Coronavirüs harekatına hazırız!

Coronavirüs harekatına hazırız! Ülkemizin huzurunu, asla hiçbir virüs bozamaz, tüm virüslerle baş edecek büyük ve güçlü bir ülke olduğumuzu, tüm virüslere önemle duyuruyoruz!

Coronavirüs harekatına hazırız!
Ey Coronavirüs kim korkar senden!
İran ve Irak sınırlarımıza kadar geldiğini duyduk.
Geleceğin varsa göreceğin de var, unutma sakın.
Birleşmiş Milletler ve Uluslararası anlaşmalardan doğan meşru müdafaa hakkımızı kullanıp sınır ötesi harekat yaparak, bir tampon bölge oluşturmak suretiyle, ülkemizi ve ülke insanımızı senden korumaya hazır ve azimliyiz, ey Coronavirüs.
Ey Coronavirüs; zahmet edip şöyle kafanı çevir bir etrafına bak ve kork, akıllı ol lütfen!
Silahlı kuvvetlerimizin; Suriye'deki ESED ve Libya'daki muhalif general Hafter virüslerine karşı cansiperane verdikleri mücadeleyi ve savaşı görmüyor musun?
Allaha şükürler olsun ki; Suriyede ESED virüsünü on beş gün içinde yok ederek, Cuma namazlarını Şam Emeviye Camisinde eda etmeye başladık, Suriye topraklarını ve ülkemizi ESED virüsünden temizledik, karşılığında beş milyona yakın Suriyeli virüs, ülkemize yerleşti.
Ancak, bu Suriyeli virüsler, hastalık yapmayan faydalı virüsler, ülkemizin işçi açığını kapatıyorlar ve ucuz işçi olarak, ülkemizin ekonomik kalkınmasına, huzuruna ve mutluluğuna pozitif katkı sunuyorlar!
Libya'daki Hafter virüsünü de, Allah’ın izniyle, az bir zayiatla çok kısa sürede yok edeceğiz, bugüne kadar Hafter virüsünden kaybımız iki tane, bu iki tane Hafter virüsü bulaşan askerimizi, milletimize Hafter virüsü bulaştırmamaları ve halkımızı paniğe sevk etmemeleri için, gizlice ülkemize getirerek karantinaya almak suretiyle ve yine gizlice defnetmiş bulunmanın huzurunu yaşıyoruz.
Buradan bir kez daha tüm virüslere sesleniyouz, ülkemizin huzurunu, asla hiçbir virüs bozamaz, tüm virüslerle baş edecek büyük ve güçlü  bir ülke olduğumuzu, tüm virüslere önemle duyuruyoruz!

Güner Yiğitbaşı

25/02/2020
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget