Mustafa Kemal Atatürk diyor ki! - Tünay Süer


Mustafa Kemal Atatürk diyor ki!
Memleketimizi esir etmek isteyen düşmanları behemehâl mağlûp edeceğimize dair olan emniyet ve itimadım bir dakika olsun sarsılmamıştır. (Mustafa Kemal ATATÜRK)
Damarlarımızda bu kan aktıkça, yüreğimizde böylesine sevdan oldukça sevgili Atam, bize güvenin lütfen…
****
Yurdumuzun 4 bir tarafı sanki düşman işgali altında. Topraklarımız, kurumlarımızın, bankalarımızın yollarımızın hatta akarsularımızın bir bölümü yabancıların ellerinde. Satılmışlar…
Bir tarafta bombalar patlıyor her gün şehit haberleri ile sarsılıyoruz.
Elin oğlu, Kürtçü Demirtaş diye biri çıkmış meydan okuyor.”400 Km. PKK’ ın elinde .”
Kürtçü Demirtaş zevkten dört köşe vaziyette “Ordu sadece havadan karakollara lojistik destek yapıyor. Karadaki denetim PKK tarafından ele geçirilmiş durumda. Bunu saklamak için manipülatif açıklamalar yapılıyor.” Diye iddia ediyor.
AKP bunu yalanlamıyor, yalanlayamıyor bile.
Neden?
Hakkâri’nin Şemdinli İlçesinde 40 gündür çatışma sürüyor ve ordusunun komutanları esir edilmiş Türk Silahlı Kuvvetleri bir türlü başarılı olamıyor.
Neden?
Bir ilçemizde 40 gündür savaş bitmiyorsa bitirilmek istenmiyor demektir. Zira Türk Ordusu dünyanın en güçlü orduları arasındadır.
O zaman neden bitirilmiyor?
Çünkü Amerika böyle istiyor.
Osman Pamukoğlu “Hakkâri elden çıkmış” dediği zaman başbakan ateş püskürüyor.
Neden?
Başbakanımız önüne gelene bağırıp çağırıyor, posta atıyor ama gerçekleri saklıyor.
Nereye kadar saklanacak bu gerçekler?
Osman Paşa Hakkâri elden çıktı derken, Hatay’da elden çıkmış gibi.
Bakıyoruz Hatay Suriye Muhaliflerinin ve Amerikan, İsrail ajanlarının cirit attığı, denetimlerine girmiş bir kent oluvermiş. Hatay halkı rahatsız ve tedirgin, adamlar herkesi tehdit ediyor, yedikleri yemeğin parasını vermiyor, bayrağımızı yırtıyorlar, polisimizle askerimizle dalaşıyorlar ve de oralarda hükümranlık sürüyorlar.
Hatay’da ki Kamplara Türk Milletvekilleri alınmıyorlar.
CHP’li 10 kadın milletvekili ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Kürecikte bulunan füze kalkanı alanına giremiyorlar.
Ne iştir ya?
Beyler, beyler! Bu memleketin sınırları dâhilinde her yer benimdir, bizimdir. Türkiye parsel, parsel, kent, kent ona buna peşkeş mi çekiliyor?
Bunlar ne demek oluyor? Hesap veriniz…
İncirlik’ten 500 kamyon en son mühimmatlar Suriyeli teröristlere gönderiliyor tabi bunların çoğu da PKK ‘ın eline geçiyor.
Kürt açılımı, yok Suriye’ye özgürlükmüş, Esad’ı indireceklermiş, savaş açarmışız filan falan.
Yahu siz önce kendi söküğünüzü dikin. Vatan elden gidiyor.
AKP ye soruyorum, siz Türkiye’yi bu hale getirmek için mi başımıza geldiniz?
Yargı diye bir şey kalmadı siyasallaştı, 4 kentimizde istediğimiz yere giremiyoruz, at hırsızı gibi herifler ortalıkta dolaşıyorlar kendi topraklarımızda yasak koyuyorlar.
AKP çaresiz sadece seyrediyor ve gerçekleri saklıyor. Yazıklar olsun be!
Efendim oralara girebilmek için meclisten izin alınacakmış. Yani, biz geliyoruz diye davul çalınarak bildirilecek ani baskın olmayacak ve gerçekleri göremeyeceğiz. Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?
Sonra bu dağ kaçkınları adamlar askeri üniforma nasıl giyerler? Orada bir ÜS mü kuruldu? Türkiye Cumhuriyeti buna nasıl izin verebilir?
Suriye sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüş, korkarım o silahlı adamların silahları bir gün sivil halkımıza da Döner. İşte o zaman dananın kuyruğu kopar beyler.. Her sabrın bir sonu vardır değil mi?
*****
Bu gün Cumhuriyet tarihimizin en anlamlı ve en büyük bayramını 30 Ağustos Zafer Bayramımızı tüm yasaklara rağmen düşman çatlatırcasına kutlayacağız.
Cumhur Başkanımız Sayın Gül’e geçmiş olsun diyor, şifalar diliyorum ama geçen yıl terör nedeniyle yapılmayan Çankaya’da ki 30 Ağustos töreninin bu nedenden ötürü yapılmaması bence bahanedir.
Sayın Cumhurbaşkanımıza vekâlet eden zat bu işi yapmaktan aciz midir? Pekâlâ da yapılır ama işin içerisinde yapmamak var ya.
Neyse yazıyı uzattıkça uzatıyorum aslında kısa yazacaktım güya. Bazı durumlarda enayi yerine konulmayı hazmedemiyorum doğrusu sebep bu…
Bugün bayrağını alan caddelere koşacak, ben de onlarla oralarda olacağım.
Gönlümden geçeni sizlere söylemeden edemeyeceğim.
Ne isterdim biliyor musunuz?
Binler, yüz binler Silivri’ye gitseydik. Neyse o da olacak inşallah. Hele şu uyanış veya kurtuluş, adı her ne olursa olsun mitingler başlasın, bir miting de Silivri’de yaparız davullu zurnalı hem de.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Sevgilerimle.
Tünay Süer

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget