Yeni bir muhalefet liderimiz doğuyor!...

Müjde ey halkım,yeni bir muhalefet liderimiz doğuyor! Türkiyede muhalefet boşluğu diye bir şey kalmayacak artık! yeni muhalefet liderimizin Celep Sayip HÜRDOĞAN

Yeni bir muhalefet liderimiz doğuyor!...
Müjde ey halkım,yeni bir muhalefet liderimiz doğuyor!

Türkiyede muhalefet boşluğu diye bir şey kalmayacak artık!

Ne büyük tesadüftür ki; bu yeni muhalefet liderimiz, fizik olarak şu anda iş başındaki AKP'nin genel başkanı Tayyip Bey'e o kadar çok benziyor ki,sanırsınız Tayip Bey'in ikiz kardeşi.Tesadüf, bu fiziki benzerlikten ibaret değil,yeni muhalefet liderimizin Celep Sayip HÜRDOĞAN olan ismi de, adeta Tayyip Bey'in ismini çağrıştırmaktadır!

Bu yeni muhalefet liderimiz bir konuşuyor ağzından adeta bal damlıyor, söylediği her sözde büyük gerçeklik payı var,  AKP iktidarının ülkemize verdiği zararları yeri geldiğinde tüm çıplaklığıyla ifşa ediyor.Çok açık sözlü ve korkusuz bir muhalefet lideri, gerçekleri bu şekilde korkusuzca dile getirmeye devam ederse,2019 seçimlerinde büyük bir sıçrama ve sürpriz yapması işten bile değil.

Bu yeni muhalefet liderimiz;bundan bir süre önce, hepiniz çok iyi hatırlarsınız, İstanbul'a ihanet edildiğini dile getirerek, on beş yıldır iş başındaki AKP iktidarını yerden yere vurmuştu,bugün ise,şehircilik şurasında yaptığı konuşmasında yine tabuları yıkarak cesur bir konuşma yapmış ve AKP iktidarının şehirlerimizi berbat bir yapılaşmayla yaşanamaz hale getirdiğini, çok güzel dile getirmiştir.

Bu yeni muhalefet liderimiz, kendisine iktidar yolunu açabilecek olan bu güzel konuşmasında; “Dikkat edin yeşillik ararsanız nerede bulursunuz? Mezarlıkların olduğu yerde bulursunuz. Bunun dışında maalesef. Selvi, endamlı selvi nerede? Mezarlıklarda. İstanbul’da selviyi bulacaksak Karacaahmet Mezarlığı’nda bulursun, onun dışında bulamazsınız. Bu hale geldik..... günümüz şehirleri insana huzur vermiyor. Beton, beton, beton. Orada ruh yok, huzur yok. Bu huzuru yeniden bulmak için... tüm belediyelere çok ciddi işler düşüyor....Bugünkü şehirlerimiz maalesef ‘insan fıtratını’ değil, ‘bireysel hırsları’ merkeze alan bir bakış açısıyla inşa ediliyor. İnsan fıtratıyla mütenasip olmayan her yer, zamanla insanın zindanı hâline dönüşüyor. Bu sebeple günümüz şehirleri insana huzur vermiyor, sükûn getirmiyor ve esenlik sağlamıyor “diyerek iktidara geldiğinde seçmenlerine ve halkına  huzur ve yeni bir ruh kazandıracak,betonsuz ve yeşil bir şehirleşme ve  ülke vaad ediyor.

Ben oyumun rengini şimdiden açıklıyorum sayın okurlar,en başta belediye seçimleri olmak üzere,2019 seçimlerinde benim oyum; “günümüz şehirleri insana huzur vermiyor. Beton, beton, beton. Orada ruh yok, huzur yok” diyerek,AKP'nin yerel ve merkezi iktidarının yol açtığı, ülkemizin büyük bir yarasına parmak basarak cesur ve çok yerinde bir çıkış yapmak suretiyle, halkımıza huzur vermesi için betonsuz ve yeşil bir şehirleşme ve ülke vaad eden yeni muhalefet liderimiz Celep Sayip HÜRDOĞAN'adır.Sizleri de, bu yeni ve cesur muhalefet liderimize destek olmaya davet ediyorum çok değerli okurlarım!

08/11/2017
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Güner Yiğitbaşı

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget