Beden ve akıl sağlığımızı koru yüce rabbim! - Güner Yiğitbaşı

Tayyip Bey;inan artık çok fazla olmaya başladın. İnsanları adeta suç işlemeye, hakaret etmeye tahrik ediyosun, insanların da bir dayanma gücü var, insanlar artık patlamak üzereler.

Beden ve akıl sağlığımızı koru yüce rabbim! - Güner Yiğitbaşı
Tayyip Bey;inan artık çok fazla olmaya başladın.

İnsanları adeta suç işlemeye, hakaret etmeye tahrik ediyosun, insanların da bir dayanma gücü var, insanlar artık patlamak üzereler.

Hakaret ederek başımızı belaya sokmaya değer bir şey olsa, anayasa ve yasa tanımayan, her an ağırlaştırılmış müebbet hapislik suç işleyen zatınız, ders alıp doğru yolu bulacak olsa, belki onu da göze alırız ama, bu konuda bir umut ışığı görmediğimiz için, terbiyemizi bozmak istemiyoruz.Terbiyemiz, korkumuzdan değil yani.

Tayyip Bey; terör, şehitler diye bahaneler uyduruyor ve milli bayramlarımızı kutlatmıyorsun ama, İstanbul'un fetih yıl dönümü nedeniyle milynları toplayarak sözüm ona kutlama yapıyorsun.

Aslında, onda da samimi değilsin, asıl amacın, siyasi çıkarın için dini siyasete alet ettiğin gibi, İstanbul'un fethini de siyasi emellerin için  istismar ederek, fetih kutlaması adı altında insanları huzuruna toplayıp siyasi konuşmalar yaparak, insanların beyinlerini yıkamak ve kendi propagandanı yapmaktır.

Bir ara istemeden de olsa senin fetih törenindeki konuşmanla yüz yüze geldim, yine arabın yalellisi gibi,paralel devlet yapılanmasından, partilerdeler bahsediyordun, sanki paralel devlet yapılanmasını ben yaptım, insanda biraz utanma olur, bu yapılanma tamamen senin eserin, şimdi yarattığın eser ile kavga ediyorsun ve bu milletin çoğu da sana inanıyor, tıpkı PKK canavarını yaratarak şimdi bu canavar ile boğuşman gibi.

Konuşma yaptığın halkımıza, tıpkı başbakan iken yaptırdığın gibi, papağan misali, beraber yürüdük biz yollarda nakaratını tekrarlatıyorsun.Hani sen İstanbul'un fethini kutlayacaktın?Vallahi, asılsız propaganda da, Joseph Goebbels'e dahi nal toplatırsın. Sizin bu konudaki hakkınızı teslim ediyor ve şapkamı çıkarıyorum.

Seçilmiş olmak dışında, Türkiye Cumhuriyetinin anayasanın öngördüğü (tarafsızlık,partiler üstü, anayasaya bağlılık gibi) zorunlu koşulları taşımadığınız için, anayasal meşruiyeti olmayan bir cumhurbaşkanı olmanıza rağmen, emrinizin altına aldığınız, başkanlarını siyasi gezilerinize malzeme yaptığınız yargının, sizi hala meşruiyetini anayasadan alan bir cumhubaşkanı zannetmeleri ve Türk Ceza Kanununun koruması altında tutmaları nedeniyle, sizin anayasayı ihlal ederek yaptığınız tüm tahriklere rağmen, terbiyemizi muhafaza edecek ve sizin için başımızı belaya sokmayacağız, tabi beden ve akıl sağlığımız el verirse.

Bunun için de, sizi görsel medyada gördüğümüz anda, derhal  ekranı karartacağız.

Sık sık Yüce Allah'a soruyoruz, biz sana karşı ne günah işledik diye.

Artık Allah'a bunu sormayacağız, Allah'ım, bu dertten kurtulana kadar, beden ve akıl sağlığımızı koru diyerek dua edeceğiz.

29/05/2015
Güner YİĞİTBAŞI 
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget