Zamanlama süper. Gündem işte böyle değiştirilir

Zamanlama süper. Gündem işte böyle değiştirilir O gün bana gülenler, sonradan bu görüşleri kendi görüşleri her yerde anlatmaya başladılar. Neyse, adamlar güzel bulmuşlar sloganı; “Durmak yok, yola devam”

Zamanlama süper. Gündem işte böyle değiştirilir
Öcalan ile pazarlıklar dönüm noktasındayken, taleplerinin ne olduğu anlaşılmışken, tarafların liderleri, hastalık bahanesiyle birkaç gün yok olup, yeniden ortaya çıkmışken, Yeni Anayasa ile Başkanlık Sistemi konularında anlaşmaya varıldığı, BDP’li vekillerin, Nevruz konuşmalarında, “Başkanlık Sistemi iyidir” sözlerinden de anlaşılmışken ve Başbakan Erdoğan bugün (18 Mart) Çanakkale’de, “İyi şeyler olacak” demişken, Ergenekon Savcısı mütalaasını sunuyor. Sanıklar için istenen cezalar belli oluyor.

Hadi bakalım, şimdi herkes terör örgütü PKK ve Öcalan’ı unutsun, Apo’ya verilenlerin televizyonla sınırlı kalmadığını anlamasın, varsa yoksa Ergenekon Savcısının mütalaasını konuşsun. Tartış babam tartış....

Ne demiştim 4,5 yıl önce, bir televizyon programında, canlı yayında,; “Öcalan’a ve örgütüne af yolu açılmadan, talepleri karşılanmadan, pazarlıklarda anlaşmaya varılmadan, Ergenekon Davası’nın şimdiki ve sonraki sanıklarına özgürlük yolu açılmaz. Bu davanın kurgusu ve kaderi Apo efendiye bağlanmıştır. Ergenekon sanıklarına önce ceza verilecek, sonra da Apo affıyla hadi geçmiş olsun denilecektir” demiştim.

O gün bana gülenler, sonradan bu görüşleri kendi görüşleri her yerde anlatmaya başladılar.
Neyse, adamlar güzel bulmuşlar sloganı; “Durmak yok, yola devam”

Gürbüz Evren / Siyaset Bilimci

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget