Payvona girişte muta nikahı

Başbakan Erdoğan’ın ‘saç-baş danışmanı’ olan Yiğit Bulut’un kullandığı ‘jöledeki’ yoğun viskozitenin, beyninde ‘kalıcı hasar’ meydana getirdiği ortaya çıktı. Yiğit’im aslanımın(!) “Telekinezi ile uzaktan Erdoğan'ı öldürmeye çalışıyorlar” fetvasıyla, dünya gerçeklerin farkına varabildi! Omurgasızlar âleminin ‘süngerler’ alt şubesinden Yiğit Brüt’ün kendi ekonomisini ‘likidite bolluğuna’ dayandırdığı, bu yüzden de ‘para’psikolojiye’ sardığı anlaşılıyor. ‘Jöleli, röleli ve boneli basının’ önde gelen bu ‘zıp zıp’ ismi, ‘transandantal meditasyonla’, dünyaya ‘kuşbakışı bakan’ Başbakan’a ‘yoga uçuşu’ yaptırabilir. Ayrıca Erdoğan’a, Amerikan tıraşını mı yakıştırır, permaya mı ikna eder, röfleyi mi denetir, kaynak mı tavsiye eder, yoksa kafayı mı kazıttırır onu zaman gösterecek!
TELEKİNEZİ, ‘SANDIĞI’, ‘SANDUKAYA’ ÇEVİREBİLİR
‘Telekinezi uzmanı’ Yiğit Brüt’ün, Erdoğan’a bu psişik alanda çok yardımı dokunur. Başbakan ‘telekinezi’ ile Meclis’i, Anayasa Mahkemesi’ni, HSYK’yı, STK’ları ‘sallaya sallaya’ yerinden oynatıp, kaldırabilir. ‘Aslanlı Kapı’yı ‘şşşıııraaakkk’ diye tümden kapatıp, ‘Cumhurbaşkanlığı (Başkanlık) Kapısı’‘gaaaarrrççç’ efektiyle açabilir. Cumhuriyet’in şeklini, cemalini ‘çay kaşığı gibi’ büküp değiştirebilir. Kadehleri teker teker boşaltıp, 3 çocuk doğurtabilir. Ekranlardaki haberleri, belgesellere dönüştürüp, gazeteleri lime lime edebilir. Kemal Kılıçdaroğlu’nu SGK’ya ‘memur olarak’ geri gönderip, Devlet Bahçeli’ye, ‘püsküvili tavukgöğsü’ yaptırabilir. Anıtkabir’i, AVM’ye dönüştürebilir. Yüzde 50’yi, ‘abidik-gubidik’ yüzde 150’ye çıkarabilir. ‘Sandığı’, sandık başkanı ile birlikte uçurtup, yerine ‘sanduka’ koyabilir.
ESNAF, ÇOK MU HÜSEYİN AVNİ MUTLU’YDU?
Hükümet, ‘palamiliter güçlerden’ sonra alana ‘esnafı’ sürdü. Gezi’den önce ‘esnaf’ çok mu Hüseyin Avni Mutlu’ydu? Her taraf ‘belediye barikatlarıyla’ çevrilmiş, Taksim, ‘labirent’ haline gelmişti. Ayrıca ‘bu avam proje’ gereği, büfeler kaldırılacaktı. Hükümet, ‘ıslak hamburger’ satan bu büfecilerde,  ‘ıslak imza’(!) mı bulmuştu? Gösterilerde ‘hamburger lobisi’ de mi vardı? Büfeciler ‘döner bıçağıyla’, eylemcilerin üzerine yürümedi doğal olarak.
PAVYONA GİRİŞTE ‘MUT’A NİKÂHI’
Sigara yasağı’ ile iktidarın, ‘para ve kapatma cezalarına’ maruz, onlarca kafe ve bardaki garsonlar da ‘sandalyeleri’ kapıp, direnişçileri kovalamadı mantıken. Kaldırımlardaki masaları kaldırılan meyhaneciler de ‘rakı şişelerini’ aktivistlerin başında kırmadı hiç. Pavyon ve malum yerlere girişte ‘mut’a nikâhı’ uygulaması henüz yok. Buralardaki konsomatrisler de, ayaklarındaki ‘şıpıdıkları’ göstericilere fırlatmadı doğrusu. Pirelli Takvimleri’nin süpervizörü(!), ‘bacak arası fotoğrafçısı’ AKP Milletvekili Zeyid Aslan, şahidimdir.
“Gaf üstüne geldi gaf/ Peki kim bu esnaf!!!”
SANDALLA DA GEÇMEYİZ!
3. Köprü güzergâhı ‘kuş yolu’, ‘karınca yuvası’, ‘köstebek havzası’, ‘solucan geçidi’ gibi ‘zoolojik mazeretlerle’ kamulaştırması daha uygun alanlara kaydırılıyor. Köprünün bir ayağı ‘Gezi Parkı’na dikilirse sürpriz olmasın sakın. 3.Köprü karşıtlarına Erdoğan “O zaman sandalla geçsinler” diyor. “Yahu Sayın Başbakan, şu sizin ‘gemiciklerden’, biz bu ‘insancıklar’ da(!) yararlansa ne olurdu ya? ‘Kredi kartı’ geçmiyor sizin güvertede, ‘nakit’ veririz napalım!”
Mert Ali Başarır
Odatv.com
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget