Memur çocukları için indirimli Kuran kursu

Ankara'daki bir dil merkezi, kamu personelinin 4-18 yaş arası çocuklarına yüzde 50 indirimli yaz Kuran kursu kampanyası başlattı.

Ankara'daki bir dil merkezi, kamu personelinin 4-18 yaş arası çocuklarına yüzde 50 indirimli yaz Kuran kursu kampanyası başlattı. Kursun gönderdiği kampanya duyurusu resmi işlem görerek bakanlıklar tarafından birimlere dağıtıldı.
Merkezi Ankara’da bulunan bir dil merkezi, yaz okulu için kamu kurumlarına yazı gönderdi. Yazıda, 04-18 yaş arası kamu personeli için yaz okulu programı düzenleneceği duyuruldu. Duyuru, bazı kamu kurumlarınca birimlere gönderilerek çocuklarını kursa kayıt yaptırmak isteyenlerin bilgisine sunuldu. Resmi işlem görerek birimlere dağıtılan duyuruda, 1 ay 10 gün sürece yaz okulunda Kuran, din kültürü gibi derslerin yer alacağı da belirtildi.
Duyuruda, 1200 lira olan kurs ücretinin ilgili kamu personeli çocukları için yüzde 50 indirimli olacağı da vurgulandı.Ankara merkezli Özel Marka Dil Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Arslan imzasıyla yayımlanan duyuruda, Kuran ve Peygamber’in hayatının okullarda seçmeli ders olarak konulduğu anımsatılarak şu ifadelere yer verildi: “Yaz okulunda çocuklarımız hem yüce dinimizi öğrenecek hem de güzel bir tatil geçirmiş olacaktır. Yaz okulumuzun normal ücreti 1200 TL olup, kurumunuz çocuklarına erken kayıtta yüzde 50 iskonto yapılacaktır.”
Duyuruya göre bu yaz okulunda Kuran, din kültürü, İngilizce, mental aritmetik, hızlı okuma, satranç gibi derslerin yanı sıra yüzme, ata binme, ok atıcılığı, drama gibi etkinlikler de düzenlenecek.

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget