Türkiye komploların neresindedir? Pilotlarımız esir alınmış olabilirler mi?

Türkiye komploların neresindedir? Pilotlarımız esir alınmış olabilirler mi? Umudum odur ki pilotlarımız sağdırlar ve birileri bir şekilde onları tutuyorlardır.

Türkiye komploların neresindedir? Pilotlarımız esir alınmış olabilirler mi?
ABD’nin İsrail İle birlikte çizdikleri strateji dünyaya egemen olmaktır. Bu ikili birbirlerini tamamlayan parçalar gibidirler. Öylesine acımasız ve hainler ki, emelleri için kendi askerlerini öldürürler, gemilerini bombalarlar.
ABD’nin Küba’ya karşı giriştiği “Domuzlar Körfezi” harekâtının nasıl bir CIA komplosu olduğu, aynı şekilde Vietnam Savaşı’nın da Maddox Destroyeri’ne karşı gerçekte olmayan hayali bir saldırı ile başlattığı bilinen gerçektir.
Ayrıca 8 Haziran 1967 de İsrail uçakları UDD Liberty gemisini bombaladığında Amerika Mısır’ı suçlamıştı. Kısacası bu iki devlet dünyanın başına kara beladırlar.
Saddam’ı yaratan Amerika’dır. Silahların temininden tutun, orduların eğitimine kadar ona her türlü yardımı yaptı, onu kullandı sonra işi bitince boynuna yağlı ilmeği geçiriverdi.
Hatırlarsak, Kimyasal Silahlar var diye açılan savaşta bir tane bile Kimyasal Silah bulunamamıştı. 1.5 milyon Müslümanın kanını nasıl akıttığını, Afganistan’da neler yaptığını da biliyoruz. Şimdi sıra Suriye’ye geldi.
Aynı oyunu İran’a yapmaya kalktı ama İran halkının dirayeti ile komploları tutmadı.
İsrail topraklarını büyütmek ve Ortadoğu’daki petrolü ele geçirmek için ilk önce Arap Baharı, şimdi Beşar Esat…
ABD in Esat muhaliflerine ciddi mali destek sağlaması, Suriye'deki olayları dünya kamuoyuna sunuş şekli, dünya genelinde Suriye yönetimine karşı bir gündem oluşturmaya çalışması açık ve net bir şekilde bellidir.
Amerika çıkarı…
Nitekim Washington post gazetesinin yanı sıra, Guardian da benzer konulara dikkat çekerek ABD dışişleri bakanlığının Barada gibi bazı televizyon kanallarına mali destek sağladığını yazdı.
Amerika bu, çıkarı için anasını bile satar..
*****
Türkiye ABD in yönlendirmesi ile yanlış politikalar içerisinde ve halen devam ediyor. Neymiş, Esad diktatörmüş!
Kaddafi içinde öyle denildi oysaki Libya’nın şimdiki haline bakınca sanırım halk onu çok arayacaktır.
İç işlerimizi, dış işlerimizi Amerika belirler oldu.
Ordumuza yetki verilmediği için PKK bitmiyor, her gün şehitler veriyoruz. Şimdilerde başkanlığa oynayan hatta ileride Padişah 1.Tayyip olmayı düşleyen diktatör bir başbakanımız var.
Her şey Erdoğan’ın iki dudağı arasında değil mi? Ama Başbakanın diktatörlüğü burada söküyor. ABD ye öyle bağlanmışız ki o istemeden bir odun bile kesemez duruma gelmişiz.
Amerika istedi, Ergenekon, Balyoz, Çekiç bir sürü başlıklarla ordumuzun komutan ve askerlerine aydınlarımıza psikolojik işkence yapılıyor.
Nedir bu Özel Yetkili Mahkemeler?
Ortada darbe yok, elle tutulur delil yok ve suçlu muamelesi gören bir sürü insan haksız yere tutuklular. Dünyanın hangi ülkesinde var merak ediyorum, iftira atılacak, insanlar suçlarını bilmeyecekler ve bu insanlara savunma hakkı dahi verilmeyecek.
Hitler döneminde vardı diyeceksiniz doğrudur. Hitler Yahudi’leri fırınlarda yakmakla, onlara yaptığı zulümlerle insanlık suçu işlemiştir ama o bile kendi insanına bu kadar gaddar olmamıştı.
Her şey ABD bağımlılığımızdan oluyor.
Suriye ile kanka ol sonra Amerika’nın güdümünde tehditler savur. Bize yakışmıyor Sn. Başbakan yakışmıyor. Adamların hedefleri belli dedik ya, BOP projesi için yapmayacakları şey yoktur. Korkarım ki bir gün gelir seni de harcamaya kalkarlar.
*****
Suriye’ye gelince uluslararası sularda veyahut ta 3 dakikalık ihlal ile uçağımızı düşürmesi insanlık dışıdır. İkaz yok, konuşma yok sırf Türkiye’nin kendisine olan politikası yüzünden intikam aldılar sanki. Bir de şu var Suriye’nin üstlenmesine rağmen acaba Rusya’ mı yaptı dersiniz? Kim bilir belki de Rusya NATO’ya gözdağı vermek istedi.
Bu mesele bence Rusya ve ABD nin, iki dev ülkenin birbirlerine güç göstermek istemesi gibidir..
ABD Suriye’yi yemek istiyor, Rusya da “sıkıysa gel, ben buradayım diyor.
Olan, henüz akıbetleri belli olmayan bizim iki kahraman pilotumuza oldu. Olay günü görgü şahitlerinin söylemine göre bir başka uçağında aynı anda orada uçtuğundan bahsedildi. O uçak hangi ülkeye aittir kimseden ses çıkmıyor. Doğru mudur? Yalan mıdır? Onu da bilmiyoruz.
Aklıma şu sorular geliyor.
Uçağımızın Ana kumanda ile irtibatının kesilmesi sadece uçağın düştüğü sırada mı olabilir?
Yoksa irtibat daha önceden birileri tarafından mı kesildi? Malum işin içinde İsrail ve ABD var.
Uçağın düşüş saati tam bilinmiyor bence. Zira Genelkurmay Başkanlığı 2 saat sonra açıklama yaptı. İrtibatın kesilmesi uçağın düştüğü anlama gelmemelidir. Pilotlarımızın üzerlerinde onca alet edavat var yerlerini belli edecek. Bunlara ne oldu? Neden sinyal alınmıyor.
Teknik bilgileri elbette bilemeyiz.
Biz bunları yetkili ağızlardan duymak, öğrenmek istiyoruz..
Umudum odur ki pilotlarımız sağdırlar ve birileri bir şekilde onları tutuyorlardır. İnşallah onların yaşadıkları haberlerini alabiliriz.
Tünay Süer

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget