Bu halk sizin hangi lafınıza inanacak? - Güner Yiğitbaşı

Binali Bey yüz seksen derece rota değiştirerek, bu toplantıdan sonra, hayır oyu veren halkımız terörist değildir demeye başlamış ve doğru yolu bulmuştur.

Bu halk sizin hangi lafınıza inanacak? - Güner Yiğitbaşı
İki başlılık olmaz diyenler,ne güzel anlaşıyorlardı,iki ayrı baştan, sürekli tıpkısının aynısı sözleri duyuyorduk.

Ne diyorlardı?

Her ikisi birden,eş zamanlı olarak,Kandil de anayasaya hayır diyor, bu nedenle anayasaya hayır diyenler teröristtir.

Hayırcı halkı terörist olarak suçlayarak bir yere varamayacaklarını, evet oylarını artıramayacaklarını, gizlice yaptırdıkları anket sonuçlarından anladılar.

Anayasaya niçin evet denilmesi gerektiğini savunacakları haklı gerekçeleri de olmadığı için, paniğe kapıldılar ve AKP'nin on beş yıllık iktidarı döneminde bakanlık ve meclis başkanlığı yapan tüm partilileri toplayarak onların görüşlerine başvurdular.

Şu anda görevde olmamanın verdiği rahatlık içinde görüşlerini bildiren AKP'li eski bakan ve meclis başkanları, özellikle hayır oyu vereceklerini açıklayan halkımızın terörist olarak yaftalanmasının iyi bir strateji olmadığını, bu stratejinin hayır oylarını artıracağını açıklamış ve bu konuda Binali Bey'i uyarmış olmalılar ki; Binali Bey yüz seksen derece rota değiştirerek, bu toplantıdan sonra, hayır oyu veren halkımız terörist değildir demeye başlamış ve doğru yolu bulmuştur.

Ancak;bu görüş ve strateji değişikliği, bu vakitten sonra AKP'ye asla bir fayda sağlamayacaktır.

Bilakis, bu ani görüş değişikliğine bakan halkımız, yahu siz ne biçim yöneticilersiniz, sizde devlet adamlığı ciddiyeti ve kararlılığı yok mu, dünden bugüne ne değişti de görüş değiştirerek,daha düne kadar terörist ilan ettiğiniz hayırcı halkımızın terörist olmadıkları sonucuna vardınız diyerek, sizin ciddiyetinizden, kararlılığınızdan ve inandırıcılığınızdan ciddi biçimde şüphe duymaya başlayacaklar ve biz size mi evet diyeceğiz diye düşünmeye başlayacaklar.

Binali Bey; işiniz çok zor,siz en iyisi,hayırcı halkımıza terörist demeye devam ediniz ki,ciddiyet ve inandırıcılığınızdan ödün vermemiş olunuz.

Propaganda için, baştan çok iyi düşünecek, doğru görüş ve sloganlar üretecektiniz Binali Bey.

Sonradan pişman olmak fayda etmez Binali Bey.

Siz, “Son pişmanlık fayda etmez” sözünü hiç duymadınız mı?

22/03/2017
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

Ey halkım, 2010 Anayasa referandumunda kandırıldın, bu sefer bari kanma. Çünkü Laik TC ne balta vurulmak üzere. 2010 Anayasa değişikliği ile yüksek yargıyı ele geçirdiler. Sonra da şeytani kumpaslar kurdular, Fetö cu yargıçları, savcıları kullandılar, Genel Kurmay Başkanını Başbuğ'u sanık PKK lı teröristleri tanık yapıp içeri attılar, uydur kaydır sahte belgeler, gizli tanıklar, yalancı şahitlerle, düzmece özel yetkili mahkemelerle yüzlerce subayı, nice aydınları perişan ettiler. Ey halkım bunda bari kandırılma, çünkü getirdikleri anayasa değişiklik önerisi diktatör yaratacak.

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget