Türkiye ne yapıp yapıp Esat’la masaya oturmalıdır

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’la Bölge ve Türkiye İçin Derhal Masaya Oturmalıdır!Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Ortadoğu’nun Emperyalizme ve onun

Türkiye ne yapıp yapıp Esat’la masaya oturmalıdır
Yüce Türk Milleti ve Devlet içindeki Vatansever Kadrolar Türkiyeyi ve Bölgeyi Yaklaşan Felaketten Kurtarmak  İçin Derhal İktidara El Koymalı ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’la Bölge  ve Türkiye İçin Derhal Masaya  Oturmalıdır!

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad,  Ortadoğu’nun Emperyalizme  ve onun Cihatçı Teröristlerine ve İşbirlikçilerine  karşı Savaşan Aslanıdır.
Buna karşı olmak, emperyalizm ve terörizm ile aynı yatağa girmek demektir. Türkiye Devleti  ne yapıp yapıp, Acilen İhvancı ve Cihatçı teröristlerin hamisi Tayyip Erdoğan  ve Havarilerinden kurtulup Esad ile Masaya Oturmalıdır.
Türkiye’nin ve bölgenin kurtuluşu buna bağlıdır. Aksi takdirde akan kan Türkiye’ye ve bölgeye çok acılara neden olacaktır. Türkiye’yi de  çok sarsacak sonuçları olacaktır.
Bundan dolayı Türkiye’nin Gerçek Sahipleri olan Atatürk’ün izinden giden, Yüce Türk Milletinin ve Devlet içindeki Vatansever kadroların,  harekete geçmesi ve duruma el koyması elzemdir.
Bölgedeki ortam İhvancı ve Terörist hamicisi Tayyip ve havarilerine bırakılmayacak kadar mühimdir.

Saygılarımla
Sefa Yürükel
Etnograf ve Sosyal Antropolog
Soykırımlar ve Terörizm Araştırmacısı

Etiketler:

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget