Ülkemizi Rezil Ettiniz - Güner Yiğitbaşı

İstanbul seçimlerinde çıkardığınız mazarrat; sizin milli iradeye inanmadığınızı, gerçek yüzünüzü tüm Dünya'ya ilan etti, ülkemizi rezil ettiniz.

Ülkemizi Rezil Ettiniz - Güner Yiğitbaşı
Nedir bu hırs, nedir bu ihtirasınız?
Yapmayın, hem kendinize hem de ülkemizin sayenizde  yerlerde sürünen demokrasisine zarar veriyorsunuz.
Bugüne kadar kazandığınız seçimlerde atı alan Üsküdar'ı geçti diyor ve arkanıza bakmıyordunuz. Haklı itirazlara dahi gözünüzü kapatıyordunuz.
İstanbul seçimlerinde çıkardığınız mazarrat; sizin milli iradeye inanmadığınızı, gerçek yüzünüzü tüm Dünya'ya ilan etti, ülkemizi rezil ettiniz.
Zaten yok ettiğiniz demokrasimizin son kırıntılarını da ortadan kaldırdınız.
Sizin, önümüzdeki ilk genel seçimlerde, seçimi kaybettiğiniz taktirde iktidarı da bırakmayacağınız konusunda ciddi kaygılar verdiniz Türk Halkına.
Demokrasilerde seçimle gelinir ve seçimle gidilir. Türk halkı bu demokrasi kuralına gönülden bağlıdır, bugüne kadar kazanmakla övündüğünüz onlarca seçimin sonuçlarına muhalefet partilerimiz hep saygı gösterdiler, siz niçin saygı göstermiyorsunuz?
Siz,31 Mart seçimlerinin meşru sonuçlarını tanımaz ve masa başı oyunlarıyla seçimi kendi lehinize çevirmek için antidemokratik her yolu meşru sayarsanız, sandık sonuçlarını küçümserseniz, seçim sonuçlarına saygılı olmazsanız, bu ülkede sandığa ve seçime olan güveni ve saygıyı, demokrasilerde seçimle gelinir ve seçimle gidilir kuralını yok edersiniz.
Bu yok edişinizle, ülkemizin demokrasisi adına, hiç arzu etmediğimiz, çok tehlikeli girişimlere kapı aralarsınız, bindiğiniz demokrasi dalını kesersiniz ve  ileride birileri çıkar ve sandık yerine, kendi antidemokratik yöntemleriyle iktidarı değiştirmeye kalkışırsa, kendinizi sorumlu hissetmeyecek misiniz? Merak ediyoruz.
Aklınızı başınıza alınız lütfen!

08/04/2019
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget