Bre Zındık! - Güner Yiğitbaşı

Saçı uzun aklı kısa,Meral AKŞENER isimli bir zındık(!)çıkmış ve iktidar olacağım diyerek yeni bir parti kurma hazırlığı içine girmiş. Bu zındık (!) çizmeyi aştı artık.

Bre Zındık! - Güner Yiğitbaşı
Saçı uzun aklı kısa,Meral AKŞENER isimli bir zındık(!)çıkmış ve  iktidar olacağım diyerek yeni bir parti kurma hazırlığı içine girmiş.

Bu zındık (!) çizmeyi aştı artık.

Bu zındık(!); önce,ülkenin beka sorununa sahip çıkarak AKP'ye koltuk değneği olmayı dahi içine sindirebilen MHP lideri BAHÇELİ'yi gözüne kestirerek, onu MHP genel başkanlık koltuğundan indirip MHP'ye lider olma hevesiyle partide isyan çıkarmış, hukuka ve tüzüğe aykırı olarak, MHP'yi seçimli olağanüstü kurultay toplamaya zorlamış,ama tek düşüncesi ve endişesi koltuk olmayıp ülkenin bekası olan BAHÇELİ; partisi MHP'nin, AKP'nin Ankara şubesi olmasına razı olarak, AKP iktidarından yardım istemek zorunda kalmış ve MHP olağanüstü kurultayını yargı kararlarıyla engelleme başarısını göstererek, MHP'yi bu zındık'a teslim etmemiş ve bu zındık kadını MHP'den ihraç ederek,devletimizin bekası için çok önemli bir engeli aşmasını bilmiştir.

MHP'den ihraç edilen, saçı uzun aklı kısa,ülkenin bekasından habersiz ve ilgisiz bu ülke düşmanı kadın (!) MHP'den ihraç edildikten sonra da uslanıp yerinde oturmamış,yeni bir parti kurmak düşüncesiyle ülkeyi karış karış gezerek halkın nabzını yoklamış ve dışarıdan MHP'yi karıştırmaya ve zayıflatmaya devam etmiştir.

Sonunda, halkın nabzının yeni bir merkez partisi kurulması isteğiyle attığını tespit eden bu zındık(!)yeni bir parti kurma çalışmasına girmiş ve MHP'de kalarak politika yapacağını açıklayan MHP'nin ağır toplarından Koray AYDIN'ın da kanına girerek onu da ayartıp yanına almıştır.

Kamuoyundan yükselen seslere ve yaptırılan bazı anket sonuçlarına göre, bu zındığın kuracağı yeni partiye,MHP ve AKP tabanından  büyük oranda kaymalar olacağı, bu nedenle bu zındık kadının (!);  MHP'den sonra, devletimizin başı Cumhurbaşkanımızın ve dolayı siyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin biricik ve vazgeçilemez partisi olan iktidardaki AKP'ye de zarar vereceği,onun da altını oyacağı anlaşılmıştır.

Hadi, ülkenin beka sorununa rağmen MHP'yi böldün ve bitirdin,iktidardaki devletimizin partisi AKP den ne istiyorsun be kadın, artık çok ileri gittiğinin farkında mısın?

Geçtiğimiz günlerde bir açık oturumda AKP'li bir milletvekili açıkladı,AKP demek Türkiye demektir, AKP zayıflar,zayıflatılır ve iktidardan düşerse, Türkiye zayıflar ve Türkiye zarar görür, bre zındık Meral AKŞENER(!) bunu da mı bilmiyorsun veya bilmezlikten geliyorsun?Bu kadar pişkinlik ve aymazlığa pes doğrusu.

Bre zındık, haddini bil ve Türkiye'nin zayıflamasına ve ülkenin altının oyulmasına yol açacak yeni parti kurma çabalarından derhal vazgeç!

Ha, ülkemizde darbeci FETÖ ile mücadele için ilan edilen olağanüstü hali ve her konuda çıkarılan olağanüstü hal  kanun hükmünde kararnamelerini de sakın unutma!

Sayın Meral AKŞENER için bu kadar ironi yeter sanırım,işi tadında bırakıyor,şaka da olsa, saçı uzun aklı kısa zındık diye hitap ettiğimiz için kendisinden özür diliyor ve yeni merkez sağ parti kurma çalışmalarında kendisine ve yol arkadaşlarına başarılar diliyoruz.

23/08/2017
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget