'Taşeron çalıştırmayan tek parti CHP'

CHP Genel Merkezi'nde taşeron sistemiyle çalışan 37 kişi, kadrolu personel statüsüne geçirildi.
CHP Genel Merkezi'nde taşeron sistemiyle çalışan 37 kişi, kadrolu personel statüsüne geçirildi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran,  yaptığı açıklamada, sosyal demokrat bir parti olarak kendileri için en önemli değerin emek olduğunu belirtti.

Emeği ile değer üreten herkesin tüm haklarının korunması ve gelişmesinden yana olduklarını vurulayan Oran, şöyle konuştu: "Bunu da her yerde, her zaman söyledik. Taşeron işçilik özellikle emekçiler yönünden büyük hak kayıplarına neden oluyor. Onların iş güvencelerini, kazanımlarını bir boyutuyla tehdit ediyor. Biz bu duruma daha fazla müsaade edemedik. Önce evimizde bu uygulamaya son vermenin doğru olduğuna inandık ve hemen göreve geldikten sonra gereken çalışmaları yaparak, bütün işçilerimizi kadrolu bir statüye kavuşturduk. Artık çalışanlarını tamamı sendikalı olan taşeron işçe çalıştırmayan tek siyasi parti CHP'dir."

Kadroya geçen 37 kişinin yeni statüleri ile elde ettikleri kazanımların hem kendileri hem de CHP açısından sevindirici olduğunu kaydeden Oran, "Onların da bu süreçten sonra çok daha güçlü, candan ve istekli bir şekilde partimize sundukları katkının artarak devam edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Bu arada kadroya geçen 37 personel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ziyaret ederek, çiçek verdi ve teşekkürlerini ilettiler.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget