Laik Türkiye Cumhuriyeti Şeriatçı ve Taliban tehdidi altında

Sarıklı şeriatçının konuşması, Afgan Taliban Lideri A. Birader’in sözleri Türkiye üzerinde uygulanmak istenilen Atatürk, Atatürk devrimlerine karşı Şe

Sarıklı şeriatçının konuşması, Afgan Taliban Lideri A. Birader’in sözleri Türkiye üzerinde uygulanmak istenilen Atatürk, Atatürk devrimlerine karşı Şeriatçı bir plan uygulanmakta.(1)

Dostlarla oluşturduğumuz grubumuz üyeleri birbirimize ilginç bulduğumuz konuşma, resim vs gibi oluşumları birbirimize gönderir bir çeşit dayanışma içinde oluruz. Bir gün cep telefonuma çok etkileyici bir konuşma videosu gönderildi. Atatürk devrim ve inkılaplarına inanmış laik T.C. nin bir vatandaşı olarak bu videodaki konuşmaları duyunca tüylerim diken diken oldu ve sizlerle paylaşmak istedim. Videoda başı sarıklı sakallı bir adam önündeki mikrofona, elindeki kâğıttan şu konuşmayı yapıyordu:
Neyin bayramı? Aklınızı başınıza toplayın Cumhuriyet Bayramı bilmem ne bayramı 23 Nisan 19 Mayıs 29 Ekim gibi bayramlar neyin bayramlarıdır. Bunlar Müslümanlar için birer bayram günü değil, birer kara gündür. Zira:
1-Devletin dini İslam’dır maddesinin anayasadan kaldırılmış olması, kaldırdıkları gün bayram yapıyorlar.
2-Allah kanunlarını değil de Kuran hükümlerini kaldırmalarının bayramı.
3-Şeriati ve Şeriye ve vekaletinin lağvetmenin
4-Hilafeti kaldırıp ümmetti Muhammed’i halifesiz bırakmanın
5-Mahkemelerden ailelerden ve mekteplerden Kuran ve Kuran hükümlerinin kaldırmanın
6-Cuma günkü kaldırıp milyonlarca Müslümanın cumaya gitmesine engel olmanın
7-Medresleri ve tekkeleri kapatıp Ümmedi Muhammed’in ilim ve feyiz almalarına mâni olmanın
8-Kuran Harflerini kaldırıp yerine Latin Harflerini getirmenin
9-Mekteplerden dine dersini kaldırmanın                                                                                             
10 İslam Takvimi kaldırıp yerine İslam olmayan Miladi takvimi kabul etmenin.
11- Kılık kıyafeti değiştirmenin
12 Kadınların ve kızların namusundan ibaret olan başörtülerine el uzatmanın
13- Kafir şapkasını giymenin
14- Halkevlerinin açmanın diskotek ve dans evlerine müsaade etmenin
15-19 Mayıs’ta gelinlik kızları soyup soğana çevirerek mayısa bulaştırmanın.
16-Meyhaneleri açıp şarap içmeyi fuhuş yuvalarında zina etmeyi, faiz alıp vermeyi serbest bırakmanın.
17-Allaha mahsusu olan hakimiyet hakkının kanun koyma yetkisinin millete tanıyıp milleti putlaştırmanın putlar önünde divan durup putlar önünde saygı duruşu yapmanın.
18- Putlar önünde divan durup putlar önünde saygı duruşu yapmanın 
19-Devleti dinden dini devletten ayırıp dini devleti dinsiz bırakmanın.
20-Elhasır küfür ve kafirleşmenin putperestliğin temellerinin atıldığı hükümlerdir. İşte Mustafa Kemal’in getirdiği inkılaplar ve devrimler bunlardır ve işte Kemalistlerin övmekle bitiremedikleri evler bunlardır. Binaenaleyh herhangi bir Müslüman bu günlere bayram gözüyle bakamaz ve bayram olarak kabul edemez çünkü görüldüğü üzere bu günler Müslümanın din ve imanına mukaddesatına haysiyet ve şerefine tarih ve kültürüne örf ve adetine karşı işlenen ihanet ve ihanetin vurulan darbe ve yapılan tahribatın Müslümanların ağzına kilit vurmanın karşı çıkanların darağaçlarında sallandırmanın veya zindanlara atıp korkunç işkencelere tabi tutmanın nihayet ehli imana kan kusturmanın temellerinin atıldığı kararların alındığı günlerdir. Kalbinde azıcık bir imanı olan bir Müslüman bu kara günleri nasıl bayram kabul edebilir. Oturup ağlaması ve kurtuluş çarelerini araması lazım gelirken tertip edilen bu merasimlere şenliklere nasıl katılabilir. Bu onun dinin de imanının da nikahının da gitmesine sebep olmaz mı? Şayet katıldın ise hemen Kelime-i Şehadet getir tövbe ve istifar et ve bir daha katılamamaya karar ver ve bu yazıyı da başkalarına okut”. Tik Tok (2)

Afgan Mülteciler Türkiye’ye gizli maksatla gönderiliyormuş.
Laik Türkiye Cumhuriyeti Şeriatçı ve Taliban tehdidi altında

Türkiye İran sınırında kafileler halinde genç insanların Türkiye’ye yaz kış giriş yaptıklarını görmüşsünüzdür. Gerçek Mülteciler hemen her yaştan yanlarında eşleri çocukları ile gelirler. Amma Afganistan’dan gelen bu genç insanlar, gerek Afganistan’dan kurgulu, planlı maksatlar için gönderildiklerini; Türkiye girişine de bu girenlere göz yuman yumduran da Türkiye’de 20 yıllık iktidarları süresince bu mültecilerin girmesine göz yuman AKP-RTE iktidarı olduğu belli. Gerek bu Afganlar gerek aşağıda sakallı bir kişinin elindeki kâğıttan okuduğu Atatürk devrimlerine karşı duran Şeriatçının sözleri gösteriyor ki Türkiye’de içerde ve dışarıda dinci bir yapılanmanın hazırlığı planlamasının olduğu açıkça belli olmakta.

Dinci Afganistan Lideri sakallı başı sarıklı Abdulgani Birader’in bir fotoğraflı videosu cep telefonuma düştü. Orada şunlar yazılı idi:
Akıncılarımız Türkiye’de konuşlandırıldı. Cundullah ve Hizbullah ile birlikte bir devrim yapmak üzere bekliyoruz.

Laik Türkiye Cumhuriyeti Şeriatçı ve Taliban tehdidi altında

Türkiye’yi de kendi dünyamızda görmek için mücadele ediyoruz.”
Bu seçimin hala şaka olduğunu sananlar var!”(3)
Laik T. C. nin Cumhurbaşkanı R.T. Erdoğan, Afganistan Taliban konu edinildiğinde, dünyanın en gerici Talibanı için onlarla bizim gönül bağımız var”dediğini hepimiz anımsıyoruz. Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan Taliban Afganistan’ından gelen, daha doğrusu Taliban başı Birader tarafından kafilelerle halinde gönderilen bu militanların nasıl bir sinsi yıkıcı bir amaç için geldiklerini yukarıda A. Birader’in sözü ile anlayabilmiş midir acaba yahut da bu sinsi planı biliyor muydu ki. Günümüzde hangi devlet böylesine kalabalık halinde gelen yabancıları kayıtsız kontrolsüz ülkesi içine alabilir.    
Yukarıdaki Taliban’ın anlatımından öğrendiğimize göre, Türkiye’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cumhuriyet Bayramı gibi ulusal bayramlarımızın şeriata uymadığından bahsedilmekte, böylesi bayramlar için “kara gün” denilmekte; hem de “Türkiye’yi kendi dünyamızda görmek için mücadele ediyoruz” diye yıkıcı kötü emellerini dışa vurmaktalar, “Türkiye’de devrim yapmak için bekliyoruz” denilmekte. Görüyorsunuz dincilik politikası ülkemizi nerelere sürüklemekte olduğunu, ülkemizin Talibanlaştırmak çabalarının olduğunu böylece yıkıcıların ağzından öğreniyoruz.
Şimdi burada dinci duyguları devlet katına yerleştirmeye çalışan 20 yıllık AKP-RTE iktidarında Ahmet Necdet Sezer dışındaki Abdullah Gül ile R. Tayyip Erdoğan’ın tüm ulusal bayramlarımıza katılmayıp genellikle es geçtiklerini biliyoruz. Hele Abdullah Gül, kulağım ağrıyor, raporluyum” diye ulusal bayramlara “raporluyum” diye katılmadıklarını anımsayınız. Demek ki bizim son iki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve R. Tayyip Erdoğan, yukarıda 20 maddelik Atatürk Devrim ve İlkelerini ret eden, ulusal bayramlarımız için “kara gün” diyen Şeriatçı kafası beyni sarıklı adamın telkinleri doğrultusunda düşündükleri gibi olsa gerek ulusal bayramlarımıza katılmıyor olmalılar. Üstelik Diyanet İşleri Başkanlarına da ulusal bayramlara denk gelen Cuma vaazlarında Atatürk’ten hiç bahsetmediklerini hepimiz biliyoruz.
Ülkemizde uyguladığı devrim ve ilkelerle dünyanın hayranlığını kazanan, örnek gösterilen ve çağdaş bir devlet kuran Ulusal Kahramanımız Atatürk ve devrimlerine ilgisiz kalan yöneticileri, böylesi gericileri gördükçe üzüntü duyuyoruz.
Dinci tavır ve uygulamaları ile yukarıdaki 20 maddelik metni okuyan duyan Cumhuriyet savcıları, Devrim Kanunlarına muhalefetten ilgili kişiler hakkında davalar açması gerekir.
Cevat Kulaksız kulcevat599@gmail.com.

(1) Kaynak Tik Tok

(2) Sakallı cübbeli elindeki 20 maddelik Şeriatçı tebliği okurken (videosu

(3)Afganistan Taliban Lideri Abdulgani Birader
3 Fotoğraf dini saikleri hep ön plana çıkaran R. Tayyip Erdoğan sakallı şeriatçılarla

Yorum Gönder

[blogger][facebook][disqus]

Kemalın Askeri

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget