Bir pazar sabahı Gökçek’le ‘rakı muhabetti’

Pazar sabahı tatil gündemiyle cıvıldayan twitter tutkunları, Melih Gökçek’in rakı muhabbetiyle “içmeden sarhoş oldu.”


Bir pazar sabahı Gökçek’le ‘rakı muhabetti’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu devamsızlık yapan milletvekillerine “Gitmeyin demiyorum ama meyhaneye sık gitmeyin, garsonlardan duyuyorum” diyince Anakent Belediye Başkanı Melih Gökçek’in dün sabah Twitter’da ilk işi “rakı muhabbeti” yapmak oldu. Pazar sabahı tatil gündemiyle cıvıldayan twitter tutkunları, Melih Gökçek’in rakı muhabbetiyle “içmeden sarhoş oldu.” Gökçek, son yerel seçimler öncesi düzenlenen tartışma programında karşısında zor anlar yaşadığı Kılıçdaroğlu’nun milletvekillerine uyarısından hareketle “* HERKESE İYİ PAZARLAR:) KK’dan CHP’li MV’LERİNE TARİHİ AÇIKLAMA; ‘Meyhaneye gitmeyin demiyorum ama sık gitmeyin, gidecekseniz de bari aynı meyhaneye gitmeyin’. ARTIK KK BİLE CHP’Lİ MV’NİN AYIKAMADINIZ GEZMEMESİNDEN ŞİKAYETÇİ. SEVGİLİ TWITTERCILAR BU DURUMA NE DİYORSUNUZ?” diye yazdı.
Anakent Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “meyhaneye sık gitmeyin” açıklamasıyla ilgili “espri yeteneğini” konuşturmayı şöyle sürdürdü:
* ÖZELLİKLE CHP’LİLERİN YORUMUNU BEKLİYORUM. BAK SESSİZ KALIP LÜTFEN DUYMAZLARI OYNAMAYIN. GÜZEL YORUMLAR YAPIN, RT (mesajı kendi hesabından diğer kullanıcılara ulaştırmak) YAPAYIM CHP’Lİ MV’leri SÖZLERİNİZDEN DERSLER ÇIKARSIN. YARDIMCI OLUN YANİ:)
Bu mesajların ardından Gökçek, kendisini destekleyenlerden ve muhalefetten art arda mesajlar aldı. Sabahları geç kalkmasıyla tanınan Gökçek’e ilk soru Cumhuriyet Ankara muhabirinden gitti: “Bu mesajı yazabilmek için erken uyandınız sanırım bugün:))” Gökçek’in yanıtı ise gecikmedi: “YENİMAHALLE AK Parti ilçe kongresi vardı, oradan gelirken yolda okudum:)”
Kendisini destekleyen mesajları anında, diğer kullanıcılarla paylaşan Gökçek’in, eleştirel mesajlara tepkisi ise sert oldu. İşte onlardan bazıları:
@emreanilkara: rakılı resimleri çıkan da sen değildin zaten
@06melihgokcek: Ben rakı içtiysem benden onursuz, ispat etmezsen senden onursuz kimse yok. O resimler siyasi karalama.
@elliyedincialay: ELALEMİN İÇKİSİNDEN SİZE NE KARDEŞİM. SİZ ÇOK MU MATAH İNSANLARSINIZ. ALLAH KİBİRLİ İNSANLARI HİÇ SEVMEZ.. ADAM OLUN
@06melihgokcek: Belediyecilik benim gorevim, ama mesai saatleri dısında herkesin hobisi var. Benim hobim de CHP:) mahsuru var mı?:)
@06melihgokcek: Ya bize ne bağırıyorsun? KK böyle demiş. Bağıracaksan ona bağır:) bak biz aracılık yapıp YARDIMCI oluyoruz:)
@06312Yasin: anladığım kadar ankaranın çözüme kavuşturulacak başka sorunları kalmadı tek sorun CHP ve KK galiba.
@TarkanBURHAN: Sizin ayık halinizi iyi biliyoruz… Çal, yolsuzluk yap, cebini doldur, ülkeyi pazarla, durmak yok, yolmaya devam…
@06melihgokcek: İspat etmezsen serefsizsin. Seni savcılığa veriyorum.
@arifkizilyalin: melih bey meyhane mi biraktiniz ki ankara’da ayri ayri yerlere gidilsin! Dubai’de daha cok ickili restaurant var:)
@06melihgokcek: Sen CHP’Lİ MV’NİN sor. Sana tek tek adres verirler.
Gökçek, muhabirimizin “Madem ki rakı muhabbeti yapıyoruz, Belediye zabıtasının yetkisi olmamasına karşın içki mekanlarını denetlemesi kararına ne diyorsunuz?” sorusunu ise yanıtsız bıraktı .

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget