CHP’nin bu kararı alkışlanır, peki ya MHP?

İşte aranan özlenen CHP budur.
AKP’nin Milli-Üniter devlete karşı baş­lattığı fiili kalkışmaya yani Cumhuriyet’i ve Atatürk’ü sinsice tasfiye etmeye ya da bayramını engellemeye, İşçi Partisi’nden sonra meydan okuyarak dur dedi.
Yapılan net açıklama ile başta Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin TBMM grubu tam kadro olarak Cumhuriyet şöleninde saf tutma taahhüdünde bulunmuşlardır ki ve­rilen bu sözden dönenin olmamasını ümit ederiz.
Görüyorsunuz bizim parti ismi ya da amblem taassubumuz yoktur.
İlke-inanç ve değerlerimize kim sahip­lenirse adı ne olursa olsun onu bağrımıza basarız!
Dahası, CHP dünyasını ise eşyanın ta­biatı gereği Cumhuriyetimizin temel dina­miği sayarız.
İlaveten Sayın Kılıçdaroğlu’nun bugün yani bayramın birinci gününü Silivri Top­lama Kampında geçiriyor olması her türlü takdirin üstündedir.
Ancak CHP lideri Silivri’ye gitmişken, üstelik bayram esnasında sadece partili mebusları değil mümkünse bütün Ergenekon tutsakları ile bayramlaşmalıdır.
Ve bir parantez?
CHP nihayet Cumhuriyet’i, Türk bay­rağını ve Atatürk’ü en azından bu olayda açıktan sahiplenir bir çizgiye gelirken sahi MHP ve tabii ki Devlet Bahçeli nerede­dir?
Yoksa Bahçeli için Türk bayrağı bir şey ifade etmiyor mu?
Cumhuriyet ve Atatürk onun için de bazıları misali anlamsız veya hasım mı?
Değilse Bahçeli cevap versin. Cumhu­riyet bayramının yasaklanmasına neden isyan etmiyor da CHP ve İşçi Partisi mi­sali MHP de bayrağını alıp Ulus Meyda­nında olacağım demiyor?
Görüyorsunuz MHP ve Türk Milliyetçi­leri değil ama Devlet Bahçeli bu tutumu ile Cumhuriyet’in tasfiyesi noktasında AKP ile aynı saftadır.
NOT: BÜTÜN OKURLARIMIN KURBAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM.
Bu Amerikalılar habire niye Ankara’ya geliyor?Amerikan tarihine bakın kurulalı beri hiçbir yabancı ülkeye çok kısa bir zaman dilimi içinde bu denli üst düzey yetkililer ordusunu hiç göndermedi.
Nerede ise ay geçmiyor ABD derin devletinden bir etkili ya da yetkili Ankara’da.
Sadece CIA’nın Başkanı son bir yılda 4 kere Ankara’ya geldi.
Pentagonun generalleri ise hakeza bir biri ardına genelkurmayımızda…
Son olarak önceki gün ABD Genelkurmayının iki numarası James Winnefeld Başkentimizdeydi. Dışişleri Bakanları ve senatörleri cabası.
Bilinmelidir ki bu hayra alamet bir fotoğraf değildir,  Dünyanın en büyüğü olan emperyal bir devlet postu bir ye­re sermişse o ülkenin başı belada demektir. Zira o ülkeye fedailik görevi verilecek ve askeri sa­haya sürülecek demektir.
Obama açıkladı, zaten artık ABD menfaatleri için ABD askerleri ölmeyecek başka ülkelerin askerleri ölecek! Mesela kimler mi?
Türk askerleri!
ABD Başkanlık seçimleri sonrasında Washington, Suriye, Afganistan ve İran bağlamında Mehmetçiğe cephe ve öl emri çıkaracak uyarıyoruz!
Bahçeli için kim ne düşünüyor hangi hesabı yapıyor?Tuğrul Türkeş: Bahçeli yetersiz, yıp­ranmış, hasta ve yorgun. Eninde so­nunda gidecek ve Devlet Bey’in ba­na söz verdiği gibi parti bana kala­cak. Dolayısı ile şahsi ikbalim adına Bahçeli bu kongreyi almalı.
Meral Akşener: Bahçeli yakın za­manda mutlaka gidecek ve ülkücü delege halkta oy potansiyeli yüksek olan beni tercih edecek. Ayrıca Bahçeli bu kongrede seçilirse beni söz verdiği gibi Tayyip Erdoğan’ın karşısına Cumhurbaşkanlığına aday yapacak ve belki Çankaya’ya bile çı­kacağım.
Şevkat Çetin: Bahçeli Genel Baş­kanlıkta kalırsa sayemde o koltukta kaldığı tescillenir ve vazgeçilmezliğim teyit görür. Bahçeli kaybederse ben de 10 yıldır olduğu gibi unutulurum.
Kasetzedeler: Bahçeli kaybederse şaibe altında kalarak yok oluruz. Oy­sa koltuğunu muhafaza ederse itiba­rımıza kavuşma şansı olabilir zira biz Genel Başkan Yardımdan olarak suçlu ve günahkâr isek Genel Baş­kan olarak o da manen sorumludur.
Ve Tayyip Erdoğan: Bahçeli ka­zanırsa MHP, AKP’nin stepnesi ol­maya ve yüzde 8-11 oy aralığında debelenmeye devam eder. En önemlisi MHP bugüne kadar olduğu gibi bütün stratejik oylamalarda AKP’nin yanında olur. Bahçelinin varlığı ile ülkücüleri devşirir AKP’li yaparım. Bahçeli sayesinde, televiz­yonlara çıkmayan, kışın soğuk, ya­zın sıcak diye miting bile yapma­yan, renksiz, kokusuz kimliksiz ve misyonsuz sözde bir liderle sağ kul­varda tek kalırım ve AKP her zaman yüzde 50 oy alır.
Tenzile ana için paranla okul yaptırsana Tayyip Bey!Tenzile Erdoğan merhumesi saygın ve mütevazı bir ha­nımefendi olarak ha­tırası hürmete layık olabilir, lakin isminin Atatürk adını taşıyan bir okula verilmesi kabul edilemez!
Öyle çünkü mer­humenin toplumu il­gilendiren tek özelli­ği Tayyip Erdo­ğan’ın valideleri ol­masıdır!
Amaçlanan onun Valide Sultan olarak anılması ve dolaylı olarak o payenin ve­rilmesi ise yine de olmaz çünkü Türki­ye’de Sultanlık kuru­mu yoktur.
Başbakan muhte­rem annelerini bu şekilde tartışma mal­zemesi yapmamalıy­dı.
Tayyip Bey bilsin ki bugün bu tasarru­funa susanlar devran döndüğünde ilk iş olarak o okulun adı­nı gündeme taşıya­caklardır.
Erdoğan illa da annesinin adını bir okula vermek isti­yorsa bankada faiz­de duran trilyonluk mevduatı ile bir okul yaptırsın!

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget