Neo-Neon'dan Türkiye'de yatırım

Hong Kong Borsası'nda milyarlarca dolar değeri olan Çinli aydınlatma devi Neo Neon, Hong Kong merkezli Türk firması Evercase Development Ltd ile ortak olarak Türkiye'de iki yıl içerisinde LED üretim tesisi kurma kararı aldı.
Tesiste sadece armatür değil, LED aydınlatma teknolojisine yön verecek yeni ürünler de üretilecek. Dünyanın hemen hemen her yerinde, özellikle Kuzey Amerika’da ciddi yatırımları ve iştirakleri bulunan Neo-Neon, 20 bin çalışanı ve 300 kişilik Ar-Ge ekibiyle kalitesini dünya çapında kanıtlamış bir firma olarak biliniyor.

Çin’de yaşayan ve önemli yatırımlara imza atan Evercase ve Neo-Neon firmalarının ortaklarından Gökhan Barın, Neo-Neon şirketiyle LED aydınlatma konusunda bir joint venture olarak Türkiye’de yatırım yapma kararı aldıklarını belirtti. LED teknolojisi, çevreci ve uzun ömürlü olmasının yanında konvansiyonel bütün ışık kaynaklarına göre elektrik tüketiminde önemli derecede tasarruf sağlıyor. Ayrıca birçok ülke yönetimleri tarafından teşvik edilen bir aydınlatma kaynağı olma özelliği taşıyor.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget