Türk’e, Türklüğe Sövmek, Vatana İhanet Moda Oldu…

40 yıl düşünsek, böyle bir ihanet ortamını hayal edebilir miydik?
İdam istemiyle yargılanıp, mahkûm olan, 40 bin kişinin katili APO’nun ayağına heyetler gönderiliyor.
Bebek katili Türkiye’nin geleceğine yön veriyor. Ahkam kesiyor…
İktidarı ile muhalefeti ile oturmuşlar masanın başına, APO ile dayanışma içerisinde, Bölünme Anayasası yapıyorlar.
Utanma, sıkılma, arlanma kalmadı… Yüzsüzlük moda oldu…
Vatan hainliği moda. Türk’e, Türklüğe sövmek moda.
Futbolcusu, film oyuncusu, yazarı, çizeri, politikacısı, televizyon soytarıları Türklüklerini inkâr etmek için birbirleriyle yarışıyorlar.
El ele, kol kola, sırt sırta verip bir ihanet korosu oluşturdular.
Yüksek perdeden çalıp söylüyorlar.
Bir yandan da Türk’ün, Türklüğün üzerinde horon tepiyorlar.
Ayaklarının altında milliyetçilik.
Türk milliyetçiliğini ortadan kaldıracaklarmış.
Kimler?
İki buçuk PKK çapulcusu ile üç buçuk din taciri, yedi bin yıllık Türk adını tarihten silecekmiş.
Arkalarında ABD, AB… Barzani, Talabani…
Al gülüm, ver gülüm…
“Ver başkanlığı, al Kürdistan’ı…”

Ulusal ekonomiyi, Cumhuriyet mirasını satıp tüketenler, çarçur edenler, mirasyedi gibi harcayanlar şimdi de Türk’ün adını tarihten silmek, vatanını, yüzyılların Kültür birikimini yok etmek için kolları sıvadı.
Türk’ün geçmişine, varlığına, adına, şanına, onuruna göz diktiler.
ABD, AB, AKP, PKK böyle istiyormuş… Aşiret, tarikat reisleri böyle istiyormuş.
Türk, Türklük kavramları çıkarılacak, yerine “yurttaşlık”, “vatandaşlık” kavramları getirilecekmiş. Muhalefetin bir kesimi de buna sıcak bakıyormuş…
Ulus devletin yerine eyaletlerden oluşan bir “Federe İslam Cumhuriyeti” kurulacakmış.
Görüşmeler yapılıyor. Adını İMRALI koydukları Bebek Katili ile pazarlıklar yapılıyor. İki tarafın aldığı esirler TAKAS edilecekmiş? Sanki ortada savaşan devletler varmış gibi. Sanki terörist başı APO devlet başkanıymış gibi…
SİZ KİMSİNİZ? NECİSİNİZ? KENDİNİZİ NE SANIYORSUNUZ? BU YETKİYİ SİZE KİM VERDİ?
Yedi bin yıllık bir adı, şanlı bir ulusun tarihini 10 yıl, 15 yıl gibi kısa bir zamanda yok edeceğinizi mi sanıyorsunuz.
“Kaldırın parmakları, indirin kolları, tamam kabul edilmiştir…”
Parmak kaldırıp indirmekle Atatürk’ü, Atatürkçülüğü, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesi olan “Atatürk Milliyetçiliğini” bir gecede silip süpüreceğinizi mi sanıyorsunuz?
Bu iş bu kadar kolay mı?
Amerika istedi diye, Avrupa istedi diye, APO, Recep Tayyip, Fethullah Gülen, Barzani, Talabani istedi diye hemen bu ulusun Türk’ü, Türklüğü ortadan kaldırıp, ülkeyi parça parça, lime lime edip, altın tepsi içerisinde size sunacağını mı sanıyorsunuz?
Buna izin vereceğini mi sanıyorsunuz?
Çocuk oyuncağı mı bu?
Yüce Önder Atatürk ne diyor:
“Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgârlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı, onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir…”
Tarih okuyun, biraz tarih.
Ama Arapların tarihini değil. Yüce Türk ulusunun tarihini… Bakın, kökleri nereye kadar varıyor, nerelere uzanıyor? Türkler ne zaman ortaya çıkmış? Hangi destanları yazmış? Bozkurt, Ergenekon, Göç, Türeyiş destanlarını bir okuyun.
Ayakta kalabilmek, Türk adını yaşatabilmek için binlerce yıl önce, güçlükleri nasıl yendiklerini, demir dağları eritip, engelleri nasıl aştıklarını öğrenin.
Ergenekon adını haksız hukuksuz davalara vererek, Atatürk resimlerini duvarlardan indirip, banka adlarının başındaki TC’yi silerek ne Türk’ü, ne Türklüğü, ne Atatürk’ü, ne Atatürk milliyetçiliğini yok edebilirsiniz.
AMA SİZ YOK OLACAKSINIZ. TÜRK ULUSUNUN AYAKLARI ALTINDA KALACAKSINIZ.
Bakın ne diyor anketler? Kadir Has Üniversitesi, Güvenlik ve Terör konusunda özel bir araştırma yaptı. 26 ilde yapılan araştırmada, PKK ve İmralı ile görüşmeler konusunda çarpıcı sonuçlar ortaya çıkardı.
Araştırmada “Sizce devlet terör sorunun çözmek için BDP, Abdullah Öcalan ve PKK ile görüşmeli midir, görüşmemeli midir?” sorusu yöneltildi. BDP için yüzde 72,8, Öcalan için yüzde 79,5 ve PKK için de yüzde 83,3 ‘görüşme yapılmasın’ yönünde kanaat bildirildi. Terör sorununun çözümü konusunda halkta iki kişiden biri ‘askeri çözüm’ önermesi dikkat çekti.
Gördünüz mü sonucu? Okudunuz mu? O kıt zekânızla bir şeyler anlayabildiniz mi? Dersler çıkarabildiniz mi? Sizin sonunuz Vahdettin’lerden de kötü olacak…
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Kendiniz söyleyip, kendiniz dinliyorsunuz.
AMA YÜCE TÜRK MİLLETİ HENÜZ SON SÖZÜNÜ SÖYLEMEDİ.
Recep Tayyip Erdoğan bile arkasındaki ABD, AB desteği, yandaş medyası, yalakaları, siyasal yargısı, sadaka ekonomisi, yeryüzünde bir örneği daha bulunmayan sakat seçim sistemi ile geleceğine güvenle bakamıyor.
Bir konuşmasında “Ya tarih yazarız, ya sayfayı kapatırız” diyor.
Çok kalmadı.
Türk ulusu sizin sayfanızı kapatacak…
Siz elalemi aptal, kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz. Genelkurmay başkanlarını, kuvvet komutanlarını dinlemeye bile gerek görmeden, katil, sapık, kadın satıcısı tanıklarla orduyu, Atatürkçüleri yargılayacaksınız, sonra da geçip sultanlar gibi yaşayacaksınız… Öyle mi?
Türkiye sizin babanızın çiftliği mi? Türkiye’yi siz Muz Cumhuriyeti mi sandınız?
Zamanı geldi… Türk ulusu Damat Ferit’lerin, Derviş Mehmet’lerin sayfasını nasıl bir daha açılmamak üzere kapattıysa, sizin sayfanızı da öyle kapatacaktır…

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget