Niçin akp'siz bir koalisyon? - Güner Yiğitbaşı

Niçin akp'siz bir koalisyon? - Güner Yiğitbaşı
Dilimizde tüy bitti,devamlı söyledik ve yazdık, seçmenin, AKP karşısında oluşturduğu %60 muhalif blok, kesinlikle bir koalisyon kurup, AKP'yi iktidardan uzaklaştırmalıdır.

Adı yolsuzluklara ve rüşvet iddialarına bulaşmış ve aklanmaktan kaçmış olan bir AKP ile koalisyon kurmak veya AKP'nin koalisyon ortağı olmasına rıza göstermek, bu ülkeye bir ihanettir.

CHP,MHP ve HDP kopya kağıdı ile çoğaltılmış gibi, aynı konularda seçmene vaatlerde bulunmuş olup, bu vaatlerini gerçekleştirebilecekleri çoğunluğa da ulaşmışlardır. AKP'yi iktidardan düşürmemek için, hiçbir haklı mazeretleri ve lüksleri yoktur.

AKP iktidarı tarafından, Bursada Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna getirilen bir utanmaz'ın paylaştığı mesaja bir bakınız.Bu arsız adam; Kemal ATATÜRK imzasıyla, cehennemden gönderildiğini ima ettiği düzmece bir mesaj yayınlamış ve sevgili ATATÜRK'ü, cehenneme giden ve cehennem ateşinde yanmakta olan  bir kafir ilan etmiştir. Bu mesajın başka hiçbir anlamı bulunmamaktadır. Hiç kimse hık, mık demesin.AKP zihniyetinin ve onların antilaik  milli eğitim anlayışlarının açık bir tezahürüdür bu.

Bu arsızın, ATATÜRK'e atfen yayınladığı mesajla ifade etmek istediği düşünce karşısında,biz diyoruz ki;ATATÜRK dahi cehenneme gitmişse, bu ülkede, hiç kimsenin cennete gidemeyeceği, milletçe hepimizin cehennem ateşinde yanacağı anlaşılmaktadır.

Bu arsız adama, bu mesajı paylaşma cesaretini verenler bellidir. Bu tür ve buna benzer edepsizlikler, ilk değildir, son da olmayacaktır.

AKP' siz bir koalisyon istemekte ne kadar haklı olduğumuz, bundan daha iyi kanıtlanamaz. AKP'nin ve AKP zihniyetinin, milli eğitim müdürlüğüne getirdiği bu arsızın korkusuzca yayınladığı bu mesajı da gördükten sonra, HDP'yi dışlayarak, AKP'siz bir koalisyona yanaşmayıp, AKP'nin ekmeğine yağ sürecek olanlar; Sevgili ATATÜRK'ümüzü, cehennem ateşinde yanarken, oruç tutmayanlara uyarı yapan bir kafir pozisyonuna sokan bu arsız ve nankör adamın suçuna ortak olacaklardır.

19/06/2015
Güner YİĞİTBAŞI
İzmir Barosu Üyesi Avukat

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget