Atatürk'e Ve Onun İlkelerine Saygılı Olmamanın Bedelini Ödüyoruz

Atatürk'e Ve Onun İlkelerine Saygılı Olmamanın Bedelini Ödüyoruz Suriye ile savaşı göze alacak konuma gelmemiz, ATATÜRK'e ve onun ilkelerine saygılı olmamanın bedeli olup,ülkemiz şimdi bu bedeli ödemektedir.

Atatürk'e Ve Onun İlkelerine Saygılı Olmamanın Bedelini Ödüyoruz
AKP iktidarı ileri gelenlerinin ve lideri ERDOĞAN'ın; devletimizin kurucusu BÜYÜK ATATÜRK'ü sevmediği, ona saygı göstermediği ve onun devrimlerine ve en başta laiklik olmak üzere, ilkelerine allerji duyduğu bilinen bir gerçektir.
ATATÜRK'ü sevmek zorunda değilsiniz, onun sizin sevginize ihtiyacı da yok zaten.
ATATÜRK'ü seven büyük kitle var bu ülkede, Allaha şükür.
ATATÜRK'ü sevmek zorunda değilsiniz ama, bu ülkenin kurtarıcısı ve T.C. Devletinin kurucusu olan ATATÜRK'e saygı göstermek ve bu ülkede politika yaparak ülkeyi yönetme konumunda iseniz, onun koltuğunda oturuyorsanız, devleti onun ilkelerine uygun yönetmek zorundasınız.
ATATÜRK'ü sevmeseniz de, ona saygı göstermeniz, bu ülkeyi emperyalistlerden kurtararak devletimizi kurmasından kaynaklı bir insanlık göreviniz ve şükran borcunuzdur.
AKP ve liderinin ATATÜRK'e saygı göstermediği ve onun; “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” ilkesini görmezden geldiğini ortaya koyan olayları yaşıyoruz.
Suriye batağında debelenerek şehitle vermemiz, Suriye toprağı olan İdlib'de cihatçı terörist grupları destekleme adına Suriye ile savaşı göze alacak konuma gelmemiz, ATATÜRK'e ve onun ilkelerine saygılı olmamanın bedeli olup,ülkemiz şimdi bu bedeli ödemektedir.
AKP Genel Başkanı; Cumhurbaşkanı şapkasıyla, dünkü resmi gazetede yayınlanan bir karar alarak, ATATÜRK ismini silme eylemlerine bir yenisini ilave ederek,Atatürk Havalimanı Serbest Bölgesinin adını değiştirerek ATATÜRK isminin üzerini çizmiştir.
ATATÜRK'ün gazabı, bir karabasan gibi üzerimize çökmüş olup, millet olarak biz bu gazabı fazlasıyla hak etmiş bulunuyoruz.

Güner Yiğitbaşı

21/02/2020
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget