Aslan'dan Ersan çalımı

Trabzonspor'dan Selçuk İnan ve İngiltere Premier Lig ekibi Bolton'dan Elmander'i renklerine bağlayarak transfere hızlı bir giriş yapan G.Saray, bir bombayı daha patlatıyor.

Sarı - Kırmızılılar, geçen sezon ezeli rakibi Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Ersan Adem Gülüm ile prensipte anlaşmaya vardı. Transferin arka planında ise önemli gelişmeler yaşandı. Ersan’ın bonservisini elinde bulunduran Adanaspor’un Başkanı Bayram Akgül ile haftaboyunca bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bir türlü anlaşma sağlayamadı.
Başarılı savunma oyuncusu için Akgül 5.5 milyon Avro bonservis bedeli isterken Demirören bu rakamın çok olduğunu belirtip, 4.5 milyon Avro’nun üzerinde bir ücret veremeyeceklerini söyledi ve iki kulüp arasındaki görüşmeler askıya alındı. Uzun süredir Ersan için temaslarda bulunan G.Saraylı yöneticiler de bu gelişmenin üzerine dün tekrar devreye girdi. Anadolu ekibinin idarecileriyle görüşen Sarı - Kırmızılı yöneticiler, maddi konularda anlaşmaya vararak el sıkıştı.
Ersan için ilk aşamada G.Saray’ın 5 milyon Avro önerdiği ifade edilirken Adanaspor’un 5.5 milyon Avro’da diretmesi üzerine bir teklif daha sunuldu. Sarı - Kırmızılıların 5 milyon 250 bin Avro’luk son teklifine Adanasporlu yöneticiler ‘evet’ dedi ve iki kulüp arasında anlaşma sağlandı. Başkan Akgül, “Hiçbir kulüple net olarak anlaşmadık. Ersan Beşiktaş’a da; Galatasaray’a da gidebilir. Arada başka bir kulüp yok” diye konuştu.

Takıma 3. Adanalı

Ersan Gülüm’ün transferinde Teknik Direktör Fatih Terim’in büyük rolü olduğu öğrenildi. Adanalı Terim’in, G.Saray’da işbaşı yaptıktan sonra yardımcıları Hasan Şaş ve Vedat İnceefe ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından Ersan’ın alınması için yönetime rapor verdiği kaydedildi.
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget