Terör Örgütünün Başına Muhabbet, Türk Ordusunun Başına Müebbet…

Silivri’de savcı “Esas hakkındaki mütaalası”nı okudu.
Ne zaman okudu? 

18 Mart 2013 günü. Yani Çanakkale Zaferinin yıldönümünde.
18 Mart Çanakkale Zaferi, yokluk, yoksulluk, imkânsızlıklar içerisinde yedi düvele karşı kazanılmış bir zaferdir.
18 Mart Çanakkale Zaferi, gözü dönmüş, saldırgan emperyalist güçlerin Çanakkale önlerinde durdurulduğu yerdir.
Yani Mustafa Kemal’in tek dişi kalmış canavarlara haddini bildirdiği ve bir önder, bir öncü, bir kurtarıcı olarak tüm Türkiye’nin yüreğine yerleştiği gündür.
18 Mart 2013 ise ulusalcılara, Atatürkçülere gözdağı vermek, mağlup emperyalistlerin ve o yıllarda, onları destekleyen şeriatçı atalarının öcünü almak için, AKP iktidarı tarafından bir “Hesaplaşma Günü” olarak planlanmış, düzenlenmiş bir gündür.
AKP, günümüzde de emperyalizmin hizmetinde, geleneksel görevini sürdürmektedir ve hedefinde Cumhuriyet rejimi, Atatürk devrimleri vardır.
Ve BOP planı çerçevesinde Türkiye’nin bölünmesi, eyaletlere ayrılması, Türk adının, Türklüğün tarihten silinmesi misyonunu üstlenmiştir.
Bu nedenle, bir yandan Türk ordusunun şanlı komutanlarına, aydınlarına, yurtseverlerine yağmur gibi müebbet hapisler yağdırılırken, bir yandan da Bebek Katili APO’nun ayağına 3. Heyet gönderilmiş, ondan gelen emirler ve direktifler okunmuştur…
Yani kısaca, 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümünde, İMRALI’DA PKK BAŞKANINA MUHABBET, SİLİVRİ’DE GENELKURMAY BAŞKANINA MÜEBBET vardı…
Bir zamanlar, Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere 19 Mayıs, 1919’da Samsun’a geldiğinde Mustafa Kemal Atatürk’e de idam fermanı çıkarılmıştı. Altında Vahdettin’in ve Damat Ferit’in imzası bulunuyordu. Bu ferman karşısında o yüce adam “Artık asi olduk” dedi ve yoluna devam etti.
Vahdettin döneminde de bugünkü gibi komutanlar hedef alınmış, ordu “Serseri sürüsü” olarak nitelendirilmişti.
Bu konuda Yüce Önder, Mart 1923 günü, Konya Türk Ocağı’nda şunları söylemişti:
“Vahdettin’in emriyledir ki, bile bile ölüme götürülen milleti kurtarmak isteyenler asi ilan edildi. Onun emriyle millet ve vatanı kurtarmak için kan döken aziz ordumuzun ‘serseriler sürüsü’ olduğuna dair fetvalar veren ulema kıyafetli kimseler çıktı…(ATABE, C. 15. s.242)

2013’ün Mart ayının 18’inde sevgili yurdumuz yine bir mütareke dönemi yaşamakta, Adana’da, İzmir’de, Gaziantep’te, Kahramanmaraş’ta, Malatya’da düşmanlar kol gezmekte, aziz vatanımız yine düşman çizmeleri altında ezilmektedir.
Vahdettin’ler, Damat Ferit’ler yine işbaşındadırlar.
21. yüzyılın Kürt Nemrut Mustafaları bu kez idam fermanı yerine “Müebbet hapis cezaları” yağdırdılar.
Ama o zamanki fermanlar nasıl geçersizse, bugünkü müebbetler de öyle geçersizdir. Günü geldiğinde tarihin tozlu yapraklarında yerini alacak, çocuklara ders olarak okutulacaktır.
Çünkü Silivri’de bir yargılama yapılmamış, orta oyunu oynanmıştır. Bir oyun sahneye konmuştur. Bu oyunun senaryosu ABD devlet Başkanı Bush ve BOP Eşbaşkanı tarafından yıllar önce Beyaz Saray’da yazılmıştı.
18 Mart 2013 tarihinde Silivri’de okunan mütalaa işte Amerika’da yazılan bu mütalaadır. Ardından da yine orada yazılan, “Karar” gelecek ve okunacaktır…
AKP iktidarının acelesi vardır.
Çünkü o bir an önce mahkûmiyetleri ilan ederek “genel bir af” çıkarmak suretiyle terörist başını özgürlüğüne kavuşturma planları yapmaktadır.
“Kamu görevlileri” diye adlandırdıkları kişilerin KCK’lılarla takas işlemine böylece bebek katillerinin affıyla devam etmiş olacaktır.
İki bin küsur sayfa tutan “esas hakkında mütalaa”nın bu kadar kısa zamanda hazırlanmasının nedeni budur.
Aslında ortada ne örgüt vardır, ne örgüt yöneticisi vardır. Başsız, başkansız bir örgüt darbe teşebbüsüne girişmiş, birbirinden haberi bile olmayan örgüt üyeleri hükümet devirmeye kalkmıştır. Hem de bu örgütün içerisinde 700 bin kişilik bir ordunun Genelkurmay Başkanı da bulunmaktadır.
ABD’nin ve AB’nin isteği doğrultusunda PKK’ya meşruiyet kazandırıp, terörist başını özgürlüğüne kavuşturabilmek için, Genelkurmaydan, emniyetten, MİT’ten gelen “Ergenekon diye bir örgüt yoktur” belgeleri bile dikkate alınmamış, yasa gereği dinlenmesi zorunlu olan komutanlar, başbakanlık müsteşarları dinlenmeden, PKK’lı katillerin, kadın satıcılarının, Hizbullahçıların tanıklığı ile yargılama sonlandırılmıştır.
Öz ablasını öldürüp, öz yeğenini fuhşa zorlayan, defalarca hapse girip çıkan, Danıştay saldırısını azmettiren ve “Cumhuriyet gazetesini ben bombalattım” diyen Osman Yıldırım, nam-ı diğer “Osman’ım” hakkında savcının mütalaasında, beraat istemesi de sanırım yargılamanın niteliği hakkında bir ipucu vermektedir.
Bu nedenle ortaya sürülen kanıtların ve tanıkların hiçbir değeri, kıymet-i harbiyesi yoktur.
Bugün Türkiye, Amerika’da hazırlanan bir operasyonla, bir sivil darbe planı ile karşı karşıyadır. “Türk Ordusu hizadan çıktı” diyen ABD politikacıları “orduyu hizaya sokmak” için uğraşmaktadırlar. Hedef BOP planı çerçevesinde Kürdistan’ın kurulması, Kemalist rejimin sona erdirilmesi, Türkiye’nin parçalanarak kolay yutulur lokma haline getirilmesidir.
Bugün Silivri’de Mustafa Kemal’ler, Nene Hatun’lar, Kubilay’lar “Ağırlaştırılmış müebbet hapis”le cezalandırılmak istenmektedir.
Bu ağır adaletsizliği Türk halkı kaldıramaz.
Kaldırmamalıdır.
Bundan böyle herkes vatan savunmasında elini taşın altına koymalı, kendisine düşen görevi yerine getirmelidir.
Meydanlar, sokaklar, caddeler, köyler, kentler direniş alanı olmalıdır. Ülkesinin parçalanması, katillerin işbaşına gelmesi, Kemalist rejimin yıkılması karşısında susup oturmak ihanete, vatan hainliğine ortak olmak demektir.
PKK’lı teröristlerin devlet korumasında gösteriler yaptığı bir ortamda, Türk Bayrağı açanlar gözaltına alınmış, üzerlerine biber gazı sıkılmış, yerlerde sürüklenmiştir.
Ey ehli vatan gör bunları… Uyan, uyan, uyan artık…
Ayağa kalk.
Sağ demeden, sol demeden, her kesimden yurtseverlerin bir araya geldiği, partiler üstü bir oluşuma gidelim.
Böyle bir yapılanmaya gitmezsek, vatan elden gidecek…

Bu böyle biline…

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget