Bahçeli'nin büyük buluşu beş harf!...

BAHÇELİ, geçenlerde yine AKP sözcüsü olarak nutuk atarken;“Biz Türkiye'de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu Kemal, Meral, Temel... Hepsi beş harften

Bahçeli'nin büyük buluşu beş harf!...
AKP'nin destekçisi ve fahri sözcüsü BAHÇELİ, MHP'nin Genel Başkanı olduğunu çoktan unuttu.
Yeni görevi olan AKP sözcülüğünü ve AKP Genel Başkanı ERDĞAN'ın dublörlüğünü başarıyla sürdürüyor.
BAHÇELİ; fiziki görünümü ve ses tonu itibariyle, ERDOĞAN'a fazla benzemiyorsa da, yaptığı konuşmalarda aynı sözleri tekrarlaması nedeniyle, yine de bu görevi başarıyla yerine getiriyor.
AKP Genel Başkanı meydanlarda ne söylerse, anında veya en geç ertesi gün, aynı sözleri BAHÇELİ de söylüyor ve tasdik ediyor, hakkını yemeyelim, bu konuda gerçekten çok başarılı, dalında oskara aday gösterilebilir.
BAHÇELİ, geçenlerde yine AKP sözcüsü olarak nutuk atarken;“Biz Türkiye'de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu Kemal, Meral, Temel... Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler olarak dikkat çekiyor.” demiş.
Hiçbir anlamı ve değeri olmayan içi boş, kel alaka bir söz.
BAHÇELİ;  Üşenmemiş, bulmaca çözer gibi, Cumhur İttifakına karşı olan, Millet İttifakını oluşturan muhalif partilerin liderlerinin isimlerini incelemiş, harflerini birer birer saymış ve bakmış görmüş ki; Kemal, Meral ve Temel isimlerinin tümü, ayrı ayrı beş harften oluşuyor, çok büyük ve ülke yararına iş ve bir icat yapmış gibi, Arşimet misali, “buldum buldum” diye bağırarak, ülke sorunlarını çözecek olan bu çok değerli buluşunu, “Biz Türkiye'de beka sorunu diyoruz ama gerçek sorun belli oldu Kemal, Meral, Temel... Hepsi beş harften oluşan bir ittifakın kapsamı içerisinde bulunan anlamlı isimler olarak dikkat çekiyor.” sözünü söyleyerek, Türk kamu oyu ile paylaşmıştır!
Vallahi bravo, ülkenin sorununun; beş harf'ten oluşan Kemal, Meral ve Temel den ibaret olduğunu keşfedip kamuoyu ile paylaşarak ülke yararına büyük bir iş çıkardı! Kendisiyle ne kadar övünsek azdır!
Ancak, bir sorun var yine de. BAHÇELİ uzayda yaşıyor olmalı ki; ülkemizin, karşı karşıya bulunduğunu iddia ettiği beka sorununu, ortağı ve sözcüsü olduğu AKP iktidarının yarattığından habersiz.
Dahası var, BAHÇELİ, çok önemli bir ayrıntıyı da atlamış gözüküyor. Beş harf takıntısının, ortağı ERDOĞAN'a kadar dayandığını fark edememiş .ERDOĞAN'ın ön isimlerinden birisi de biliyoruz ki; Recep.
BAHÇELİ gibi, saymaya başlıyoruz, sağdan sayıyoruz beş harf'ten, soldan sayıyoruz yine beş harf'ten oluşuyor,R-E-C-E-P .
BAHÇELİ; çok önemli buluşuyla, ortağı ERDOĞAN'ı da karşısına aldığı için, sanırız beş harf fantezisinden ve buluşundan dolayı pişman olmuş ve yüzü kızarmıştır.
Sonra bakıyoruz, isimleri beş harf'ten oluşan çok değerli insanlar var yer yüzünde.
Kurtarıcımız ve devletimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Kemal ismi,
Kurtarıcımız İsmet İNÖNÜ'nün ön adı olan İsmet,
Allah, Tanrı, İslam, namaz,
Hepsinde beş harf var.
BAHÇELİ'ye, haddimiz olmadan tavsiyemiz; MHP gibi bir siyasi partinin Genel Başkanı sıfatıyla; somut, gerçekçi, inandırıcı, anlamlı tespit ve çözüm önerileriyle halkın karşısına çıkmalıdır.

Güner Yiğitbaşı

15/03/2019
Güner YİĞİTBAŞI
Hukukçu

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget