Kabadayılığı sökmedi! - Tünay Süer

 “Mısır’daki darbenin arkasında İsrail’in olduğunu elimizde belgesi var diye açıklama yapan başbakan Erdoğan’a gerek Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest’en gerekse İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yigal Palmor’dan tokat gibi yanıtlar geldi.
(Saldırgan ve söyledikleri beş para etmez değersizdir)
Bizler Erdoğan’ın tutarsız tavırlarını sineye çekebiliriz. İçimizde mücadelemizi sürdürebilir onu demokratik yollarla indirmeyi de düşünebiliriz ama İsrail ve ABD’den gelen yanıtlar ülke olarak onurumuzu kırmıştır.          Zira beğensek, beğenmesek te o Türkiye başbakanı olarak bizi temsil etmektedir.
Başbakanın bize bunu yapmaya hakkı yoktur.
Erdoğan bunu sineye çekmiş ve geri adım atarak hem kendisini hem de bizleri daha da küçük düşürmüştür.
Mademki elimde belge var diye ortaya çıktın, neden bunun altında kaldın diye sormak gerekmez mi kendisine.
“Ben burada Amerika’yı ifade etmedim, İsrail’i ifade ettim. Peki, Beyaz Saray’a ne oluyor da Beyaz Saray bunu konuşuyor. Beyaz Saray bunu dillendirmemeliydi konuşması gereken varsa İsrail konuşmalıydı” sözlerine gelince, bir başbakana yakışmayacak çocuksu sözlerdir bular.

Güler misiniz? Ağlar mısınız?
Bizim başbakan ya çok saf, ya da bizleri işletmeye kalkıyor.
İsrail Suriye’yi bombaladığı zaman çıtı çıkmıyor ama Mursi’nin halkın istemi ile Mısır Ordusu tarafından indirilişini İsrail’e mal ediyor.
Bizlerle kafamı bulmaya çalışıyor dersiniz?
Erdoğan İsrail ve Amerika’ya posta atacak ha?
Hadi canım oradan.
Bunlar bence ağız dalaşı bile değil sadece, gündemi meşgul etmenin bir yöntemidir.
Başbakanın ABD-İsrail ve Barzani ile birlikte hareket ettiğini bilmeyen mi kalmış?
Şeytan üçgeninin dördüncü ayağı kendisi değil midir?
İçeride valisine, bakanına bağırır azarlar, onlar biat ettikleri için seslenemezler yutarlar ama gelin görün ki elin oğullarına külhanbeylik raconu sökmedi, geri tepti.
Kaldı ki  İsrail ve Amerika ayrılmaz ikiz kardeş gibidirler ve Amerika İsrail’e göbekten bağlıdır.Bir kere Amerikan Protestanlığı ile İsrail itikadı arasında kuvvetli bağlar vardır. İkincisi;
Köklerinin 1590 yılına dayandığı söylenen İngiliz Kraliyet Saraylarında kralın yaverliğini yaparak adını duyuran, dünyada ilk kez bankacılığı kuran Yahudi Rotschild ailesi zaman içinde İngiliz ve Fransız Merkez bankaları ile Amerika’daki Federal Rezerv bankalarının sahibi olmuştur.
Yani geçmişi 16.yüzyıla dayanan aile dünya ekonomisini istediği gibi çevirir. Büyük tefeci olan bu Yahudi ailesi Osmanlı Devleti'nin ilk merkez bankası olan Osmanlı Bankası'nı kurmuş sonra arkadan vurmuştur.
 Osmanlı devletinin parçalanması için gerekli olan her şeyi yapan da bu ailedir. Tuzak planlar, milletleri birbirlerine kırdırmak hep Rothshildlerin başından çıkmaktadır.
 Biraz araştırdığımızda görüyoruz ki Ortadoğu’da süper güç olma hayali aslında İsrail’in hayalidir.
 İsrail kurulduğu günden beri Dimona Çölü’nde kurduğu nükleer santralinde atom bombası ve nükleer başlıklı füzeler üretmekte, Nükleer füzelerinin Ankara, İstanbul, Şam, Tahran, Bağdat ve Riyad gibi şehirleri vuracak kapasitede olduğu bilinmektedir.
Zamanın Amerika Başkanı Kennedy İsrail’i sevmezdi, onunla yolları ayırmak istedi.  Nükleer programını durdurmaması durumunda Amerikan yönetiminin yaptırım uygulamaktan kaçınmayacağını belirtmişti. Kennedy bununla da kalmayarak “bir ülkenin parasının denetimin şahısların elinde olmasının büyük bir sorun olduğunu” söyleyerek 4 Haziran 1963′te Amerikan Temsilciler Meclisi’ne danışarak çıkarttığı 11110 sayılı kanunla Amerikan Dolar’ını basma yetkisini Rotschild ailesine ait olan Federal Reserve Bank’ın elinden alarak Amerikan Merkez Bankası’na vermişti.
Kennedy’nin Rothshildlere başkaldırması sonunu getirmiş feci bir suikastla öldürülmüştü.
Kaynak: https://www.sivilhareket.com/?p=1188)
Tüm bunlardan anlıyoruz ki dünyayı yöneten Amerika değil Yahudilerdir. Yani İsraildir.
Bir de şu şık akla geliyor. Farz edelim ki Mısır’da İsrail’in parmağı vardır, Irak, Mısır, Libya, Lübnan, Yemen gibi Arap ülkelerinde kimine demokrasi götüreceğim, kimine kimyasal silah var düzmeceleri ile yapılan saldırılar başta Amerika ve İsrail’in milli çıkarları doğrultusunda yapılmamış mıdır?
Şimdiye dek uyanmayan Araplar başbakanın sözleri ile uyanacak birleşerek bir güç mü oluşturacaklar?
 İsrail ve Amerika bundan çekinebilirler mi? Onun için mi sert yanıt verdiler? Veya birlikte anlaşmalı bir planın parçalarını mı oynuyorlar? Her olasılığı düşünmek zorundayız. Ne var ki başbakanın İsrail ile arasının açık olduğuna kimse bizi ikna edemez. Ciddi bir şeyler olsa Erdoğan, Yahudi Enstitüsü Cesaret madalyasını gurur meselesi yapar iade ederdi. Gizliden Konya, Malatya Hava üslerimizi onlara açmazdı.
Her neyse, bilirkişiler bu konularda daha iyi yorum yapabilirler.
Neredeyse dünyaya hükmeden koskoca Osmanlı İmparatorluğunun komşularını finanse ederek kışkırtan, askeri ve ekonomik güç bakımından iyice yıpratarak azınlıkların ayaklanmasını sağlayan tefeci İsrail’in ve de vampir Amerika’nın kafalarında ne vardır tam bilemeyiz tabi. Şurası alenen bellidir BOP projesini uygulamak için yapmayacakları yoktur. “Binlerce kilometre öteden gelip Ortadoğu coğrafyasının kanını, petrolünü içenlere tek cümle söylemeyenler! Bugün Türkiye’yi eleştiri konusu yapıyorlar” diyen başbakana günaydın! Hele şükür anlamaya başladın mı demeli?
Adı Recep Tayyip Erdoğan olan başbakanımız bu, yarın kalkar tam tersini söyleyebilir değil mi?
Müslüman düşmanı olan bu haçlı takımı,  yıllardır Müslümanları birbirlerine kırdırmaktan başka ne yaptılar? Bu gün binlerce Müslümanın kanı akıyorsa sebep bu iki yılan ve diğer pusuya yatmış emperyalistlerdir.
Suriye’de Esat tek başına İstiklal savaşı verirken onlarla birlik olarak Esad’ı yıkma hırsın nedendir ey başbakan? Bunlar insanları kullanır kullanır sonra deliğe süpürüverirler. Geçmişte Saddam’ı, Mübarek’i kullandıkları gibi aynen senide bir gün gelir o deliğe süpürüverirler.  Bir sultanlık, bir hükümranlık için değer mi  bu güzel ülkeye kıyman.

                                                                  ****
Yeni bir BM istemek
Suriye ve Mısır için yeni bir BM kurulmasını önermek bence çok hatalıdır. Bizim kendi iç meselelerimiz varken inatla Suriye’yi yok etme HIRSI nedendir? Dünyanın nefret ettiği gerici yobaz Müslüman Kardeşleri ille de bir yerlere baş etmenin bize ne faydası vardır? Başbakan kime ve neyi ispatlamaya çalışıyor?
PKK tehditleri ortada iken Türkiye’yi belki de bir iç savaş beklerken dışa dönük gayreti kendi vatanımız için göstermeyen başbakanı burada şiddetle kınıyorum.
Sen evvela kendi ülkene sahip ol diyorum. Bu açılım, saçılım maskaralığı sona ersin artık.

Bir iki kelam da TBMM si başkanı Çiçek’e
Efendim, Anayasa mahkeme Başkanı Haşim Kılıç AKP nin kapatma davasına konu olan internet sitelerinin kara propaganda yaptığı iddialarının mahkemece kabul edildiğini belirterek, (Ergenekon davasında)AKP ‘nin yeniden yargılanabileceğinin mümkün olabileceğini söylemiş. Çiçek te laiklik karşıtı faaliyetlerin odağı hükmünün kaldırılmasının mümkün olacağını söylemiş. AKP’nin hukukçu kurmaylarının faaliyete geçtiğini ilave etmiş.
Gelelim laiklik karşıtı faaliyetlere. AKP ‘ye dava açıldığı zaman alttan, sinsice yürütülen laiklik karşıtlığı bu gün ise ayyuka çıkmıştır. Bırakın laiklik karşıtlığını cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığı başını almış gitmekte ve hızla rejimi değiştirme söz konusudur. Üstüne üstlük PKK’ya ve Amerika’ya verilen sözler, yapılan anlaşmalarla Türkiye parçalanmanın eşiğine getirilmiştir. Hangi laiklikten bahsediyorsunuz?

Diktatör olsaydım!

Başbakan kendisine diktatör diyenlere ateş püskürüyor ve diyor ki:
Ben diktatör olacağım, birisi kalkıp bana diktatör diyecek. Onun vay haline! Diktatörlüğün mizacında bu tür şeylere tahammül yoktur, anında götürürler.
Daha ne yapacaksın sayın başbakan? İnsanları ipte mi sallandıracaksın? Bir o kaldı zaten. Sen insanları hemen götürmüyorsun ama daha beterini yapıp hapislerde çürütüyorsun.
Ordunun yarısını tıktın içeri, aydınları, gazetecileri of saymakla bitmiyor.
Gezi olaylarında hakkını arayan halka “Benim polisim sadece su sıkıyor” diyorsun o zaman 5 kişi neden hayatını kaybetti.12 kişinin tek gözleri neden ve nasıl kör oldu?
Bakanları, valileri önünde diz çöktürüyorsun.
Diktatör hiç görmedim ama galiba benziyorsun, hal ve hareketlerin bunu gösteriyor.

Sevgiyle kalın.
 TC.Tünay Süer

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget