Ey Değerli Çağdaş Türk Bireyler ve Medeni Türk Toplumu

Ey Dünyadaki Uygar Türkler, Örgütlenin! Birleşin ve Demokratik ve Bağımsız Türkiye İktidarı İçin, Çağdaş Türklerin Demokratik Güçlerini Oluşturun!

Ey Değerli Çağdaş Türk Bireyler ve  Medeni Türk Toplumu
Tayyip Devleti Terörüne ve Tayyiban Terörüne Karşı Mücadele Edin! Yoksa Yaşanacak Bir Ülkeniz Kalmayacak!
Dün, Almanya’nın Ünlü Bir İş Adamı Rossmanın Sahibi Dirk Rossman Bile, Türkiyede Demokrasi Olmadığını ve Hukuk, İfade Özgürlüğü Olmadığını, İstibdat olduğunu, Türkiye’yi Tek Bir Haraminin  Yönettiğini ve Türkiye ve Türkiye Dışında, Tayyiban  Devlet Terörü Tarafından Korku İmparatorluğu Kurulduğunu Görüyor ve Almanyanın Ünlü Televizyon Kanalı ZDF de; “ Tayyip Erdoğan’ı Eleştirirsem Türkiye’ye giremem”  Diye Söylüyor.
Bunun Adı Tayyip Devlet Terörüdür.
Bu Durum, Türkiye Tarihi Açısından Dünyada Bir Yüz Karası Durumdur.
Bugün Türkiye yeni Muaviye, III.Abdülhamit yani Tayyip ve Tayyibanlar Tarafından Esir Alınmış ve İşgal Edilmiştir.
Bu Siyasal İslamcı,  yeni Muaviye- III. Abdülhamit  yani Tayyip,  Türkiye yetmemiş gibi, Türkiye dışında da Tayyiban Devlet Terörünü,  Türkler Arasında da Estirmekte, Muhbirliği Özendirmekte,  Kendi demeçleri, Yönlendirmeleri ve Tehditleri  İle Korkutarak, Türkiye’ye Girişte Tutuklarız  ve Mallarına El Koruz Diyerek, Türkleri Esir Almak İstemektedir.
Bu Terörden  Alman İş Adamı Ünlü Marketler Zinciri Rossmanın Sahibi  Bile Nasibini Almıştır. Bu Tüm Türkler, Özellikle Avrupa’daki Türkler Açısından Utanılacak Bir Durumdur.
Bu Utanılacak Durumu Yaratan,  Sadece BOP Eşbaşkanı yeni Muaviye/ III Abdülhamit yani Tayyip değil, Onu 16 Yıldır Türkiye’de ve Türkiye Dışında Destekleyen Hain ve Çağdışı, İlkel, Yobaz Tayyibanlardır. ve Birde, Onu İktidara Taşımak, T.C. ve Atatürk Devrim ve İlkelerini Yıkmak  İçin Yıllardır Seferber Olan AB ve ABD, İsrail  gibi Kuvvetlerdir.
Çağdaş Onurlu Türkler ve İçinde Yaşadıkları ve Vatandaşı  Oldukları Avrupa Devletleri ve Milletleri, Özellikle Avrupa’daki Demokratik Değerlere Önem Veren Güçler,  Akıllarını Başlarına Almalıdır. Bu Konuda Tayyip Devlet Terörü ve Tayyibanlara Karşı Net Tavır Almalıdır.
Uygar olan Herkes ve Her Kurum, Alman İş Adamı Rossmanın Sahibinin Alman Televizyonundaki Sözlerini,   Sadece İbretlik Sözler Olarak Değil, Fiili Bir Durum Olarak Ele Almalı ve Buna Karşı Mücadele Yöntemleri Geliştirmelidir.
Bu Anlamda, Tayyip  Devlet-Terörü ve  Tayyiban İstibdadına Karşı Mücadele Etmek ve Tayyip ve Tayyibanları İktidardan Al Aşağı İndirmek Bir İnsanlık Görevidir!
Hiç Bir Şey İnsanın Özgürlüğü ve Demokratik Değerlerini Yaşatması ve Yaşamasından  Daha Değerli Değildir! Bunun İçin Mücadele Etmek Gerekir!
Hiç Bir Şey İmkansız Değildir! Hiç Bir Şey Geç Değildir! Dünya Hala Dönüyor! Uygar İnsan Olarak Sadece Senin Gayretin ve Azmin Gerekli!
Ey Dünyadaki Uygar Türkler, Örgütlenin! Birleşin ve Demokratik ve Bağımsız Türkiye İktidarı İçin, Çağdaş Türklerin Demokratik Güçlerini Oluşturun!
Haydi Herkes Görev Başına!

Sefa Yürükel

Sefa Yürükel
Sosyal Antropolog ve Etnograf
Soykırımlar ve Terörizm Araştırmacısı Hollanda
Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget