Devletin kurumlarını şamar oğlanına çevirme tekelinin Erdoğan'da olduğunu nasıl bilmezsin sen bay Kemal ( ! )

Bay Kemal, devletin kurumlarını şamar oğlanına çevirme hak ve yetkisinin sadece ERDOĞAN'ın tekelinde olduğunu nasıl bilemiyorsun, hata üzerine hata iş

Devletin kurumlarını şamar oğlanına çevirme tekelinin Erdoğan'da olduğunu nasıl bilmezsin sen bay Kemal ( ! )
CHP Genel Başkanı KILÇDAROĞLU'nun;  talep  ettiği randevu talebinin kabul edilmemesi nedeniyle, buna rağmen dün Türkiye İstatistik Kurumuna giderek kapıdan içeri alınmaması skandalından utanç duyarak,  hiç değilse bu konuda sessiz kalmayı yeğleyeceğine, partili Cumhurbaşkanı ERDOĞAN;  bugün (04. 12. 2021) Siirt ilimizde toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, konuya sessiz kalmayarak, CHP Genel Başkanı KILIÇDAROĞLU'nu bu davranışından dolayı eleştirmiş ve "Geçtiğimiz gün randevu falan almadan TÜİK'e gitmek istedi.  TÜİK de buna randevu vermedi.  Gittiler,  TÜİK önünde bir genel başkan orada gösteri yapıyor.  İnsan utanır.  Bir insan,  davet edilmediği yere gidemez.  Devletin bu kurumları,  senin şamar oğlanın değil.  Buralar ciddi kurumlardır,  senin gibi ciddiyetsiz değil. " şeklinde beyanlarda bulunmuştur.  


İnsan ne diyeceğini bilemiyor. 


Bay Kemal; artık çizmeyi aşmaya başladın, partili Cumhurbaşkanı çok haklı (!)


Bir insan randevu almadan, davet edilmediği yere gider mi, kapısına dayanarak orada gösteri yapar mı, davul zurna çalarak mastika oynar mı? utan, utan yaşından başından utan(!)


Türkiye İstatistik Kurumu, senin sandığın gibi devletin bir kurumu ise de; devlet kimin babasının tapulu malı,  hiç düşünmedin mi?


Devlet, hiç tartışmasız,  ERDOĞAN'ın tapulu malı olduğuna göre,  o özel mekana, TÜİK'e,  sen randevu verilmediği halde,  davetsiz nasıl gidersin, bu mekanı nasıl basarsın sen (!)


Dua et ki; ERDOĞAN'ın yakın koruması ve aynı zamanda vakit bulursa İçişleri Bakanlığı da yapan zat, seni eleştiren bir beyanat vermekle yetindi, gelip seni gözaltına almadığına şükretmelisin(!)


Bu mekan basma hak ve yetkisini nereden ve kimden aldın sen, ne olursan ol, iktidar adayı ana muhalefet partisinin genel başkanı da olsan,  yapamazsın bay Kemal, orası senin bildiğin, randevusuz da girilip çıkılabilecek bir devlet kurumu değil. 

Türkiye İstatistik Kurumu'nun bilgi ve verilerinin, ülkenin güvenliği için gizli kalması gereken devlet sırrı olduğunu bilmiyor musun Bay Kemal?Sen gerçekten çok cahil kalmışsıni haberimiz yok, yanılıp peşine takılmışız.  


Bizim törelerimizi de mi bilmiyorsun Bay KEMAL? Utan, utan. 

Bir yere davetsz gidilemeyeceğini artık öğrenmiş olmalısın(!)


ERDOĞAN'ın buyurduğu gibi, Türkiye İstatistik Kurumu ve benzeri kurumlar,  ciddi kurumlardır. O kadar ciddi kurumlardır ki; yasalara göre, yasalara uyarak değil, partili Cumhurbaşkanının özel emir ve talimatlarına uygun çalışırlar. Bu kurumların ciddiyetini bozduğunun, onları da sulandırıp kendine benzettiğinin farkında mısın? Bay Kemal(!)


Bay Kemal, devletin kurumlarını şamar oğlanına çevirme hak ve yetkisinin sadece ERDOĞAN'ın tekelinde olduğunu nasıl bilemiyorsun, hata üzerine hata işliyorsun. 


Bizi hayal kırıklığına uğrattın Bay KEMAL(!) 

Güner Yiğitbaşı

04/12/2021

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget