Erdoğan'ın Putin aşkı!...

Erdoğan'ın, Putin aşk'ının farkında mısınız? Bu aşk, Erdoğan'ı yönetiyor adeta. Bakalım bu Erdoğan ve Putin aşkı nasıl sonlanacak, biz merak ediyoruz doğrusu. Umarız mutlu sonla biter.

Erdoğan'ın Putin aşkı!...
Erdoğan'ın, Putin aşk'ının farkında mısınız?
Bu aşk, Erdoğan'ı yönetiyor adeta.
Erdoğan; Putin'in gözünün içine bakıyor, onsuz bir adım atmıyor.
Onun sözünden de çıkmıyor.
Ülkemizin dış politikadaki tüm sorunlarında Putin başrol oynuyor.
Suriye sorununda, İdlip konusunda o ne derse o oluyor.
Putin,8.Ocak da ülkemizi ziyaret ederek Erdoğan ile görüştü ve Libya'da taraflara arabuluculuk yapalım, ateşkes çağrısı yapalım dedi ve Erdoğan'a kabul ettirdi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu; öncesinde,  Libya'da taraf olmayalım asker göndermeyelim arabulucu olalım dedi, Erdoğan hemen itiraz etti, Tobruk yönetiminin başındaki General Hafter darbecidir, onu muhatap alamayız, darbeci ile masaya mı oturulur dedi, Libya'ya peyderpey asker göndermeye başladık, devreye Putin girdi ve Erdoğan ile görüştükten sonra Erdoğan geri adım atarak, Rusya ile birlikte Libya'da arabuluculuğa soyunarak taraflara ateşkes önerisi yapılmasını kabul etti, Kılıçdaroğlunun çizgisine geldi yani.
Erdoğan, ana muhalefete kapalı, ana muhalefet liderinin aklı selim sahibi önerilerini reddediyor ve ana muhalefet liderini uluslararası hukuku bilmemekle suçluyor, Putin devreye girdiğinde ortalık süt liman, süt dökmüş kedi gibi el pençe divan duruyor.
Putin, Erdoğan'ı adeta yönetiyor, ağabeylik yapıyor.
Helal olsun şu Putin'e, soğuk kanlı, emin adımlarla ilerleyen gerçek bir devlet adamı. Ülkemizin sorunları üzerinden, kendi ülkesinin; siyasal, politik, askeri ve ekonomik yararlarına, her hamlesinde katkı üzerine katkı sunuyor.
Erdoğan için, iyi ki Putin var, Putin için de, iyi ki Erdoğan var.
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu derler ya.
Bakalım bu Erdoğan ve Putin aşkı nasıl sonlanacak, biz merak ediyoruz doğrusu.
Umarız mutlu sonla biter.
Nede olsa ülkemizin menfaatleri söz konusu.

Güner Yiğitbaşı

13/01/2020
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget