Kılıçdaroğlu AKP'den yine küfür yedi - Rıza Zelyut

Kılıçdaroğlu AKP'den yine küfür yedi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; hükümete bir mektup yazarak Suriye konusundaki görüşlerini ve önerilerini aktardı.
Başbakan Erdoğan; bu mektuba verdiği cevapta CHP'ye, daha doğrusu onu temsil eden Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır biçimde hakaret etti.
İşte o politik küfür şu cümlelerde yer alıyor: 'Zalim ile mazlum, katil ile maktul, haklı ile haksız arasında ayırım yapmayan siyasi tutum, insani ve ahlaki değildir. CHP yönetimi bu insani ve ahlaki zaaf ile maluldur.'
Bu cümleler ile CHP yönetimine ahlaksız diyen AKP yönetimi bilmelidir ki halk onlar gibi düşünmüyor.
Andy-Ar kamuoyu araştırma şirketinin bu ay içinde yaptığı araştırmaya göre, hükümetin Suriye politikasını destekleyenler yüzde 18 iken; karşı çıkanlar yüzde  67 gibi çok yüksek bir seviyededir. Bu halk da mı ahlaksızdır.

ALLAHU AKBARCILAR
Halkımızın büyük bölümü bilmiyor ama Suriye'deki kanlı cinayetleri daha 2010 yılında başlatanlar; 'Allahu akbaaaar!' diye bağırarak insan kellesi kesenler idi. İşledikleri cinayetleri, 'Allahu akbar!' haykırışı ile kutsayan kesimi; bugün bize 'mazlum, maktul, haklı' gibi gösterenler kimler?
-Batılı emperyalist devletler...
Yani , dünyanın 1 numaralı kan dökücüsü Amerika; onun yardımcıları İngiltere ve Fransa; şimdi karşımıza insan hakları savunucuları gibi çıktılar. Bizim hükümet de bu kampın en hızlı gönüllüsü oldu.
Özgür Suriye Ordusu dediğiniz terör örgütüne katılanlar da El Kaideciler; Suriye'deki serseriler; cinayet, gasp, tecavüz gibi suçlardan mahkum olanlar... Ve önemli bir kısmı da Suudilerin ve Katarın verdiği para karşılığı silah kullanan satılık adamlar. Türkiye; bu cinayet örgütüne  kamplar ve silahlar temin ediyor. Çatışmalarda meydana gelen ölümleri kabul etmek elbette mümkün değildir. Lakin; bizim hükümet; bu cinayet örgütüne arka çıkap suçu sadece Beşşar Esad'a yıkarak teröre ortam hazırlıyor.

ZARARI BİZE DOKUNUYOR
Bu politika ile hükümet aslında Türkiye'nin kuyusunu kazdı.
- Eskidan sadece Irak sınırından kampları olan PKK şimdi o sınırın iki katı daha uzun bir sınırı kullanma olanağına kavuştu.  Böylece Irak Kürdistan devletine Suriye Kürdistan devleti eklenecek... PKK bu amaçla saldırılarını artırdı.
- Karşımıza birkaç yıl sonra Birleşmiş Milletler çıkartılacak. Ve Türkiye; Kürt halkını katleden bir devlet gibi gösterilecek. Türkiye'ye Birleşmiş Milletler'in müdahalesi istenecek. Suriye olaylarının varacağı yer burasıdır.
- Arap dünyasını olduğu gibi karşımıza aldık. Bu bölge ile kurulmuş bulunan ticari ilişkilerimiz bıçak gibi kesildi. Suudi Kralı ile Katar Emiri dışında Araplardan dostumuz kalmadı.
- Rusya ve Çin gibi iki büyük devleti rakip yaptık. Göreceksiniz, Türkiye'yi bu devletler PKK ve Ermenistan üzerinden sıkıştıracaklardır.
- BDP Lideri Selahattin Demirtaş dedi ki: 'Şemdinli-Çukurca arasındaki 400 kilometrelik alan PKK'nın denetiminde. Asker bu bölgede karadan operasyon yapamıyor.'
Bunu söyleyen emekli paşa Osman Pamukoğlu'na demediğini bırakmayan Başbakan Erdoğan; Selahattin Demirtaş karşısında suspus oldu.
- CHP'yi bunların olabileceğini söylediği için ahlaksızlıkla suçlayan AKP'liler niçin susuyorsunuz?  Siz; Güneydoğu'da Kurtarılmış Bölge kuran bölücü gelişmenin suçunu da CHP'nin sırtına yıkarak milleti uyutmaya devam edecek misiniz?
Bir sözüm de AKP'ye oy veren yurtsever vatandaşlarımıza: Ne zaman silkineceksiniz? Ne zaman; kısa vadeli çıkarlarınızı (ev, iş, araba, mülk) artık bir kenara bırakıp da ülkemizin geleceğini, yani torunlarınızın çıkarlarını düşünmeye başlayacaksınız?

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget