Teröristlere sığınma huyundan vazgeçin artık! - Güner Yiğitbaşı

İş başındaki AKP iktidarının kötü bir huyu var,sürekli teröristlere ve terör örgütlerine sığınıyorlarlar ve bundan da siyasi rant elde etmeye çalışıyorlar.

Teröristlere sığınma huyundan vazgeçin artık! - Güner Yiğitbaşı
İş başındaki AKP iktidarının kötü bir huyu var,sürekli teröristlere ve terör örgütlerine sığınıyorlar ve bundan da siyasi rant elde etmeye çalışıyorlar.

Önceleri, FETÖ Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen'e sığınıp, onu fiili koalisyon ortağı olarak yanlarına alıp, aralarında paralel devlet kurarak,yine bölücü terör örgütü PKK ile Kürt açılımı, çözüm süreci isimleri altında yakınlaşarak ve gizlice masaya oturup müzakereler yaparak, Kürt oylarını cebe indirmek suretiyle, birçok seçim ve referandum kazandıkları gibi,şimdi de eski ortakları FETÖ Terör Örgütü,PKK ve IŞİD ile kavga ve mücadele ederek, bu mücadeleyi siyasal ranta çevirmenin ve 16.Nisanda yapılacak olan referandumdan EVET oylarının galip çıkmasının uğraşını veriyorlar.

Sakın yanlış anlaşılmasın, AKP iktidarı,15 Temmuz darbe girişimini yapan FETÖ ile milyonlarca insanımızın ölümlerine ve yaralanmalarına neden olan PKK, IŞİD gibi terör örgütleriyle pek tabiidir ki mücadele edecek ve onların köklerini kazıyacaktır.Terör örgütleriyle mücadele etmek, siyasal iktidarların birincil görevleridir.

Ancak, 16.Nisan günü yapılacak olan anayasa halk oylamasında, FETÖ,PKK ve IŞİD terör örgütleri de anayasa değişikliğine HAYIR diyecekler, CHP de HAYIR diyerek bu terör örgütleriyle iş birliği içine giriyor suçlaması neyin nesidir?

Bunun bir anlamı vardır,AKP iktidarı;hiçbir iler tutar yönü olmayan kendi anayasa paketini halk oylamasından geçirebilmek için, çareler aramış ve sonunda,gerçek dışı propaganda ile yine terör örgütlerinden medet umma yolunu tercih etmiştir.

Ne kadar ayıp ve günah, sizler; hangi hak ve yetkiyle, hangi din ve ahlak kuralına dayanarak, terörle uzaktan ve yakından ilgisi bulunmayan CHP ve CHP gibi düşünenleri terörist ilan ediyorsunuz?

Şu da kimsenin  inkar edemeyeceği bir gerçektir ki; bugün ülkemizde,  FETÖ, PKK ve IŞİD gibi terör örgütleri darbe girişiminde bulunabilecek, devletimize karşı adeta savaş açarak toplu katliamlar yapabilecek kadar güçlenmişlerse, bunun temelinde AKP iktidarının kötü yönetimi yatmaktadır.

Siz, kötü yönetim ve tercihlerinizle, önce bu terör örgütlerini güçlendirin ve ondan sonra, kendi elinizle güçlendirdiğiniz bu terör örgütleriyle savaş açarak,bu terör örgütleri üzerinden siyasi rant elde etmek için,referandumda HAYIR oyu vereceklerini nereden öğrendiyseniz, objektif olarak doğru bir tercih olan HAYIR oyunu vereceklerini açıklayan CHP ve onun gibi düşünenleri; çok haksız bir iftira ile terörist olarak suçlama kurnazlığını gösterin. Buna da HAYIR, bu iftira ve ithamla suç ve günah işlediğinizin farkında mısınız? Bilemiyoruz doğrusu.

14/02/2017
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget