Nur Serter kadar kafanıza taş düşsün emi! - Tünay Süer

Bu da oldu. AKP nin kanalı ATV de Uçurum adlı dizide bir fahişe karakterine CHP İst.Milletvekili Prof.Dr. Nur Serter ismi verildi. Fahişelikten mamalığa geçmiş” karakterde CHP Milletvekilinin adının aynen kullanılması CHP camiasına yapılacak en son hakarettir. Ben ATV yi izlemediğimden konudan ancak basın sayesinde haberdar olabildim.
Sonunda bunu da yaptılar.
CHP'nin halka güven vermediği ve marjinalleşme yolunda hızla ilerlediği söylemleri ortada dolaşırken, bir iç savaş görüntüsü varken, bundan büyük cesaret alan iktidar yanlısı yalakalar, bu terbiyesizliği çekinmeden gösterebilmişlerdir. Belli bir amaca hizmet etmek için yapılan bu olayı şiddetle kınıyorum ve soruyorum.
Senaryoyu yazan veya yazanlar neden kendi ailelerinden birilerinin adını, soyadını kullanmamışlardır? Demek ki fahişeliğin anlamını bilerek onlara yakıştıramadılar. Ortada bir kasıt olduğu gün gibi aşikardır.
İktidara şirin gözükmek ve güvenmek. Nasılsa Türkiye’de her şey başbakanın iki dudağı arasında değil mi?
O zaman bu ismi adice, şerefsizce kullanmaya kalkanları Allah’ın adaletine havale etmek gerekir. Lanet olsun bunu yapan ve yaptıranlara.
Nur Serter her şeyden önce bir öğretim görevlisidir, bunların kuyruk acıları da buradan gelmektedir zaten.
Bu yalakalar CHP nin kadına değer vermemesinden yola çıktılar sanırım. Zira Ankara - Yenimahalle İlçe Örgütü'ne üye bir grup kadın yoldaşımızın dayak olayı günlerdir medyada yazılıp, gösteriliyor. CHP yönetimi olayın üzerine gidip suçluları cezalandıracakları yerde, dayak yiyen arkadaşlarımızı "provokatör" olmakla suçladılar. Bu sözleri bir gazetede genel başkan yardımcısının söylemesi hiç şık olmamıştır.
Oysaki kadın arkadaşlarımızın ellerinde darp raporları var. Her şeyi parti içi muhalefetin yaptırdığını düşünmek abesle iştigaldir.
Olay duyulduğunda akla gelen o olabilir ama bunun araştırılması, önemle üzerinde durulması gerekmez miydi? Nerede Kadın Kolları Genel Başkanı ve kadından sorumlu genel başkan yardımcımız?
Olayı provokatörlükle bağdaştırıp, dayak atan yöneticilerin arkasında durmak, kadına yönelik şiddet, haksızlık - hukuksuzluk ve adaletsizlik "meşru" gösterilmiş olmuyor mu?
O zaman AKP den ne farkımız kalıyor bizim ha?
Bu arada kadın milletvekillerimize de seslenmek istiyorum sıranın sizlere gelmesini mi bekliyorsunuz?
Unutmayın ki sizleri oralara taşıyanlar yine biz kadınlarız.
Tüm bu olanlardan şu çıkıyor, CHP de kadına ikinci sınıf muamelesi reva görülüyor.( Bunu yalnız ben değil dışarıdan bakan herkes söylüyor.) Yalakaların ellerine geçen bu fırsat, hem iktidara yaranma adına hem de dizinin bundan güzel reklamı olmayacağı düşüncesi içerisinde hemen değerlendiriliyor.
Nur Serter kadar kafanıza taş düşsün” diyeceğim ama kendisi minyon, ufak tefek biblo gibi bir hatun. Tekrar ediyorum kör şeytanlarından bulsunlar.
Sizlerin o ismi ağzınıza alabilmeniz için önce ağzınızı çamaşır suyu ile çalkalamanız gerek diyorum.
Netice olarak kadın erkek eşitliğini savunan ve kadına şiddet e hayır diyen bir görüş sadece sözlerde ve pankartlarda kalmamalı bu. CHP gibi devrimci bir partinin kendi içindeki kadınlara saygı göstermesi ve haklarını savunması gereklidir.
Yanlışın neresinden dönülse kârdır.
Nur Serter’e ve Yenimahalle ilçe örgütümüzdeki kadınlarımıza yapılan çirkin olay bence tüm CHP li kadınlara yapılmıştır.
Dayak olayı iç meselemizdir, suçlular derhal cezalandırılmalıdırlar.
Nur Serter olayına gelince İst İl Başkanlığı kadın örgütü ile birlikte ATV kanalı önünde yapacağı bir basın açıklaması sonunda kara çelengini oraya bırakmalıdır.
Bu olaya sessiz kalmamalıyız. Böyle bir dizide CHP milletvekilinin adını soyadını ortaya atmak, bu şekilde CHP den adeta intikam almak acizliği gösterir. Ne demişler altın lağıma düşse bile altın yine altındır .

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget