Al Sana Yönetimde İstikrar - Güner Yiğitbaşı

Al Sana Yönetimde İstikrar - Güner Yiğitbaşı
AKP sürekli neyi savunuyordu, bizi iktidardan düşürürseniz, koalisyon gelir ve yönetimde istikrar diye bir şey kalmaz.

7.Haziran seçimlerinde, bir anlık dalgınlıklarına gelerek AKP'ye oy vermedikleri için tek başına iktidardan düşen AKP iktidarının ülkeyi kötü yönetmekteki istikrarını, beş ay gibi çok kısa süre içinde tamamen kaybedecekleri korkusuna kapılan seçmen çoğunluğu, beş ay sonra hatasını anlayarak, alışmış olduklar, AKP'nin ülkeyi tek başına kötü yönetmekteki istikrarını ilelebet kaybetmemek için, 1.Kasım seçimlerinde tekrar AKP'ye oy vererek, kötü yönetimde istikrarı sağlamış bulunuyorlar, ülkemizde istikrarlı bir kötü yönetimin devamına katkı sunan bu seçmenlerimizi ne kadar kutlasak azdır.

Madem öyle, al sana yönetimde istikrar.

Mazallah, AKP tek başına iktidara gelmeseydi ve AKP'nin ülkeyi kötü yönetmekteki istikrarı bozulsaydı ne yapardık.

Allahımıza şükürler olsun (!) 1.Kasım seçimleriyle  AKP yeniden tek başına  iktidar oldu da, ülkemiz kötü yönetimdeki istikrarını devam ettirebiliyor ve bu sayede hamdolsun;

Hergün şehit haberleri ve cenazeleri gelmeye devam ediyor!

Güneydoğu Anadolu bölgemizdeki PKK terör örgütü tarafından kurtarılmış şehir ve kasabalarda, bölücü terör eylemi son hızıyla devam ediyor, çıkan çatışmalarda insanlarımız ölüyor,yaralanıyor, şehir ve kasabalarımız harabeye dönüyor!

Bölgedeki bazı yerleşim alanlarındaki operasyonlar ve halkın sokağa çıkma yasakları devam ediyor!

Halkımızın geçim sıkıntısı ve pahalılık devam ediyor!

Seçimlerden hemen sonra bir ara 2.70 li rakamlara düşen dolar, yine tırmanarak, 2.80 ve 2.90 larda işlem görmeye devam ediyor.

Suriye sorunu ve bu soruna bağlı olarak, ülkemizin karadan asker sokarak Suriye bataklığına girmesi tehlikesi devam ediyor.

Halkımızın kimliklerine, din ve mezheplerine, etnik kökenlerine,başlarının açık yada kapalı olmalarına göre ayrıma tabi utulmaları devam ediyor. AKP iktidarının Manisa Valisi;FETÖ operasyonunda türbanlı kadınlara kelepçe takılmasına gösterdiği tepki sırasında, “toplumda olumlu imajla algılanan başörtülü bayanlara bu yapılanlar üzüntü vericidir” diyerek, başörtülü bayanlarla, başı açık bayanlar arasında ayrımcılık yapmakata bir sakınca görmüyor.

Kadınlarımıza yönelik cinayetler devam ediyor.

Tayyip Bey'in, Anayasal yetki sınırları dışına çıkan, anayasayı yok sayan, taraflı ve partili Cumhurbaşkanı anlayışı ve uygulamaları, son sürat devam ediyor.

AKP'nin,7.Haziran seçimlerinde tek başına iktidardan düşmesi nedeniyle buzdolabına kaldırılarak donmaya bırakılan başkanlık sistemi tartışmaları, yeniden buzdolabından çıkarılıp ısıtılarak, başkanlık sisteminin tartışılmasına kaldığı yerden son sürat devam ediliyor.

Düşünce ve düşünceyi açıklama, basın ve halkın haber alma özgürlükleri başta olmak üzere, özgürlüklerin sınırlandırılması ve daha nice olumsuzlular devam ediyor.

AKP'ye oy verenler; hiç şikayet etmeyin, AKP; 1.Kasım seçim beyannamesinde, yönetimde istikrarı öne çıkardı ve yönetimde istikrarı bozmak istemiyorsanız bize oy vereceksiniz diyerek sizleri açıkça uyardı, sizler de istikrara oy verdiniz.

Yüce Allahımız; AKP iktidarının, alışa geldiğimiz ve artık  tiryakisi olduğumuz bu istikrarlı yönetimini,Türk Milletinden ve biz kullarından esirgemeyiniz, AKP iktidarını başımızdan eksik etmeyiniz!

Yaşasın AKP, yaşasın yönetimde istikrar!

13/Kasım/2015
Güner YİĞİTBAŞI
İzmir Barosu Üyesi Avukat

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget