Siyasetin Pis ve Kirli Ellerini Dinimizden Çekin Artık

Siyasetin Pis ve Kirli Ellerini Dinimizden Çekin Artık
MHP, pusulasız bir gemi, serseri bir mayın gibi oraya buraya yalpalayıp duruyor.

7 Haziran seçimleri öncesinde yaptıkları konuşmalardan ve halkımıza sundukları vaatlerden eser yok.

Olası bir erken seçimde olumsuz sonuçlarını görecekleri üzere,AKP'nin dümen suyunda sürükleniyorlar.

MHP, AKP'li bir milletvekilini Meclis Başkanı seçtirmenin şaşkınlığını ve pişmanlığını üzerinden atabilmiş değildir.

AKP'li bir milletvekilinin Meclis Başkanı seçilmesine sebebiyet veren aymazlıklarını; kah, HDP'nin de CHP adayı BAYKAL lehine oy kullanmasına bağlıyorlar, kah, CHP'nin dinsizliğine bağlayan açıklamalar yaparak, CHP ve taraftarlarına iftira atıyorlar.

MHP artık şu kararsızlığını üzerinden atmalı ve CHP adayı BAYKAL'a destek vermemesinin gerçek ve inandırıcı nedenini açık ve net bir şekilde Türk Milletine açıklamalıdır.

İsminin önünde Profesör Dr.yazılı olan bir MHP'li milletvekili çıkmış, utanmadan ve sıkılmadan, Allahtan korkmadan, AKP'nin kabulüne göre,CHP dinsiz bir parti olduğu için, kamuoyundan çekinerek, CHP adayı BAYKAL'ı desteklemediklerini beyan edebiliyor. CHP'yi doğrudan dinsizlikle suçlamamak adına, AKP'nin sırtından geçinerek, CHP'nin dinsiz olduğu iftirasının faturasını da AKP'ye kesiyor.AKP'nin s...ile gerdeğe girmeye çalışıyor. CHP'yi dinsiz olarak suçlarken, korkuyor densiz adam.

Bu densiz adama soruyoruz, MHP olarak, Cumhurbaşkanı çatı adayını CHP ile işbirliği içinde belirleyip desteklemediniz mi, mademki CHP dinsiz bir partiydi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ile işbirliğine girerken, kamuoyundan niçin çekinmediniz,dinsiz bir parti olduğunu söylediğiniz CHP, gerçekten dinsiz olsaydı, dini bütün bir kişiyi Cumhurbaşkanı çatı adayı olarak belirleyip destek verir miydi?

Bu densiz adama göre, dini politikaya alet etmek, din simsarlığı yapmak, dinden siyasi rant elde etmek için CHP'yi dinsiz olarak suçlayarak, CHP ile yollarını ayırmak,dindarlık oluyor demek ki.

Bu densiz adama diyoruz ki;sen ve senin kafa yapındakiler dindar, dinine bağlı kişilerse, CHP ve onun destekçileri olan bizler, evet dinsiziz. Sizin gibi, sahte dinci olacağımıza, sözüm ona dindar geçinerek, din üzerinden politik menfaat sağlama gayreti içine gireceğimize, Allahı kandırmaya çalışacağımıza, dinsiz olmaya razıyız.

Bir an için CHP'nin dinsiz olduğunu farz edelim, CHP siyasi bir parti olup programına göre halkına ve ülkesine hizmet etmek amacını gütmektedir,dini politikaya alet etmemekte ve dini insanlar ile Allah arasındaki özel ve gizli bir mesele olarak görmektedir.Kimsenin dini inanışı ile ilgilenmemekte, Allah ile kul arasına girmemektedir.

Dini politikaya alet ederek, gerçek Müslümanları dinlerinden soğuttunuz, bunun hesabını öbür dünyada mutlaka vereceksiniz.

Sizin dindarlığınıza lanet olsun, istismar aracı haline getirerek yozlaştırdığınız ve tanınmaz hale getirdiğiniz, kendinize özgü kıldığınız, Müslümanlıkla alakası kalmayan dininizi tepe tepe kullanarak hayrını görünüz, başınıza, dinsizlikle suçlayarak iftira ettiğiniz CHP kadar taş düşsün.

09/07/2015
Güner YİĞİTBAŞI
İzmir Barosu Üyesi Avukat

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget