Ver Papazı Al Papazı'dan Bugüne

Ver Papazı Al Papazı'dan Bugüne
Ve nihayet beklenen gerçekleşti ve Amerikalı Rahip Brunson, hakkındaki ev hapsi adli kontrol tedbiri de kaldırılarak, ülkesine gitti ve ulusal kahraman olarak karşılandı.

ABD Başkanı Trump, Beyaz Sarayda, bu ulusal kahraman Rahip Brunsonu kabul ederek onurlandırdı.

Verin papazı alın papazı diyenler, bağımsız olduklarını, kimseden talimat almadan millet adına karar verdiklerini haykıranlar, umarız biraz olsun utanmışlardır.

Biz konuyu dillendirmeden, boş yere ABD'ye direnmeden, hadlerini bilerek, ülkemizin yüce menfaatlerini gözeterek, bir uzlaşmaya vardık ve ülkemizin ve halkımızın makro menfaatleri ve geleceği için, bu papazın serbest kalmasını yeğledik demedikleri, ama daha sonra, ABD'nin tehdit ve şantajlarına, ülkenin ekonomisinin daha da bozulmasına boyun eğerek, papazı bırakmak ve ülkesine dönmesine izin vermek zorunda kaldıkları, devletimizin ve Türk yargısının itibarını ayaklar altına aldıkları için, bizi yönetenler ve bizim adımıza yargı yetkisini kullananlar, bakalım bu milletten özür dileyecekler mi, bırakıp gidecekler mi?

Atalarımız ne demiş? “Büyük lokma ye ama büyük konuşma”

Adalet devletin temelidir biliyorsunuz.

Son Rahip BRUNSON kararı; adaletin, esasen çöken ve yok olan duvarının ayakta  kalan son tuğlasını da yerle bir ettiğine göre, adaletsiz ve dolayısıyla temelsiz kalan bu devletin yurttaşları olarak, ben kendimi güvencede hissetmiyorum artık.

Bundan sonra, Amerika'daki FETÖ Papazını istemeye yüzünüz olacak mı bilemiyoruz.

Güner Yiğitbaşı

15/10/2018
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget