'Büyük Kürdistan'a doğru - Rifat Serdaroğlu

NATO karargâhlarında Amerikalı subayların odalarındaki, Türkiye’den-Irak’tan-İran’dan-Suriye’den alınmış  toprak parçalarından oluşan “Büyük Kürdistan” haritalarını, çok sayıdaki basın organı yayımlamıştı .
BOP’ un bir hedefi de 4 ülkeden koparılacak parçalarla,  bölgede Amerika’nın ileri karakolu görevini yapacak ve esas adı “Küçük İsrail” olacak “Kürdistan”ın  kurulmasıdır.  Başbakan Erdoğan bu projenin “Eşbaşkanıdır.”
Bu proje işlemektedir;
*İlk olarak, “Nükleer Silah” yapıyor diye Irak işgal edildi ve yakın tarihin en büyük katliamı yapıldı. Çocuk-kadın-sivil ölümleri-tecavüzler ve hırsızlıklar tüm dünyanın gözü önünde yaşandı. Fiili olarak Irak 3’e bölündü.
Barzani geçen hafta bağımsızlık ilan edeceklerini söyledi.
*Daha sonra, adına “Arap Baharı” denen senaryoda, Tunus-Mısır-Libya’da diktatörler silahla yıkıldı.  Yerlerine, “demokrasi getiriyoruz” diye
Şeriat Hukukuna uygun, İslam Cumhuriyetleri kuruldu. Bu ülkelerde mezhep kavgaları ve katliamlar devam ediyor, uzun süre de devam edecek. Bu ülkelerin tüm yeraltı ve yerüstü zenginliklerinin kontrolü ABD ve onun izin verdiği Avrupa Devletlerinin eline geçti.
*Şimdi sırada Suriye var. Adım adım sonuca gidiliyor. Tunus’ta yapılan  ve Davutoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen “Suriye’nin dostları”(!) toplantısında, Suriyeli Kürtlere “Özerklik” sözü verildi.
*İran, nükleer silah ürettiği gerekçesiyle vurulduktan sonra İran’ın güneyinde bulunan Kürtler ayaklanacak ve onlara da özerklik verilecektir.
*Projenin son ayağı Türkiye’den  Güneydoğu’sunun koparılması olayıdır.
AKP’nin ,  adına “Demokratik Özerklik” denen ve kopmanın ilk ayağı olan plana sıcak baktığını, Oslo’da PKK’nın  Avrupa’da yaşayan baronlarıyla, Başbakan Erdoğan’ın özel temsilcilerinin yaptıkları görüşmelerden anlıyoruz.
Şimdi  AKP’ nin yanıtlaması gereken soru şudur;
Terör örgütünün başlatacağı dış destekli bir kalkışmaya, siyasi iradeden alacakları talimatla TSK ve devletin tüm güvenlik güçleri yasal görevleri gereği karşı koyacaklardır. Görevlerini yaparken silah kullanacaklar ve terörle mücadelenin doğasından kaynaklanan ölümler yaşanacaktır.
T.C Devleti, dış propaganda güçleri tarafından aynen Suriye’de olduğu gibi “kendi vatandaşını öldüren” bir devlet olarak suçlanacaktır.
AKP dış dünyadan gelecek kurgulanmış suçlamalara karşı ne söyleyecektir?
Irak’taki işgal ve katliama destek veren, Suriye’nin bölünmesinde taşeronluk görevini,  isteyerek üstlenen, füze kalkanı projesiyle İran’ı karşısına alan  AKP,  bu suçlamalara karşı ne söyleyebilecek ?
Siyasette, başta yapılan hata, katlanarak büyür. Siz Ulus Devlete, Lâik Cumhuriyete, Sosyal Hukuk Devletine şaşı bakarsanız olacağı budur.
Türk Milleti olarak bu planı yine bizler bozacağız. İkinci Sevr’i bize yutturmak isteyenlerin oyunlarını, kafalarına geçireceğiz....

 Rifat Serdaroğlu/Yurt Gazetesi

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget