İzmir halkı vekili Mustafa Balbayı istiyor

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın Silivri’de görülen davası için CHP İzmir il örgütü çıkarma yapmaya hazırlanıyor.


İzmir halkı vekili Mustafa Balbayı istiyor

Cumhuriyet yazarı ve CHP İzmir Milletvekili Balbay'ın özgürlüğüne kavuşması için İzmir'de binlerce imza toplandı. İzmirliler, Balbay'ın tahliye talebinde bulunacağı cuma günkü duruşmaya da çıkarma yapacak. İstanbul'da da tutuklu vekillerin serbest bırakılması için imza kampanyası başlatıldı.

Cumhuriyet yazarı ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’ın Silivri’de görülen davası için CHP İzmir il örgütü çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Balbay için tahliye talebinde bulunulacağı duruşmaya örgütün 30 ilçesinden otobüsler kaldırma kararı alındı. Perşembe akşamı saat 23.00’te kalkacak otobüsler cuma günü yapılacak duruşma için İzmirlileri götürecek. İzmirliler, seçtikleri milletvekilllerinin özgürlüğüne kavuşması ve TBMM’deki çalışmalara katılması isteklerini haykıracak.

CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, benzer istemle geçen hafta başlattıkları kampanyada, yüz binlerce imzaya ulaştıklarını da anımsatarak “Millet iradesinden söz edenler, milletin oylarını görmezden geliyor. Bunu kabul edemeyiz. İzmirliler kentin birçok noktasında kurduğumuz masalarda Balbay’ın özgürlüğüne kavuşması için imza verdi. İzmirliler artık Balbay’ı görmek istiyor” dedi.

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget