Seçimde T.C.Nin Olmazsa Olmaz Üç Temel Ana Taşıyıcı Kolonları

HDP dahil, hiçbir ana kolon, tek başına kilit parti değildir. Üçü de kilit parti olup birbirlerine muhtaçtırlar, biri olmadı mı, T. C. Devletini,

Seçimde T.C.Nin Olmazsa Olmaz  Üç Temel Ana Taşıyıcı Kolonları
Altılı masa ve tüm muhalefete sesleniyoruz. 


Bırakınız, kaprislerinizi, hassasiyetlerinizi, egolarınızı, fikir ayrılıklarınızı, onu bunu bölücü ve PKK'lı parti olarak suçlamayı, ülke elden gitmiş, bu seçimlerde alınacak başarılı bir sonuçla, ülkenin ve devletimizin  çöküşü önlenmeyecek, ekonomisiyle,  yargısıyla, devletin yönetimi anlayışı ve tarzıyla çöken devletin enkazından yeni bir T. C. yaratılacak. Aksi halde, çöken T. C. nin enkazını toplayacaklar ve hurda fiyatına gidecek ülkemiz ellerimizden. 


Mevcut oy dağılımına göre, ülkenin çöken enkazından yeni bir T. C. yaratabilmenin son imkanı olan önümüzdeki seçimlerden muzaffer çıkabilmek için, üç parti,  T. C. Devletinin üç temel taşıyıcı ana kolonu olarak gözükmektedir. 


Bunlar; 


CHP


HDP


İYİ PARTİ lerdir. 


Ülkenin gerçeği budur, bu gerçeği herkes, tüm muhalefet kesimi ve muhalefet partileri kabul etmek ve buna göre vaziyet almak zorundadırlar. 


SAADET, GELECEK, DEVA,  DEMOKRAT PARTİ ve diğer muhalefet partileri de, taşıyıcı üç ana ve temel kolonu birleştirecek ve bu kolonların aralarını örerek kapatacak olan  tuğlalardır ve onlar da çok önemlidirler. 


HDP dahil,  hiçbir ana kolon, tek başına  kilit parti değildir. Üçü de kilit parti olup birbirlerine muhtaçtırlar, biri olmadı mı,  T. C. Devletini,  ana kolonları üzerinde dimdik ayakta tutmak asla mümkün değildir. 


HDP'nin dışlanması çok büyük tehlikedir. HDP; beni de altılı masaya dahil edin dememektedir. Ancak, bize de saygılı olun ve bizimle de diyaloga girin demektedirler ve haklıdırlar bu istemlerinde. 


Taşıyıcı ana kolon durumundaki CHP, HDP ve İYİ PARTİ'den birinin dahi bu birlikteliğin dışında tutulması halinde,  binanın çökeceğini kimse aklından çıkarmamalıdır. 


HDP haklı olarak, dışlandığı ve kendisiyle diyaloga girilmediği için bu aşamada kendi adayını çıkaracağını ilan etmiştir. Aslında, en az diğer partiler kadar ülkesini seven HDP'liler de,  son aşamaya kadar bir diyalog çağrısı alırlarsa, binanın ana kolonu olmaya razıdırlar. 


Bu birliktelik sağlanmaz ve taşıyıcı ana kolonlardan birisinin olmaması nedeniyle,  T. C. Devletinin tamamen çökmesi halinde, bunun sorumlusu;  bölücü ve PKK lı  olmakla suçlanan HDP olmayacak, CHP ve İYİ PARTİ, bırakınız ülkeyi bölücü PKK'lı  damgasını yemeği, ülkeyi yıkan ve yok eden partiler olarak lanetlenecektir.

Güner Yiğitbaşı

08/01/2023

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget