Gürsel Tekin: CHP'ye akın akın katılımlar olacaktır

CHP genel başkan yardımcısı Tekin ''Türkiye sıkıştı, bu sıkışıklığın üzerinden gelebilecek bir tek irade var, o da CHP dir'' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ''Türkiye sıkıştı, bu sıkışıklığın üzerinden gelebilecek bir tek irade var, o da CHP'dir'' dedi. CHP Buca ilçe örgütünce Belediye
Düğün Salonu'nda düzenlenen partiye katılım törenine CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Adnan Keskin, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ve bazı milletvekilleri katıldı.
Tekin, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son zamanlarda gerek içeride gerekse dışarda çok sıkışık bir dönem yaşadığını ileri sürerek, ''Türkiye sıkıştı, bu sıkışıklığın üzerinden gelebilecek bir tek irade var, o da CHP dir. Güç verirseniz, Türkiye'de uzun süredir 50-60 yıllık iktidarların yapamadığını yapacağımıza söz veriyorum'' dedi.
Son yapılan kamuoyu yoklamasına göre, AKP ile CHP arasındaki oy farkının yüzde 9'a düştüğünü iddia eden Tekin, ''Önümüzdeki günlerde Türkiye'nin her yerinden CHP'ye akın akın katılımlar olacaktır. Son kamuoyu yoklamasına göre AKP ile CHP arasındaki oy farkı sadece 9 puan. Biraz daha çaba gösterirsek bunu kapatırız'' dedi.
Adnan Keskin ise Türkiye'de son 50 yılda, ulusal çıkarlar çerçevesinde toplumu şekillendiren bir iktidarın gelmediğini savunarak, şu görüşleri dile getirdi:
''Türkiye'ye ihtiyaç duyduğu demokratik süreci getirecek olan CHP'dir. Türkiye'deki köklü değişimlerin arkasında CHP'nin imzası vardır. Toplumun yaşamış olduğu ne kadar köklü değişim varsa hepsinde CHP'nin imzası vardır. CHP, önümüzdeki dönemde de bu dönüşümü devam ettirecektir. Bugün CHP'yi tercih edenler, geçmişte görev yaptıkları partilerde Cumhuriyeti kuran iradeye bizim gibi hiç bir zaman karşı çıkmamışlardır.''Genel sekreter Bihlun Tamaylıgil de partiye katılımların gönülden olduğunu belirterek, ''Gelen yeni üyelerimizle iktidara yürüyoruz. İktidarın temsilcileri zaman zaman İzmir'e geliyor. İzmir'in önüne hayaller koyuyor. Bunlar hayaldir ve hayal kalacak. 2014'ten itibaren Türkiye'nin her coğrafyası bir İzmir olacaktır'' dedi.
Konuşmaların ardından yeni üyelere rozetleri takıldı.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget