GS'den 6 isim ayrıldı

Sarı-kırmızılı yönetim, Robinson Zapata, Lucas Neill, Harry Kewell, Cem Sultan, İnsua ve Barış Özbek ile yollarını ayırdı.

Sarı-kırmızılı yönetim, Robinson Zapata, Lucas Neill, Harry Kewell, Cem Sultan, İnsua ve Barış Özbek ile yollarını ayırdı.
Galatasaray'da hayal kırıklığı ile biten sezonun ardından fatura kesimi başladı. Sarı-kırmızılı ekibin teknik direktör Fatih Terim, yönetime sunduğu rapor sonrasında Kewell, Cem Sultan, Lucas Neil, Insua, Zapata ve Barış'ı istemediğini belirtince bu futbolcular ile yollar ayrıldı. Böylece yabancı kontenjanında 4 oyuncuyu birden boşaltan Sarı-kırmızılı takım bundan sonra dış transferde rahat hareket etme imkanı buldu.

Galatasaray'dan ayrılan oyuncular yerine başta kaleci olmak üzere bir yabancı stoper, bir ön libero ve çok yönlü bir orta saha oyuncusu almak için plan yapıldı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysan'ın danışmanı olan ve Futbol A.Ş, yönetim kurulunda yer alan Bülent Tulun, Sarı-kırmızılı ekibin transfer politikası ve medyada yer alan transfer söylentilerine açıklık getirdi. Bülent Tulun, medyada son günlerde yer alan Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ün transferi ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Sezer'in "S"sini bile düşünmedik. Hiç gündemimizde olmadı. Bu yüzden bu oyuncunun kulübü Eskişehirspor ile de hiçbir transfer görüşmemiz olmadı."


Bülent Tulun, transferin gözdelerinden biri haline gelen Adanasporlu Ersan Gülüm konusuna ise şu açıklığı getirdi: "Bu oyuncunun kulübüne teklifimizi sunduk. Cevap bekliyoruz. Kabul ederlerse olur. Aksi halde transfer pazarlığı ile ortamı kızıştırmayacağız."

"Lucio hem yaşlı hem pahalı"
Galatasaray'ın yeni yönetimi ve yeni başkanı ile parayı har vurup, harman savurmayacağını özellikle vurgulayan Bülent Tulun, yine medyada yer alan bazı transfer haberlerine de gönderme yapıp, Inter'in savunma oyuncusu Lucio'nun gündemlerinde olmadığını belirtti ve bu konuda, "Biz Selçuk ve Elmander gibi iki oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden Galatasaraylı yaptık. 33 yaşında bir oyuncuya yüksek bir bonservis bedeli ödememiz söz konusu olamaz" açıklamasını yaptı.

Bu isimlerin gönderilmesinden sonra Galatasaray'da kalan yabancı oyuncular: Pino, Lorik Cana, Baros, Juan Culio ve Bogdan Stancu. Bu isimlere Bolton'dan transfer edilen Elmander de katıldı.

Cem Sultan Kayserispor'da
Galatasaray'ın A2 takımında forma giyen ve bu sezon sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki forvet oyuncusu Cem Sultan, Kayserispor ile 5 yıllığına anlaştı. Genç oyuncu, geçtiğimiz ay Servet Çetin ile antrenmanda yaşadığı gerginlikle gündeme gelmişti.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget