Sizce etik mi? - Güner Yiğitbaşı

Binanın duvarında Binali Bey ile Tayyip Bey'in Cumhurbaşkanlığı forslu büyük boy posterleri ve anayasaya evet sloganı asılı duruyor. Bu durum size etik geliyor mu?

Sizce etik mi? - Güner Yiğitbaşı
Bugün 16.Mart.2017 arabamla evden Bayraklı Adliyesi civarındaki ofisime gelirken, Bayraklı Adliyesinin ışıklı kavşağında bir afiş dikkatimi çekti, kendisini inkar eden ve Başbakanlık makamını ortadan kaldırmak için çırpınan, kendi oturduğu Başbakanlık koltuğunu, yürütmeyi iki başlı kılan bir çıban başı olarak gören Başbakan Binali Bey, 11.Mart da AKP'nin yeni İl Binasının açılışı için İzmir'e gelecekmiş, afişte bunun haberi var.

Bugün itibariyle bayatlayan bir haber ve afiş,ama hala yerinde duruyor, ben 11.Martta Binali Bey'in İzmir'e gelip yeni İl Binasının açılışını yaptığını,doğrusu hiç fark etmedim.

Neyse, önemli olan o değil, Başbakan kendi partisinin il binasını açmak için İzmir e geliyor, tabi kendi cebinden değil, devletin tüm imkanlarını kullanarak geliyor,il binasını açmak bahane, asıl amaç, anayasaya evet propagandası yapmak, bir taşla iki kuş birden vurmak.

AKP'nin yeni il binası nerede hiç merak ettiniz mi?

İzmir de yaşayanlar bilir belki, ama İzmir dışında yaşayanların bilmesi mümkün değil.

Biz söyleyelim de herkes öğrensin.

Hani bir zamanlar AKP ile birlikte aynı hedefe yürüyen Gülen Cemaati vardı ya. Bu cemaatin ordu içinde kümelenen silahlı kanadı tarafından 15.Temmuz da gerçekleştirilen darbe girişiminden sonra ilan edilen Olağanüstü Hal nedeniyle çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnamelerle el konulan kurumlardan biri olan Şifa Üniversitesinin kapatılan ve boşaltılan bir fakültesine ait bulunan, Fiat Servisinin yanındaki, adliyenin ve postanenin tam karşısındaki devasa bina, yeni AKP İzmir İl Başkanlığına tahsis edilmiş, Sayın Başbakan Binali Bey işte bu yeni ve görkemli İl Binasının açılışını yapmış.Binanın duvarında Binali Bey ile Tayyip Bey'in Cumhurbaşkanlığı forslu büyük boy posterleri ve anayasaya evet sloganı asılı duruyor.

Bu durum size etik geliyor mu?

16.Mart.2017
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget