Nokta…- Gündüz Akgül

Belirtiğim sağlık sorunlarım nedeniyle iyileşene kadar yazmaya nokta koyarak sizlerle paylaşmayı gerekli gördüm.

Nokta…- Gündüz Akgül
Sevgili dostlar,
Sizlerle bir şeyler paylaşmak bana büyük bir keyif veriyor.
Bu düşünceyle vermek zorunda kaldığım bir kararımı da sizlerle paylaşmayı görev bildim.
Emekli olduktan sonra boş durmak yerine bir şeyler yapmayı düşünürken, bir olay nedeniyle rahmetli Bülent Ecevit’e 13.01.2001 tarihinde yazdığım “Sayın Başbakanım” başlıklı yazımı açmış olduğum bloğumda yayınlarken ayni zamanda Cumhuriyet gazetesine gönderdim. 
İkinci gün yazım Cumhuriyet gazetesinin “Olaylar ve Görüşler” sayfasında yayınlanınca cesaretlendim ve amatörce yazmaya karar verdim.
O günden bu güne kadar aralıksız yazıyor ve sizlerle paylaşıyorum.
Beğenilerinizle, güzel yorumlarınızla ve paylaşımlarınızla yazılara kattığınız zenginlik ve yazmaya devam etmem için verdiğiniz cesaret için hepinize teşekkürü bir borç bilirim.
Yazılarımı yayınlayan internet siteleri ve Pencere Haber yöneticilerine ayrıca teşekkür ederim.
Yazılarımın konusu genelde siyaset, hukuk, anılar (özellikle büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili) ve gençlere yönelik Cumhuriyet tarihi ve devrimlerini kapmadığı sizlerin bilgisi dâhilindedir.
Bu güne kadar yazdığım makalelerin sayısı bu yazı dâhil 1166’dır.
Bu makalelerim, bazen Cumhuriyet gazetesinde, devamlı halen yayın hayatını sürdüren (bir kısmı da kapanan) internet sitelerinde, Hukukçunun Günlüğü adlı kendi sitemde ve bir yerel gazetede yayımlanmakta iken, 02.05.2018 tarihinde Hukukçunun Günlüğü siteme karanlık güçler tarafından sansür uygulandı ve o günden beri siteme yazı ekleyemiyorum.
Bu durumu “Sansür Rezaleti” başlığı ile sizlerle paylaşmıştım.
Son bir aydır omuzumda ve sağ kolumdaki ağrı nedeniyle yazmakla oldukça zorlanıyorum.
Yıllar önce geçirdiğim boyun fıtığı nedeniyle Beyin Cerrahi doktoruna göründüm, yapılan tetkikler sonucu omuzumda beliren bir yağ bezesinden başka bir şey bulunamadı ve ağrının bu bezeden değil, büyük olasılıkla bilgisayarı çok kullanmamdan ötürü omuzumda ve kolumda ağrı oluştuğunu söyledi.
Yağ bezesinin bu ağrıyı yapabileceğini düşünerek aldırmak için Genel Cerrahi doktoruna göründüm. Bu bezenin ağrıya neden olmadığını ve alınmasının gerekmediğini söyledi.
Ağrım kesilmedi, bilgisayarı seyrek olarak ve fareyi sol elimle kullandığım zaman ağrımın hafiflediğini hissettim.
Fizik tedavi doktoruna başvurdum. Boyun ve omuz röntgenimi çektirdi ve kemik ölçümümü yaptırdı. Kemik ölçümünde bir sorun çıkmadı ancak boynumda ve omuzumda yoğun kireçlenme olduğunu bir süre sabit durup başımı öne eğmememin zorunlu olduğunu söyleyerek bazı egzersizler verdi. Onlarla geçmezse fizik tedavisine başlayacağım.
Belirtiğim sağlık sorunlarım nedeniyle iyileşene kadar yazmaya nokta koyarak sizlerle paylaşmayı gerekli gördüm.
Olağanüstü durumlarda yazmak gerektiğinde de kendimi zorlayarak yazmaya gayret edeceğim.
Uzun süre ortalıkta görünmeyince beni izleyen dostlarım endişelenmesinler diye bilgilerine sevgi ve saygı ile sunuyorum.
Nokta…

06.08.2018
Gündüz AKGÜL 
Emekli Cumhuriyet Savcısı

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget