'CHP hakkında senaryolar yazıyorlar'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaatin Yüksel, bazı medya organlarında CHP hakkında ayrışma, görevden alma, istifa gibi gerçekle ilgisi bulunmayan haberlerin

'CHP hakkında senaryolar yazıyorlar'
CHP  Genel Başkan Yardımcısı Alaatin Yüksel, bazı medya organlarında CHP hakkında ayrışma, görevden alma, istifa gibi gerçekle ilgisi bulunmayan haberlerin yapıldığını ifade ederek, "Bütün bu yazılanlar veya söylenenler senaryodan ibarettir" dedi.
Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada medyanın bir bölümünün bilinçli olarak CHP hakkında her gün "senaryolar yazdığını" savunarak, "Her gün partimizde gerçekte var olmayan bölünme, parçalanma, ayrışma, istifa, görevden alma türünden haberler yapılmaktadır. Bu haberler medyanın kadrolu yorumcularıyla desteklenmektedir. Bütün bu çabalar amacına ulaşmayacaktır" dedi.
CHP'nin aldığı kararları parti yetkili kurullarında birlik ve bütünlük içinde aldığını ve bu kararları da kamuoyuna açıkladığını ifade eden Yüksel, "Bunun dışında üretilen haberlerin gerçeklerle uzaktan yakından bir ilgisi bulunmamaktadır. Bütün bu yazılanlar veya söylenenler haber kirliliği oluşturmakta ve en çok da gazetecilik mesleğinin itibarını zedelemektedir. Çoğu parti yöneticimiz görevinin başındayken istifa ettiğini ya da görevden alındığını gazetelerden okumaktadır" ifadelerini kullandı.
Yüksel, CHP'nin sağlam ve tutarlı politikalar ürettiğini ve bu politikaları kamuoyu gündemine taşıdığını belirterek şunları kaydetti:
"Ancak bu çabamıza rağmen birileri ısrarlar her gün partimiz hakkında senaryolar yazmaktadırlar. Sürekli kişileri hedefleyen bu haberler ve yorumları iyi niyetli olarak görmek mümkün değildir. Ama bu gerçek olmayan üretimlerden kimse medet ummasın. Partimiz genel başkanı ve partili yetkili kurullarıyla bir bütün olarak politikalar üretmekte ve yaşama geçirmek için emek sarf etmektedir. Bir kez daha bazı medya gruplarını partimize, yöneticilerimize ve emeğimize saygı duymaya davet ediyoruz."
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget