Kaptanınız Erdoğan adına 2. kaptanınız Nebati konuşuyor Türkiye gemisinin sayın yolcuları ( ! )

Gemide yolculuk yapmanın fıtratında var bu azgın dalgalara yenilmek ve batmak. Haydi, Türkiye Gemisinin sayın yolcuları, hep beraber başlıyoruz ke

Kaptanınız Erdoğan adına 2. kaptanınız Nebati konuşuyor Türkiye gemisinin sayın yolcuları ( ! )
Dikkat, dikkat, Türkiye gemisinin sayın yolcuları; Süvarimiz,  kaptanımız Sayın ERDOĞAN'ın izniyle ve talimatıyla, 2. Kaptanınız olarak ben Nureddin NEBATİ konuşuyor,  beni dikkatle dinleyiniz ve sakin olunuz, panik yapmayınız lütfen. (!)

Mustafa Kemal ATATÜRK Tersanesi yapımı, Mustafa Kemal ATATÜRK imzalı Türkiye Gemimiz, şu ana kadar kötü kaptanların yönetiminde aşırı yıpranmış ve hırpalanmış olsa da, hepinizin bildiği gibi,  hala çok sağlam ve çok güçlü, güçlü kalmaya devam etmesi için de, elimizden gelen her türlü tedbiri alıyoruz. 

Rüzgar ve azgın fırtına sebep, azgın dalgalar ve geminin batma olasılığı sonuç, bu gerçeği asla unutmayın. 

Gemimizi kötü etkisi altına alan rüzgarın ve azgın fırtınanın oluşturduğu devasa dalgaların olumsuz etkilerini azaltan tüm tedbirleri almamıza rağmen; gemimizi ve içindeki 84. milyon Türk Halkını kıskanan dış güçlerin kışkırtmaları sonucunda,  fırtınaya dönüşen rüzgar,  bir türlü dinmek bilmiyor. 

Gökyüzünü,  kapkara bulutlar kapladı. 

Üstüne üstlük,  adına dolar denen kuvvetli ve şiddetli bir sağanak yağmur başladı, göz açtırmıyor, görüş mesafemiz çok azaldı. 

Kuvvetli rüzgar ve fırtına, dev dalgalar, dolar isimli şiddetli sağanak yağmur,  gemimizi şiddetle dövüyor. 

Gemimiz,  azgın dalgalar arasında,  küçük bir yonga parçası gibi oradan oraya savruluyor. 

Sizler de,  bu dalgaların olumsuz etkilerini;  geminin sallanmasından ve bu sallanma sonucu etraftaki eşyaların etrafa saçılarak yerlere dökülüp kırılmasından ve ayakta durmakta dahi zorlanmanızdan anlıyorsunuz. 

Lütfen metin olunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun, her şey Yüce Allahtan,  canımızı veren de,  alacak olan da Yüce Allah’ımızın takdirleri. 

Sizlere kötü bir haberim daha var. 

Maalesef, 128 milyar civarındaki can yeleği stoklarımızı,  önceki kötü hava koşullarında hovardaca harcayarak tükettik. Ancak, onların yerine yenilerini koyup stoklarımızı tamamlayamadığımız için,  elimizde kalan çok az sayıdaki can yeleğini,  kaptanımız ve yakınları kullanacaklar, sizlerin dua etmekten ve Allaha yakarmaktan başka bir çareniz maalesef yok gibi. 

Biliniz ki; batarsak,  hep beraber batacağız, kurtulursak hep beraber kurtulacağız. 

Üzmeyin tatlı canınızı, karamsar olmayın lütfen. Sizin;  paranız,  pulunuz ve bir kuru ekmeğiniz bile yok, sadece bir canınız var, kaybederseniz en fazla ne kaybedersiniz? Azgın dalgalar arasında kalarak,  denizde boğularak ölürsünüz, sadece var olan canınızı kaybedersiniz. 

Ama, geminin kaptan köşkündeki kaptanınız ve ben 2. kaptanınız, canımızdan da öte yirmi senede, kazandığımız bütün malımızı ve mülkümüzü, paralarımızı ve tüm mal varlığımızı kaybederiz. 

Allah hepimizin yardımcısı olsun. 

Şimdi,  hep birlikte kelime-i şehadet getireceğiz ve azgın dalgaların dinmesini, dualarımızla bekleyeceğiz. (!)

Gemide yolculuk yapmanın fıtratında var bu azgın dalgalara yenilmek ve batmak. 

Haydi,  Türkiye Gemisinin sayın yolcuları,  hep beraber başlıyoruz kelime-i şehadet getirmeye(!)

Hep bir ağızdan; ”"Eşhedü En Lâ İlâhe İllallah Ve Eşhedü Enne Muhammeden Abdûhü Ve Resûlü" (!)

Güner Yiğitbaşı

13/12/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget