2.HABUR ve rezaletin ötesi! - Tünay Süer

Bugün Diyarbakır’da ne Nevruz kutlaması ne de dillerinden düşmeyen barış gözlendi. Bu sadece “APO ya özgürlük, Kürtlere Statü “gövde gösterisiydi.
Başbakan ne vaat ettiyse(!) Orada olanlar savaş kazanmışlarcasına atılan zafer naralarıydı.
Alana baktığımızda rengârenk çapıt parçaları ve bebek katilinin posterleri görünüyor ama bir tek Türk bayrağı görünmüyordu.
Çünkü yoktu.
Kardeşlikmiş, barışmış! Bu masalları geçelim.
Ben zaten asla barış sözünü kabul etmiyorum.
 Zira tarihler boyunca arada çıkan Kürtçü isyancılara, Ermenilerle, İngilizlerle vb. iş birliği yaparak Osmanlıyı, sonra Türkiye Cumhuriyetini bölmek isteyenlere rağmen bin yıldır bir arada yaşadığımız Kürt Halkı ile kavgamız olmamıştır, Aksine aileler olarak et tırnak gibi olmuşuz.
Kız almışız, damat vermişiz ve çoluk çocuğa karışmışız.
Karşımızda savaş yaptığımız bir ordu yok, emperyalizme hizmet eden ve vatanı parçalamak isteyen iş birlikçi vatan hainleri var.
O zaman bu barış kavramı kabul edilemez.
 Bebek katilinin mesajında
“Bugün artık yeni bir Türkiye ’ye, yeni bir Ortadoğu’ya ve yeni bir geleceğe uyanıyoruz. Bugün yeni bir dönem başlıyor.” Sözleri bunun ispatıdır.
PKK silah bırakacakmış, yurt dışına çıkacakmış. Askere, polise sırtından silah sıkan, pusu kuran kalleşlerin bu sözleri tamamıyla halkı kandırmanın bir başka türüdür.
Bugünkü Diyarbakır Mitingi ve bir tek Türk Bayrağının taşınmaması bence Türk Milleti ile dalga geçmektir.
Orası Türkiye Cumhuriyetinin topraklarıdır ve başka bayrak olamaz.
Bu çok onur kırıcıdır. Türk bayrağını eline almayan Kürtçüler bizimle kardeş mardeş değillerdir.
Başbakan onları kınayacağı yerde Diyarbakır’da Türk bayrağını eline almayanları eleştirenleri provokasyon yapmakla suçluyor. Söze bakın ya!
Başka ne beklenebilir ki kendisinden. Diyarbakır’ı yıldız yapacağım demişti ya.
Allah’ım ne günler yaşıyoruz. Bu bir karabasan olmalıdır.
***
İçişleri Bakanı Muammer Güler, bu konuda  ”Nefretle kınıyorum” dedi ve tespit ettikleri bazı aykırılıkları da adli mercilere teslim edeceklerini söyledi.
Sen ne biçim içişleri bakanısın ya?
Günlerden beri bu bölücülerin her tarafta aynı naneyi yaptıklarını bilmiyor musun? Niye önceden önlemini almadın da şimdi kınıyorsun ha?
Bunları geçiyorum, nasılsa yarın yandaş basın üstünü örtecek mazeretler uydurarak, başbakan kızmasın diye inceden yazacaktır.
Bizler televizyon ekranlarından göreceğimizi gördük.
***
Şu işe bakın yahu, Türk ordusunun bir genelkurmay başkanını “Terör Örgütü lideri “ diye müebbet hapisle yargılayacaksın öte yanda binlerce kişinin katilini bu suçtan yıllardır hapiste tutulan gerçek terörist başını barış elçisi ilan edeceksin.
Dünyanın hangi ülkesinde bu görülmüştür? Türk Milletinin bir ferdi olarak utanıyorum. Ayıptır Ya!
****
Başbakan Erdoğan Çanakkale’de
 “98 yıl sonra bugün millet ve milliyet şuurumuzu daha ileri taşıyacağız. Ebediyen bu kardeşliğimizi muhafaza edecek şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız.( Dedi ama şehitlerimizin kemiklerini sızlatıyor.)
Onun için tek millet tek bayrak tek vatan tek devlet diyeceğiz geleceğe böyle yürüyeceğiz. Dedi. Bu Kürtçüler için geçerli değil sanırım.
****
Sayın başbakan açıkçası senin tek bayrak dediğin hangi bayraktır anlayamıyoruz.
Neden ortaya çıkıp ta Türk bayrağı diyemiyorsun? Tıpkı Türk Milleti diyemediğin gibi!
*****
Çanakkale’de yine süper vaaz veren başbakan millet birliğine değil, din birliğine inanan Mehmet Akif’ten “sanıyorum özenle seçilmiş” Ordunun Duası şiiri ile sözlerini bitirdi.
 Laik bir ülkenin başbakanıyım ama laik değilim diyen başbakan Millet kavramını Osmanlı’daki gibi aynı dine inananlar, yani ümmetçilik anlamında kullanıyor. Bunu hep yapıyor, padişahlık özentisi içinde, Allah kitap diyerek halkın bir kesimini çok güzel uyutuyor.
Emellerine erişebilmek amacı içerisinde sırf Kürtçü oyları alabilmek için terörist başının önünde eğiliyor veya öyle görünüyor. Zira tüm senaryo ABD tarafından hazırlanıyor. Bunu biliyoruz artık.
Bu olaylar karşısında mezar taşı gibi suskun olan CHP yönetimini şiddetle kınıyorum.
PKK bayrakları, APO posterleri ve "Kürtlere statü, Öcalan'a özgürlük istiyoruz"   sözlerine Atatürk’ün partisi neden sessiz kalır?
Genel başkan neden bir basın açıklaması yapmaz???
CHP ne yapmak istiyor? Akil adamlar, yok başbakandan şeffaflık beklemek ne demek oluyor bunlar?
TBMM’sinde 175 ten fazla Kürt kökenli vekil var, cumhurbaşkanı, başbakan olmuşlar askerlikte komutan olmuşlar hangisine ayrıcalık göstermiş Atatürk Cumhuriyeti?
Kim kime sormuş bu güne kadar sen Kürt ‘müsün, Türk ‘müsün diye?
Göz göre göre BOP projesi uygulanıyor Amerika vatanı parçalamaya götürüyor.
CHP den tık yok ya. Hayret!
Beyler, hanımlar bizler sizleri, vatanın bölünmesine sessiz kalasınız diye oy verip göndermedik o meclise.
Bırakın yerel seçimleri, koltuk sevdanızı memleket elden gidiyor uyanın be!
Benim 25 senedir gençliğimi tükettiğim her biriminde görev aldığım, bir nefer gibi çalıştığım parti böyle mi olacaktı?
Partimi müdafaa edecek hal bırakmadınız bende.
Eylem gerek eylem.
Çıkın meydanlara halka anlatın doğruları. Birleşin tüm Atatürkçülerle, Önder olun başa geçin. Türk milleti CHP den bunu bekliyor.
Destanlar yazan Türk ordusunu tasfiye amacı ile yer, gök ve deniz kuvvetleri komutanlarımızın, aydınlarımızın gazetecilerimizin Silivri zindanlarında neden tutsak edildiklerini, başbakan ve ABD’nin Türkiye’yi parçalamak istedikleri alenen meydandadır. Daha neyi bekliyorsunuz?
Genel başkanı zindanda olan İŞÇİ Partisinin yaptığı eylemlerin urubunu neden CHP yapmıyor?
Bunu CHP ye gönül vermiş milyonlarca insan soruyor.
 Bugün Ankara’da İŞÇİ Partisi Genel Merkezi önünde toplanan halk ve parti üyeleri Ergenekon savcılarını Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na şikâyet etmek için toplanmışlardı. Ancak 500 çevik kuvvet polisi H S Y K' ya gidişi engellemek için orayı abluka altına aldı. Bunu Ulusal Kanalda izledik.
Bu ülkede özgürlük kalmamıştır. Faşizan bir zihniyetle yönetilmekteyiz.
Türkiye Almanya’nın gestapo zamanını yaşar durumda.. Türkiye’yi içinden çıkılmaz bataklıklara çekmeye çalışıyorlar.
PKK lılar bayrak dedikleri bez parçalarını her yerde açacaklar polis seslenmeyecek ama bir Türk bayrağı açılmasına izin verilmeyecek.
Ben kendi ülkemde bayrağımı açamayacaksam yere batsın başbakanın söylediği böyle ileri demokrasisi.
Tüm olanlar karşısında şimdi söz Türk Halkına kalmıştır artık. Atatürk’te birleşecek düşmana dersini vereceğiz. Başka çare kalmamıştır elimizi değil bedenimizi taşın altına koyacağız.
Silivri duvarlarının yıkılması, yurtseverlerin özgürlüğü, vatanımızın tekrar bağımsız bir ülke olması, faşizmden kurtulmak ile olabilir.
Sevgilerimle.

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget