Türkiye Yeni Bir Lider Adayı Kazanmıştır

Türkiye Yeni Bir Lider Adayı Kazanmıştır Hoş geldin Sayın Ekrem İMAMOĞLU, senin başarın, tüm Türk Halkının başarısı olacaktır. Gazan mübarek olsun

Türkiye Yeni Bir Lider Adayı Kazanmıştır
Sayın Ekrem İMAMOĞLU; İstanbul'un yönetimine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına hoş geldiniz.
Zorlu ve engelli bir sürecin sonunda, on yedi gün gecikme ile gerçekleşen bu geliş, İstanbul Büyük Şehir Belediye başkanlığından öte, ülkemizin genç ve donanımlı, demokrasiyi içine sindirebilmiş, yapıcı, hoşgörülü, samimi, herkesi kucaklayabilen yeni bir lider adayının doğuşunun da habercisi olmuş ve Ekrem İMAMOĞLU adı, Türk demokrasisi ve siyasetinin yeni miladı olmuştur.
Ne yalan söyleyelim, Ekrem İMAMOĞLU adı ilk ortaya çıktığında, kendisini yakından tanımadığımız için, bizde bir endişe yaratmış ve bu ismi aday yapan KILIÇDAROĞLU'na içimizden kızmıştık.
Sayın Ekrem İMAMOĞLU; adaylığı kesinleşerek sahaya indiğinde, çok kısa sürede gösterdiği performans, demokrasinin tüm ilkelerine saygısı, hangi görüşten olursa olsun herkesi kucaklaması, güler yüzü, samimiyeti, her kesime güven veren istikrarlı tutum ve davranışları, Beylikdüzündeki başarılı çalışmaları, insanlara huzur veren donanımlı ve birleştirici konuşmaları, konuşmalarında slogan haline getirdiği, ”Ben kimsenin hakkını yemem, ama kimseye de hakkımı yedirmem” söylemi, seçimdeki oy başarısı kadar, aldığı oylara sahip çıkan kararlı ve önceden planlanmış çabaları, inatçı kişiliği, hak ve adalet anlayışı nedenleriyle, İstanbul’da yaşayan veya yaşamayan tüm Türk Milletinde büyük bir sempati ve umut  uyandırmış ve kendisini, sadece görev yapacağı İstanbul halkına değil, tüm halkımıza sevdirmiştir.
İMAMOĞLU; kazandığı seçime rağmen, haksız itirazlar, itiraz üzerine yapılan yeni sayımların, seçimi kaybeden iktidar tarafından kasten yavaşlatılması nedeniyle mazbatasını 17 gün gecikme ile alabilmişse de; ”her şerde bir hayır vardır” sözü, yine hükmünü icra etmiş ve bu 17 günlük süreci de iyi yöneten, her vesileyle sinirlenmeden sakin bir şekilde Türk Halkına seslenerek, kendisini daha iyi tanıtma ve Türk Halkına sevdirmesini bilmiş, oluşan güveni zirvelere taşıyarak, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığının da ötesinde, ilerideki yıllarda CHP'nin yeni lideri olabileceği konusunda halkımızda umut ve bekleyiş yaratabilmiştir.
İktidar; seçimlerin sonuçlarını tanımayan ve kabullenmeyen antidemokratik tutumuyla, Sayın Ekrem İMAMOĞLU'nun içindeki cevheri dışarıya çıkarıp halkın sevgilisi olmasına katkı sunmuş, kaybettiği İstanbul yanında, sonraki Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde, tüm Türkiye’yi kaybetmesinin yolunu aralamıştır.
Sayın İMAMOĞLU; seçmenine ve tüm Türk Halkına umut aşılamış, Türkiye'ye gerçek bir bahar havası getirmiştir.
İMAMOĞLU; CHP içinde, kendisini bulunmaz Hint Kumaşı sanan, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine hazırlıksız başlayan ve bu süreci yönetemeyen, verdiği sözlere rağmen, seçim gecesi seçmenlerinin karşısına çıkamayan onları bilgilendiremeyen, hayal kırıklığına uğratan, bir gazeteciye “adam kazandı” diyerek pes eden Sayın Muharrem İNCE'ye de, hak ettiği dersi vermiş ve CHP içinde KILIÇDAROĞLU'nun halefi olabileceğini ilan etmiştir.
Hoş geldin Sayın Ekrem İMAMOĞLU, senin başarın, tüm Türk Halkının başarısı olacaktır. Gazan mübarek olsun, kendini ve sana güven duyan CHP'lileri ve tüm Türk Halkını utandırmamanız, başarılı olmanız en samimi istek ve dileğimizdir.
Üstlendiğin bu zor görevde başarılar, kolay gelsin Sayın Ekrem İMAMOĞLU.

Güner Yiğitbaşı

18/04/2019
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu 

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget