Sığınacak hiçbir deliğiniz kalmadı!..

Sığınacak hiçbir yeriniz ve deliğiniz kalmadı. İstanbul seçimlerindeki açık ara yenilginizi hazmedip kabul edemediğiniz, milli iradeye saygı duymadığınız için

Sığınacak hiçbir deliğiniz kalmadı!..
Sığınacak hiçbir yeriniz ve deliğiniz kalmadı.
İstanbul seçimlerindeki açık ara yenilginizi hazmedip kabul edemediğiniz, milli iradeye saygı duymadığınız için, bindiğiniz demokrasi dalını kestiniz.
Bundan sonra; sık sık dile getirdiğiniz, biz seçimle, sandıkla geldik, milli irade bizi seçti deme hakkını kaybettiniz.
Seçimle ve sandıkla gelenler, seçimle ve sandıkla gitmeyi de bileceklerdir. Sizler, bu demokratik gerçeği kabul etmediniz ve İstanbul bir yana, tüm ülkeyi kaybettiniz.
Bugünden sonra sizin sığınacak hiçbir yeriniz kalmadı.
Ülkenin; en başta ekonomik olmak üzere, bir sürü sorunu birikmiş ve acil çözüm bekliyor olmasına rağmen, sizler partinizin para kasası ve geçim kaynağı haline getirdiğiniz İstanbul Belediyesini bırakmamak için, akla gelmez oyunlar hazırlayıp uygulamaya koymakla meşgulsünüz, sizin; ülkenin ve halkın geçim derdiyle ve sorunlarıyla en ufak bir derdinizin olmadığını, Türk Halkına kendi çabanızla açıkça gösterdiniz ve buna  inandırdınız, halkın sandığa ve demokrasiye olan inancını ve güvenini yerle bir ettiniz.
Çarşı pazar yangın yerine dönmüş, on liranın altında hiçbir yiyecek maddesi  kalmamış, fakir halkın temel gıdası soğan ve patates fiyatları, ithal edilmesine rağmen, hala el yakıyor, benzin yedi lirayı geçmiş ve mazot yedi liraya yaklaşmış, bu nedenle, kaybettiğiniz İstanbul ve diğer büyük şehirlerde bu koşullarda yüz kere seçim yeniletseniz de, sizin bu seçimlerde başarı göstermeniz imkansız.
Bu nedenle, özellikle İstanbul seçimlerini yeniletme sevdanızdan yol yakınken derhal vazgeçerek yenilgiyi kabul ve Ekrem İMAMOĞLU'nu tebrik ediniz.
Başka hiç şansınız yok. Şayet, biz yenilenen seçimleri ne yapar eder, her yola başvurur ve kazanırız diye düşünüyorsanız, kusura bakmayınız ama, o katakullilere bizim aklımız ermez ve ahlakımız da elvermez.
Dürüst ve demokratik bir seçim yapılması şartıyla, yüz kere de seçim yeniletseniz, bu koşullarda, seçimi daha büyük bir fark ve hezimetle kaybedeceğinizi çok iyi biliyoruz.

Güner Yiğitbaşı

12/04/2019
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget