Gürüz de Tutuklandı - Rifat Serdaroğlu

Kemal Gürüz, Türkiye Futbol Hakemliğinin duayenlerinden, FİFA Kokartlı Hakemlerimizden rahmetli Hakkı Gürüz’ün oğludur. İzmir de ayrıcalıklı yere sahip olan Karantina semtinde yetişmiş bir İzmirlidir. Yiğit bir adamdır. Çok iyi eğitim almış bir yurtsever ve Atatürkçüdür.
28 Şubat soruşturması kapsamında ifade için çağrıldığında, eşi ile seyahatteydi.  Türkiye’ye geldi. Savcının huzuruna kendisi gitti. Savcı tutuklama talep etti, Mahkeme de bu talebe uyarak, bir bilim adamını daha tutukladı…
Kemal Gürüz’ün kaçma olasılığı var mıydı?
Delilleri karartma olasılığı var mıydı?
Kemal Bey  yurtdışında bulunduğu sırada Savcılığın talimatından haberi olur olmaz, geldiğine göre kaçma olasılığı yok demektir. Adam kaçacak olsaydı, yurt dışından gelmezdi.
Peki, 28 Şubat’ın üzerinden 15 yıl geçmiş, Kemal Bey görevden ayrılalı 10 yıl olmuş, neyi hangi delili bulup ta karartacak? Hangi vicdan buna inanabilir ki?
Yapılmak istenen;  Atatürkçü, Lâik Cumhuriyete ve Hukuk Devletine inanmış çağdaş bir aydını, 65 yaşında bir bilim adamını hukuk yoluyla ezmektir.
Bu ne bitmez tükenmez bir kin Allahım!…
Bu ülkede kimse yargılamaya karşı değil. Kimse yargılamadan kaçmıyor. Ama bir taraftan Avrupa Birliği diyeceksiniz, Avrupa normlarında “Yargılama” diyeceksiniz, sonra da “Tutuksuz Yargılama” şartını  görmezden geleceksiniz.
Adamlar, Avrupa’da binlerce vatandaşımızı, milyonlarca Euro dolandırdılar. Almanya  olayı  “Yüzyılın en büyük yardım soygunu” olarak adlandırdı.
Alman Yargısı adamları mahkum etti. Esas paranın Türkiye’dekiler tarafından iç edildiği açıklandı.
Davaya bakan Savcılar görevden alındı, yetmedi Savcılara dava açıldı.
Deniz Feneri Davasının sanıkları tutuksuz yargılanıyor, 65-70 yaşlarında Bilim Adamları- Türk Ordusunun Generalleri-Aydınlar-Gazeteciler yıllardır tutuklu olarak işkence görüyorlar…
Ey AKP, Adaletin bu mu senin ?…

SULTANLAR-PERİLER

Yaşadığımız olaylar, iktidardan kaynaklanan saçmalıklar, terör olayları yüzünden içimiz tencerenin dibi gibi kapkara oldu.
Bu sıkıntılı durumda  bizlere,  gelecek ile ilgili umudu yine Türk Kadını verdi.
Filenin Sultanları ve Potanın Perileri; Duruşlarıyla, zarafetleriyle, dünyaya kafa tutan sportif başarılarıyla Türkiye’yi ve çağdaş Türk Kadınını dünyada gururla temsil ediyorlar.
Filenin Sultanları ve Potanın Perileri, sizler bu güzel ülkenin yüz aklarısınız. Sizlerle iftihar ediyoruz.  Bir de siyasete ağırlığınızı koyup, Siyasetin Sultanları-Perileri olsanız, inanın çok şeyi düzelteceksiniz.
Erkeklerin eseri olan Türkiye önünüzde duruyor.  Çare sizlersiniz, çare
Türk Kadınıdır…
Sağlık ve başarı dileklerimle  28 Haziran 2012

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget