“Nereden çıktı bu hocalar”

Bu vesile ile biz de soralım. Nereden çıkıyor bu Atatürk düşmanlığı? Peki, bütün bunların sonunda nereden çıktı Atatürk’e küfredenler, hakaret edenler, diye biz de soralım.

“Nereden çıktı bu hocalar”
Bir gün internette bir konuyu araştırırken, IGC News TV adlı bir kanaldan, isminin Muharrem Bayraktar (1)(Yeni Mesaj Gazetesi Başyazarı) olduğunu öğrendiğim bir konuşmacı gayet heyecanlı bir şekilde şöyle konuştuğunu öğrendim ve konuşmasını kayda aldım. Şöyle diyordu, konuşmacı:
  1. “Bizi asansörle, yorgan yastıkla fetvalar veren hocalarla oyalayanlar asıl büyük fotoğrafı görmemizi engelliyorlar.  Gelin biz asıl büyük soruyu soralım. Bu hocalar nereden çıktı?
  2. “Suriye ile savaş yapmak caizdir” diyerek Müslüman’ın Müslüman’ı öldürmesine fetva veren hocalar nereden çıktı?
  3. Nijerya’dan, Fas’tan bin dolara kadın getirip halvet olarak sonra kadın ticaretinden yargılanan sonra devlet katında itibar gören bu sakallı hutbeli hocalar nereden çıktı. Nereden çıktı?
  4. Hayvan derisinden ürettiği alelade bir terliği, bu terliği “ey ümmeti Muhammet Hz. Peygamberin nalı şerifidir, fiyatı yüz liradır, bunu satın alan Cennete girer” diyen hocalar nereden çıktı.
  5. Siyasete şirin görünmek uğruna, “yolsuzluk yapmak, hırsızlık yapmak değildir”, diyen ilahiyat profesörü hocalar nereden çıktı.
  6. Devlet ihalelerini kazanan iş adamlarının, devletten ihale alan iş adamlarının torpilli bazı vakıflara para aktarmalarına, “bu rüşvet değildir” fetvasını hocalar nereden çıktı.
  7. “Bir yerde Şiilik Alevilik varsa orada sapıklık vardır, dini bozmak vardır, Şii olmak Hıristiyan olmaktan daha kötüdür”, diyen profesörler, hocalar nereden çıktı.
“Nereden çıktı bu hocalar”
“Daha da genişletelim mi halkayı, genişletelim.
“Atatürk’e “zurnanın son deliği” diyen dallamalar; Atatürk’ün annesine söven ahlaksızlar, keşke Yunan gelseydi” diyen sahtekâr tarihçiler; “hepimiz Rum’uz diyen sözde gazeteciler; “Amerikasız olmaz”  diyen hoca efendiler ne zaman türedi. Hangi bataklıklar, hangi kirli siyaset, hangi mezhep ayırımcısılar, hangi kusmuk dolu “stratejik derinlikler”, hangi kin ve nefret kusan ağızlar, bu mendeburlar karşımıza çıkardı bu topraklara bela etti…
Büyük fotoğrafı görün beyler büyük fotoğrafı. (alkışlar)
Nurettin Yıldız’ın yorganıyla, yastığıyla, asansörüyle ilgileneceğinize, balığın baştan koktuğu büyük fotoğrafı görün.
“Nereden çıktı bu hocalar”
Sizin hocalarınız Büyük Ortadoğu Projesine (BOP) nimet” dedi. Sizin bacılarınız “Arap Baharı”na Rum süresini örnek göstererek destek çıktı. Sizin mollalarınız, Kahire sokakları kan gölüne çevrilmişken Rabia işareti yaptı. Sizin müminleriniz Mavi Marmara saldırısında katledilenlerin haklarını savunmaktan vazgeçti. Sizin imamlarınız domuz etini zinanın serbest kalmasına rıza gösterdi, siz hala hangi yüzle yatakla, yorganla, yastıkla uğraşıyorsunuz. O yorgan sizin ayıbınızı örter mi sanıyorsunuz. ( salondan alışlar)
Kuranın güncellenmesinin savunma noktasını genellere de âcizane tasfiyem, bu hale niye geldik diye muhasebe yapalım ve kafadan kontak feslilerin hasta lakaplarına değil, Atatürk’ün hutbelerine sarılalım, sığınalım, gerçeği orada bulacaksınız.(Salondan alkışlar) O gerçek zaten bizim önümüzde, “hoş geldin Atatürk” diyor, saygılar sunuyorum”. (2)
“Nereden çıktı bu hocalar”

Bu vesile ile biz de soralım. Nereden çıkıyor bu Atatürk düşmanlığı?
devlet eliyle Atatürk düşmanlığı mı yayılıyor” diye üzüntüye ve endişeye kapılıyoruz.
Ayrıca, PTT pullarının basımında bazı özel kurallar vardır, milletimize, ulusumuza hizmeti dokunan sanat, bilim, devlet adamlarının resimleri pullara basılır. Bu bir devletin haberleşme ve iletişimde devletin gururu gibidir, bu pullar dünyaya yayılır. 
 “Nereden çıktı bu hocalar”
Türk ulusunun evrensel kahramanı, vatan kurtarıcısı, beğenirliği dünyayı dolaşan (50 ye yakın ülkelerin meydanlarında Atatürk heykelleri olan) Atatürk’e, Cumhuriyete ağır hakaretlerde bulunan Kadir Mısırlıoğlu’nun adına, neden devlet resimli olarak PTT pulu bastırıyor? Bu devlet eliyle Atatürk düşmanlığı yaymak değil midir? Bunu şiddetle ret ediyoruz, kabul etmiyoruz, bu tüm Atatürk ve yurt severleri yaralamıştır, devletimizin itibarı için acı bir olaydır. Bir vatandaş olarak sormak hakkımızdır, nereden çıktı bu Atatürk düşmanları.
Peki, bütün bunların sonunda nereden çıktı Atatürk’e küfredenler, hakaret edenler, diye biz de soralım. Son haftalarda sosyal medyaya yansıyan paylaşımlarda öylesine Atatürk hakkında küfürler, hakaretler giderek arttığını görüyoruz. İşin acı tarafı Atatürk’e hakaretler eden  “Fesli Deli Kadir” namıyla anılan Kadir Mısırlıoğlu denilen şahıs hastanede yatarken TBMM den Cumhurbaşkanına kadar devletin ileri gelenlerinin ziyaret etmelerini gördüğümüz zaman, şaşırıyoruz, “

Cevat Kulaksız

Cevat Kulaksız

SONNOTLAR
(1) Muharrem BAYRAKTAR, (Yeni Mesaj Gazetesi Başyazarı)
1965 yılında  Trabzon’da doğdu. 1987 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’ni bitirdi. Yeni Mesaj Gazetesi‘nde günlük köşe yazıları ve araştırmaları yayınlanan yazar, Meltem TV ve Mesaj TV’de on beş yıldan beri devam eden Diyalog adlı tartışma programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yürütmektedir.
Kitapları: Batı’nın Maskesi Düşüyor (Atilla İlhan’la sohbet), Türkiye’ye Derin Saldırı, Büyük Oyunların Bataklığında, Batı’nın Kanatları Altında PKK
https://www.gazeteoku.com/muharrem-bayraktar-kimdir/587
(2)https://www.google.com.tr/search?q=nereden+%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1+bu+hocalar+muharrem+bayraktar&oq=nere&aqs=chrome.0.35i39j69i57j69i61j0l3.6951j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget