Hedefteki Adam Kılıçdaroğlu - Güner Yiğitbaşı

Hedefteki Adam Kılıçdaroğlu - Güner YiğitbaşıAKP yandaşları ve havuz medyası endişeye kapılmış olmalı ki,CHP Genel Başkanı KILIÇDAROĞLU'nu hedeflerine aldılar.

Hedefteki Adam Kılıçdaroğlu - Güner Yiğitbaşı KILIÇDAROĞLU; CHP lideri olarak biraz kıpırdanmaya başlayıp, tek adam esasına dayalı başkanlık sistemini getirmeye çalışan AKP ve Saray'a yönelik  muhalefetinin  dozunu biraz artırdı ya, AKP yandaşları ve havuz medyası endişeye kapılmış olmalı ki,CHP Genel Başkanı KILIÇDAROĞLU'nu hedeflerine aldılar.

Sayın KILIÇDAROĞLU, dün (11/05/2016) katıldığı TOBB'un 72. Genel Kurulunda, bize göre bugüne kadar yapmış olduğu konuşmaların en iyisi olan etkili bir konuşma yapmış ve bu konuşmasında, genel kuruluna katıldığı TOBB dahil, sivil toplum kuruluşlarının ve diğer anayasal kuruluşların, ülkenin demokrasisine ve laik düzenine yönelik saldırılara sessiz kalmalarını eleştirerek, demokrasinin ve laikliğin savunulmasına ilişkin muhalefet yapma görevinin, tek başına kendi üzerlerinde kadığını beyan ederek sitemde bulunmuş ve aynı konuşmasında, “bir kişi konuşacak,istediği adam hapse girecek. Böyle bir başkanlık sistemini, bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz” diyerek, laik demokrasiye sonuna kadar sahip çıkacaklarını, laik demokrasiyi koruyacaklarını dile getirmiştir.


Vay, sen misin bunu söyleyen, AKP milletvekillerinden bazıları, yandaşlar, yandaş havuz medyası, her zaman yaptıkları gibi,KILIÇDAROĞLU'nun söylemek istediğini çarpıtıp  ters yüz ederek, hep bir ağızdan KILIÇDAROĞLU'na saldırmaya başladılar, KILIÇDAROĞLU'nu kan dökücü ve darbeci olarak yaftalayarak, yargısız infaza geçtiler.

İşte demokrasi bunun için güzeldir. Laik demokrasinin yok edilmemesi için yapılan mücadele bunun için çok gerekli ve kutsaldır.   Bazı çevrelerin, bremen mızıkacıları gibi hep bir ağızdan haksız suçlamalarına maruz kalsanız da, söylemek istediğinizi amacınızın ne olduğunu, ancak demokrasilerde savunup açıklayabilirsiniz, toplumun çoğunluğunu teşkil eden aklı başında kişiler de sizi anlarlar ve yargısız infaz yapmak isteyenlerin arzuları kursaklarında kalır.

KILIÇDAROĞLU ne diyor? “Bir kişi konuşacak, istediği adam hapse girecek.Böyle bir başkanlık sistemini, bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz.” Ne var bu sözlerde? Çok doğru söylemiş, laik demokrasiye darbe yaparak dikta ve tek adam esasına dayalı bir başkanlık sistemini kurmaya kalkışırsanız, karşınızda bizleri bulursunuz, biz kanımızın dökülmesi pahasına, laik demokrasiyi sonuna kadar savunuruz.Bizi, laik demokrasiyi savunma durumunda bırakmayın, oturun oturduğunuz yerde.

KILIÇDAROĞLU; Laik demokrasiyi savunmak için, kanımızın dökülmesine dahi razıyız ve hazırız, sizler tarafından yaralanmak veya öldürülmek suretiyle canımızı ve kanımızı feda etmeden, laik demokrasiyi bizim elimizden teslim alamazsınız demek istiyor,konuşmasından, laik demokrasiye darbe yapacak olanların karşı taraf olduğu, asıl darbenin karşı taraftan beklendiği,asıl darbecilerin kimler olduğu açıkça anlaşılıyor.

KILIÇDAROĞLU demek istiyor ki; Anayasa ve yasalara, Türkiye Cumhuriyetinin ve demokrasisinin ilkelerine uyun, laik demokrasiye göz dikmeyin, aksi halde kanımızı dökerek laik demokrasiyi korumakta ve savunmakta  kararlayız.Biz darbe yapacağız,kan dökeceğiz demiyor, bilakis laik demokrasiyi darbecilerden koruyacağız diyor.

Kardeşim, beyanlarını kasten çarpıtarak KILIÇDAROĞLU'nu kan dökücü ve darbeci olarak nitelendireceğinize, hukuken yürürlükte bulunan kuvvetler ayrımına dayalı, laik ve demokratik parlamenter anayasal sisteme razı olun iş bitsin, tek kişinin söz sahibi olacağı başkanlık sisteminde kararlıysanız, KILIÇDAROĞLU ve tüm laik ve özgürlükçü demokratlar işte orada bekliyorlar, gidin ayaklarınızın altına alarak emelinize kavuşun.

Hala ne bekliyorsunuz?

12/05/2016
Güner YİĞİTBAŞI 

Yorum Gönder

Kılıçdaroğlu hedefteki adam olmaya devam edecek gibi görünüyor. Biz deweb tasarım sektörü olarak bu değişimi dikkatle izliyoruz.

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget