Bahçeli çok sert vurdu - Rıza Zelyut

 Bahçeli çok sert vurdu
Geçen gün Devlet Bahçeli, MHP milletvekili adaylarına konuştu.
Basın ve televizyonlar o çok ciddi konuşmayı görmezden geldiler.
MHP Lideri;  sorguluyor; iktidardan hesap soruyordu. O konuşmadan bazı bölümleri aktarmakla yetineceğim, gerisini de vatandaşa bırakacağım:
KİM BU İKTİDAR?
“Açılım denilen yıkım rezilliğini milletimize allayıp pullayıp milli birlik ve kardeşlik projesi diyerek kabul ettirmeye çalışan bu iktidardır.
Ermenilere maç bahaneleriyle tarihimizi sorgulatan, Kıbrıs’ı Rumlara ‘yes be annem’ diyerek peşkeş çeken bu iktidardır.
Çözümsüzlük çözüm değildir diyerek, milli konuları değersizleştiren bu iktidardır.
PKK’lı canileri himaye eden, peşmerge bozuntusunu abi, kardeş, dost seviyesine çıkartan bu iktidardır.
Ege’yi yunan tezlerine teslim eden, Avrupa Birliği’ne uydu olan, Okyanus ötesinin planlarına taşeronluk yapan bu iktidardır.
Polise tokat atılmasına ortam ve kopyacılara zemin hazırlayan, Mehmetçiği darbeci diyerek köşeye sıkıştıran bu iktidardır. 
2010 yılının son aylarında Türkiye’yi bölme projesi olan “demokratik özerkliğin” tartışmaya açılması ve “iki dilli yaşam” girişiminin devlete meydan okumasının teşvik edicisi bu iktidardır.  
Hainlere müsamaha gösteren, teröristle amansız mücadele edenleri sindiren bu iktidardır.
12 Eylül’le hesaplaşmak için milletimizi aldatan, 28 şubatçılara sesini çıkarmayan, 27 Nisancılara son model araba hediye eden bu iktidardır.
Krizi teğet geçti diyerek görmezden gelen ve milyonlarca insanımızı aç ve işsiz bırakan bu iktidardır.
Katile sayın, şehide kelle diyen bu iktidardır.
Çiftçimize gözünü toprak doyursun, ananı da al git diyen bu iktidardır. 
Davos’ta sahte çıkışla İsrail’e one minute diye efelenen, ancak Irak’ta, Afganistan’da milyonlarca Müslüman’ın kanına girmiş olanlara sesini dahi çıkaramayan bu iktidardır.
Füze savunma sisteminin ülkemizde kurulmasına onay vererek İsrail’i korumaya alan bu iktidardır.
Dün doğru dediğini bugün yanlışlayan, zaman ve zemine göre fırıldak gibi dönen bu iktidardır.
Başörtüsünü istismar eden, siyasi malzeme olarak kullanan ve çözüme kavuşmasını istemeyen bu iktidardır.
Orhun anıtlarının yolunu yapmakla milliyetçi olunacağını sanma gafletine kapılan bu iktidardır.
12 Eylül Referandumuyla PKK açılımının hukuki altyapısını hazırlayan, yandaş yargının oluşmasını hayasızca sağlayan ve hukuku sefil bir hale sokan bu iktidardır.
Mehmetçiğin kanını döken teröristlere Habur’da karşılama törenleri düzenleyen, adaletin güvenirliğini ayaklar altına alan ve vicdanları kanatan bu iktidardır.
Hizbullah militanlarını serbest bırakan, canileri umutlandıran, Kandil’e göz kırpan bu iktidardır” 
ŞEREFSİZ TARTIŞMASI
“İmralı’yla görüştüğü halde, önce bunu reddeden, sonra topu devlete atan, arkasından da Avrupalı dostlarının huzurunda ayakta hesap verirken ikrar eden bu iktidarın başı Recep Tayyip Erdoğan’dır”
Bu hakikati geçtiğimiz yıl milletimizle paylaştığımızda, Başbakan Erdoğan öfke nöbetlerine girerek ve gözünden nefret dalgası yayılarak bizi şerefesizlikle suçlamıştı.
Şimdi her şey netleştiğine göre, Türk milletini bölmek için hunhar eylemlerine devam eden terör örgütüyle, yattığı yerden kanlı çetesini yöneten terörist başıyla görüşmeleri hangi şeref ve siyasi namusla açıklamak mümkündür?
Başbakan Erdoğan şereften ne anlamaktadır? Şerefsizlik bundan böyle kimin boynunda asılı duracak ve kimin sıfatı olacaktır?
Bize şerefsiz diyerek küstahça hakaret eden Başbakan, kalan yıllarında şereften nasıl bahsedecek ve bu alçalmayı nasıl izah edecektir?
Başbakan Erdoğan’ın PKK’yla yaptığı pazarlıkların özünde ve esasında Türk milletini etnik temelde ayrıştırma hesabı vardır.
Milliyetçi Hareket’e kafatası ölçmekten başka bir işe yaramadı diyerek kara çalmaya çalışan ve davamıza yönelik içindeki zehri her fırsatta kusan bu zihniyetin; Türk milletini yok etmek için fırsat kollayan mihraklarla sarmaş dolaş olması Türk tarihinin şahit olduğu en büyük ayıp ve alçaklıktır.

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget