Ülkenin Bir De Bahçeli Sorunu Yaşamaya Gücü Kalmamıştır

Ülkenin Bir De Bahçeli Sorunu Yaşamaya Gücü Kalmamıştır BAHÇELİ'nin; son Türk Tabipler Birliğine yönelik haksız saldırısı, artık bardağı taşırdı san

 

Ülkenin Bir De Bahçeli Sorunu Yaşamaya Gücü Kalmamıştır

BAHÇELİ'nin;
  son Türk Tabipler Birliğine yönelik haksız saldırısı,  artık bardağı taşırdı sanırım. 

BAHÇELİ'nin;  politik zikzaklarına, AKP eş başkanı rolüne  alıştık ama, artık bu kadarı da fazla doğrusu. 

BAHÇELİ'nin; demokrasi, düşünce ve düşünceyi açıklama özgürlüğüne de sığmayan, özgürlüklerle açıklanması imkansız,  insanlık dışı, akıl almaz, Türk Tabipler Birliğine yönelik suçlamalarını ve bu kuruluşun derhal kapatılarak yöneticileri hakkında soruşturma açılmasına yönelik istekleri, BAHÇELİ'nin ağır bir sağlık sorunu yaşadığını açıkça ortaya koymaktadır. 

Bu ülkenin bir vatandaşı olarak, bu ülkeyi yöneten bir konumda olan bu kişinin sağlık durumunun bozulması, ülkesini seven ve geleceğini düşünen  her TürkVatandaşı gibi, bizi de yakından ilgilendirmektedir. 

BAHÇELİ'nin konumuna ve ülkenin yönetimindeki etkinliğine baktığımızda; onun, bu pandemi ortamında, kendilerine en fazla ihtiyaç duyduğumuz doktorları üzecek ve doktorların çalışma isteklerini yok edecek, meslek kuruluşları Türk Tabipler Birliğine yönelik son beyanlarıyla,  ciddi bir sağlık kontrolünden geçirilmesinin zorunlu olduğunu,  düşünüyoruz. 

Bu ülkede, 65 yaşının üzerindeki sağlıklı ve saçmalamayan insanlardan dahi, kendi mülklerini satarken tapu dairelerinden akıl sağlığı raporu istenmektedir. Bunda ayıplanacak bir durum yoktur, ülkemizde mala, candan daha fazla değer verildiğini, bir insanın gözlüğünü zorla alarak gasp suçu işleyeceğinize,  o adamın gözünü çıkararak elinize almanın daha hafif bir suç olduğunu bilen bir kişi olarak, biz diyoruz ki; 65 yaşın üzerindeki ülke yöneticilerinden de, özellikle saçmalamaya başladıklarında,  sağlık raporu alınmasında fayda olduğunu düşünüyoruz. 

BAHÇELİ'ye;  Türk Tabipler Birliğine yönelik haksız, gerçek dışı ve ağır suçlamalarından dolayı, gerçek sağlık durumunu bilemediğimiz için,  kızamıyoruz. 

Şunu biliyoruz ki; sebebi ne olursa olsun, ağır sorunlarla boğuşan bu ülke insanının, bunca sorun arasında, bir de BAHÇELİ sorunu yaşamaya gücü ve lüksü kalmamıştır.  

BAHÇELİ'nin;  Türk Tabipler Birliğinin şahsında, özveriyle çalışan kıymetli doktorlarımızı hedef göstermesi nedeniyle, durumdan vazife çıkaran bazı kişiler tarafından doktorlarımıza yönelik istenmeyen saldırıların olması halinde, bunun sorumlusunun kim olacağı belli sanırız. 

Güner Yiğitbaşı

17/09/2020

Güner YİĞİTBAŞI

Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget